Отговори
# 630
  • София
Неприложимо е защото те няма други контакти. Контактуват само по между си и извън работно време.

# 631
Гледах пак промото - обаждането е точно на купона на Цонев - зад него се виждат светлини и танцуващи хора.
Не виждам защо, ако всичко е ОК ще му звъни да го предупреждава за проблем, както изглежда.

# 632
  • София
Нали сега се заяждат с Цонев, проверяващ идва. Та най-вероятно това е единственото, за което са се хванали. Ама е супер нелогично, Христо не работи като лекар, та да има нарушение.

# 633
Наздраве! Wink

# 634
  • София
Откраднат живот (30.10) sneak peak.
https://www.facebook.com/otkradnat.jivot/videos/255753405117379/

# 635
Илиева, що не се гръмне? Много тъпо ще излезе това момиче.

# 636
Аз си мислех, че ще дойде някоя готина докторка, а тя много куха ще излезе... 😒

# 637
  • София
Можеше да не я принизяват Илиева до и под нивото на Йоско, ама това е положението.
Интересно защо и Фотева е там, за кураж ли, за какво ли...

# 638
Аз си мисля, че ще и поправят образа после. Нещо като Албена. Първите сцени "събираше шипки", но после се пооправи. И нея ще я изкарат нещо стресирана.

# 639
Тази сцена е след  асансьорното изясняване .
Значи ли че Зорница още е с Марио Hands Plus1 ?

-----Ели, това ти ли си с новото име?
Малка промяна само след името  Grinning , подписа не го пипам за сега .

# 640
  • София
Аз си мисля, че ще и поправят образа после. Нещо като Албена. Първите сцени "събираше шипки", но после се пооправи. И нея ще я изкарат нещо стресирана.
Не знам как ще я оправят. Тя не изглежда стресирана, а просто тъпа. Simple Smile

# 641
Относно новътъ: Актрисата ли не може да го докара откъм игра, или образът й е на надуваема кукла😮

# 642
Може просто да са я вкарали за да създава някакви комични моменти с невежеството си за баланс на драмите или за да изясняват на аудиторията елементарните неща чрез нейните въпроси, които не върви да си обясняват един на друг лекарите. Иначе само Пенев може да я забележи и то само ако е много пиян.

# 643
  • in Wonderland
Ужасно дървена е тази докторица, дано е случайно преминаваща в болницата.

От фб на Неда 😀

Дисектор, каутер, биполярна коагулация... Страшно е! Добре, че е Margarita Simeonova да помага ❤️❤️❤️

# 644
Ужасно дървена е тази докторица, дано е случайно преминаваща в болницата.
Няма съвсем случайни неща когато се налага да наемат нови попълнения особено по средата на сезона. Много се надявам да не е защото Галя (ако) е решила окончателно да напусне сериала да ги скарат и разделят заради новата, която може да не е професионалист, но добър интригант.

Общи условия

Активация на акаунт