Хакан да ви свети както Фема беше казала

Илка и Енго ще бъдат или само мениджъра откакто се разведоха не се засичат заедно .
Блогъра Онур Баштюрк ще пусне репортаж от Защитника . Присъствал е на площадката . Аркадаши ли са не знам сме виждали как купонясват при Лабумски и се изказа за чИфтето , че си подхождали . Пръв загатна за този проект информиран е . Що не каже има ли ряздала се свършва с тая сага и съчинения !
Споко, няма опасност да я домъкне на въпросното събитие. по-назад съм ви сложила снимка на тоя музей в Емирхан където ще отразяват Протектора
И въобще там няма да има нищо което може да затъмни по някакъв начин отразяването на Протектора в медиите, а знаем че турските журналисти много повече ги интересува жълтото и особено в ЛЖ на актьорите, отколкото от някакъв си там сериал... Дори и сериозните доколкото има такива че май просто всичките са жълти- едни повече от други 

От тези заглавия, които са пуснати приблизително по същото време, само Dumplin' е с повече гледания....

Е, нищо, ще се сгрея поне, че и без това се боря с кашлица и подсмърчане
Или освен това последното което видяхме да е само от първите 3 серии примерно... Не може да се прецени след като ще пускат целия сезон, а не просто първа серия. Би трябвало и до пресконференцята, на седмица да излиза по още един фрагмент ама дали
Това го казвам заради това че който очаква фантастичен сериал в първия фраг има твърде малко фантастика и може зрителите да се окажат леко разочаровани. Виждаше се някакво съперничество между девойки нахакан млад мъж и страст- не знам дали точно това ще искат да ледат любителите на фантастика. Затова си мисля че тези дни предстоят още снимки и поне един фрагмент още.
Онова в Ичерде с капсите му стоеше собре, но самия модел беше свръх кичозен за моя вкус
вместо Зерин Текиндор, този път нейно подобие.

Стана ми навик вече да ги събирам