В Сторито е пуснала цветя, от кого ли са обаче мълчание

В Колумбия

Ама нашите защо не го излъчват, аман от бози вече

Нали гледам Фазилет чак се чудя някои какво припадат по онзи бастун Чаглар 

Щях да си направя преговор, но да го даваха малко по-късно или пък сутрин рано 

След него не знам какво ще дават, но едва ли ще е Ичерде. Екшън в праймтайма много не ми се вярва, но пък дано ни изненадат.

Корайката излете като ракета да разтърва аркадаша . Нанесе се в ап 10 одисеята почва . Какво каза на Корайката като се прибра
не слушах добре беше от сорта ако ми беше казала нямаше да я оставя тя ме лъга . Изобщо парите и класата в живота е така .

Щях да си направя преговор, но да го даваха малко по-късно или пък сутрин рано 

След него не знам какво ще дават, но едва ли ще е Ичерде. Екшън в праймтайма много не ми се вярва, но пък дано ни изненадат.
Гледам и че на първа страница във втория спойлер бая съм объркала последователността. Но нормчално е да се забравя, аз серия не съм гледала от 3-4 години, случвало се е да прецъкам фрагменти на испански или да подкарам клипове, но серии не съм...
Поглеждала съм малко от първа серия, бяхме у зълва ми и там вървеше, но не ме впечатли- ни фасона на Киво харесах, ни турска история с вид на латино сапунка 
пък той като се прибере лично да й поднесе извиненията си и да й засвидетелства уважението си. 

И спойлерите си попълваш, и диспансерските кахъри, супер е всичко.
Ако е предварителен РД много тъпо някак пак да го прави
Те торти си поднасят по всякакви поводи, за свещи не знам, щото и по рд не съм ги виждала да трупат повече от 3 а какините бяха 2. Поднасят си и венци и по трагични и по щастливи поводи. Ох пък това с венците като го видях за пръв път, не се сещам за кого беше, някой известен щом се стреснах колко скоропостижно е умрял
Като те погледне и прошепне това стига
написах сценария