Отговори
# 645
На мен ми е интересно онзи ненормален „пациент“ на Огнянова какво ще направи за напред и как ще се развие образът му. Вече два пъти го даваха, последно когато остави писмото на Огнянова.

# 646
Сигурно той ще довърши Марио Smile Аз си мисля, че ще намерят начин Вездесъщият да изхвърчи от сериала. Харесвам го, но не колкото Банков. Неслучайно го върнаха.

# 647
Леле, новата е като излязла от някой виц за блондинки Joy

На мен ми е интересно онзи ненормален „пациент“ на Огнянова какво ще направи за напред и как ще се развие образът му. Вече два пъти го даваха, последно когато остави писмото на Огнянова.
Ще има развитие с него, имаше снимки от сета с него и Зорница.

# 648
Илиева няма да се очовечи, като Шипката, защото е тъпа. Албена беше стресирана, но както се разбра отличничка с награда Златен Хипократ на випуска. Тази я виждам , като  клюкарка посестрима на Жекова и интригантка. Пенев, колкото и да е тъп няма да й обърне по-особено внимание отколкота да се изкарва по-умен на неин гръб. Възможно е и да допусне грешка окола която да завъртят история.

Прекрасният Марио няма да напуска сериала! Точка!

# 649
Хич не я виждам тази новата около Захриев в непрофесионален план.

Първо, че е по-млада от всичките му щерки, второ изтъркано е вече да го вкарват в любовни драми.
Всеки сезон Пешето е с по някоя любовница, нали вече е улегнал мъж.
Пък и както не участва Ралица, няма как да завъртят триъгълник с нея и новата и няма да е интересно.

От първите снимки, които излязоха с Илиева очаквах да я гласят за нечие гадже, но сега по-скоро си мисля, че е просто за да ни разсмива.

А, забравих Бенка - не съм много съгласна, че се е очовечила.
Докато само броеше шипки, беше по-безобидна отколкото сега 😄

# 650
Ето каза й го моето момче,нищо вече не е същото,те са вече други хора!!Когато е нужно е мъж на място.Но тя още го обича,това е факт!Не отричам ,че обича и Марио ,но е друго,по друг начин.
Илиева и Захариев Joy

# 651
Мда... Банков добре й ги каза нещата, постъпи разумно, трезво.
Но тя определено има чувства.

# 652
  • София
Има чувства и двамата имат, но Банков много добре знае, че нищо не може да даде и я отпрати.
Чест му прави.

# 653
  • тук, на мястото си
Ами правилно и каза Банков, тя какво очакваше?

# 654
  • София
Той също има чувства. Просто не иска да и обърка живота отново. Затова я прати при Марио - при спокойната и сигурна любов.
Сцената беше невероятна. Много добри...

# 655
  • София
Врабчев пък какъв го играе сега, брачен консултант ли Joy

# 656
  • Ню Йорк
Зорница счупи тъпомера  ooooh!

# 657
Тази патка Лора какво е тръгнала да занимава Цонев с личните си дрязги?

# 658
Тамън виках да приютя Банков у нас и тая мръсница Жени пак го отмъкнА! 😂

# 659
Тея не знам как ще слязат от покрива, както се наливат Joy

Общи условия

Активация на акаунт