ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 499

• 22 571
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • Варненска клюкарка
Това вчера щях да го слагам и после нещо се отнесох... сефте да не забравят и орела Laughing

Бу-то с онази коса беше същински цигански барон hahaha

# 721
  • Пришълец
Сред тези, които ми се иска  да  са на 1стр. е целувката в двора на университета Heart Eyes Досега май не беше...
Цитат
Този е прекрасен,  Heart Eyes имаме го.

Да бе, все го пропускат орела на Маргарела ooooh! Joy
Така е Феми, вече добавят и Хакан Flutter Аз харесвам повече фамилията му - Демир. Използват го и като собствено име. Добре ми звучи. Няма начин обаче веднъж Емир, после Демир Joy Стига, че визията е сходна....

# 722
  • Варненска клюкарка
Няма начин обаче веднъж Емир, после Демир Joy Стига, че визията е сходна....
Joy Joy Joy
Това съм го пропуснала, зациклила съм на първото име, а то второто е Crazy И аз го харесвам Peace
Марги, май досега не съм попадала на читав кадър от университета. Или все ми изскача онзи където Чачун се е нахилил докат я цАлува и тя аха е прихнала hahaha Да ги гледаш докат мърдат как да е, ама на стоп кадър реализма отфърчЕ щото се виждат не Емко и Фера, а Ча и Хазал, които изпълняват правилните действия, но не могат да влязат в образ Mr. Green

# 723
А де, Joy вместо Зерин Текиндор, този път нейно подобие.
Стискам палци и на Киво, много си го харесвам и него, нищо, че не го гледам във всичките му проекти. При един завършен такъв, след време има реални шансове да го видим пак по бг телевизия...
Хазалка не я мисля много в момента, добре й върви дизито Party
И аз така, ОК си е засега.
БУ е един от малцината, които ми харесват с длъжка коса, защото му отива, хубавец е, въобще с Фахрие са сладури Heart Eyes Heart Eyes от класа.
При нас все още няма сняг, но като малките деца го очаквам с нетърпение, smile3539 обожавам зимата. Heart Eyes
А привет Ви сега, че влезнах направо.

# 724

Марги Хакан - Демир звучи страОтно !

ииии... коош

Целуфана в унито не е минал ? Улучих   заминаването на Зехра .Тази болест на никой не прощава ! ooooh!  

# 725
  • Варненска клюкарка
Демир означаваше орел или сокол newsm78 А Хакан какво беше и въобще имаше ли някакъв определен смисъл името. Затова е Демир, а не примерно ДениС както бях писала преди време че повече харесвам второто, но и първото му отива Peace

И аз обичам зимата, ама да не ми се налага да излизам от нас, че тук основната ни екстра е един вятър дето от -5 прави нещата да изглеждат -15. Дори руснаци са се шашкали с нашите климатични условия, казвам за руснаците, защото по повечето места апри тях си живеят съвсем нормално на -30.

# 726
Heart Eyes
 Става за шапо  Peace  Дано да се запази тук  в новата версия може да не  изчезнат снимките .

Имат значение имената  но забравих какви  newsm78   

Бел в новата тема ще добавим ли Протектора или когато стартира  ще сложим на първа страница ?

# 727
  • Варненска клюкарка
Фемо първо ще я пусна темата, пък после ще редактирам с украсите че досега не съм пускала през новата. По принцип е по-бавна и тежка, а нашата първа страница и без това си е тежка и се публикува по-трудно. Сигурно ще метна 1-2 снимки от светещия Хакан, но нещата ще се появяват постепенно, защото както казах ще ги правя с редакции Peace
Таман сега трия някои неща и слагам други... И да минем на другата страница пишете няма страшно Peace

Тази шапка вече сме я слагали и то няколко пъти, даже с по-добри кадри- един откъм Емко и един откъм Фера Peace

# 728
 Проверих    не е точно смисълът  това намерих
Имя Хакан наделяет своего владельца показателем характера, которому подходит определение «вещь в себе». Такой человек не отличается особой общительностью даже в детстве. Знания интересуют его лишь как отражение собственного внутреннего мира.

Демир съм сигурна , че ознава Желязо  Peace  

Пазете ли я с по - хубавото качество   Фемирска шапка отдавна не сме слагали  

https://twitter.com/oncee_11/status/1063953771426926597
  от времето на АфК     няма спокойствие  Joy

# 729
  • Пришълец
Феми, Демир доколкото знам наистина означава желязо, железен....

За тези, които харесват сцената Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:

# 730
https://twitter.com/cuquemartinez/status/1064135040232230913
 ровейки се попаднах  с кадъра на дръвчетата  същите са   , които показа оная 

# 731
Марги, защо скри ФЕмирите в унито, Heart Eyes Heart Eyes Феми ни залива с всевъзможни субекти извън темата ни, а ти баш тематичните скри?!
Малееее, няма да забравя като открих навремето в нета снимката с целувката им, така бяхме се намъчили с дългата им раздялата, че в темата настана пир.

# 732
  • Варненска клюкарка
Е точно за това видео ти говорех Фемо, Ча като хвърля брадвата. Само къщичката в дъното не се вижда на снимката от кака, но дърветата са с същите. Снимката е от Чачовия двор, който иска да вярва, аз не се самозаблуждавам и за Хазал бях сигурна още от първия път като ги споменаха с Мишо, тая пък Ча я показа почти официално, даже и беше пуснал брат си за опашка hahaha

Ох железен било, аз сокол, пък орел Joy Joy Joy

Марги, ще ги сложа в същия ред, аз що мислех че има newsm78

# 733
  • Пришълец
Бел, ако някога си попадала на Аси, там главният герой беше Демир Доган. Първото означава железен, втората част е птица, май орел newsm78 Преведоха го някак, но доста време мина, не си спомням...

Много са Наде, може да създават затруднения при разглеждането на страницата, пък и не всички са на тази вълна, има по-актуално Laughing

Heart Eyes

Последна редакция: нд, 18 ное 2018, 16:09 от Маргарита Н.

# 734
  • Варненска клюкарка
То в нета и снимки как крият с черното платнище излязоха, също и как Ча я е прегърнал през тила или я галеше ли какво правеше там, една много замазана снимка Mr. Green За целувката веднага схванах че е от бъдещата серия, ама погалването по-късно разбрах че е от реала не от сериала hahaha И за пушенето имаше - във Фейса пишеха че пушат от една цигара и много бързат защото тях чакали- направо излъчваха новини в реално време Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт