Отговори
# 615
Хубави са и двамата, но...
Може нищо да не разбирам, ама при положение, че имаш 2 пъста луфт между краката бива ли да се "барнеш" в панталон, който да го подчертава? Или е някаква нова мода. А от пищялките на Наум ме досмеша направо.  Mr. Green

# 616
Точно!И бюста на този ръст..
Ами хубави са,ама не чак толкова Stuck Out Tongue Winking EyeGrinning
Виж Владо и Неда като застанат,макар и да не са двойка,ами като струни ,високи , красиви.

# 617
Приятелката на Шопов не желая да коментирам. Не ме интересуват непознати хора, но Шопов ми е доста неприятен и досаден и като участник в сериала бих коментирала и съм коментирала с удоволствие. Момче манекенче умиращо от желание за слава и известност и разбира се я получи. Не ми харесва дребната му фигура и е смешен с тези бицепси и трицепси, които го правят ощи по-дребен. Този човек няма глас, маниери, мимики за актьор. "Играе" дървено и поне малко не се "очупи" толкова сезони, в които участваше. От всичко най-много се дразня, че се "падна" партньор на прекрасната Ирина и я провали. Това чаровно момиче не можа да разгърне таланта си покрай този столетен дъб.
И друго - толкова ли нямаше хубово талантливо момче учило и завършило актьорско майсторство, което чака да му се обадят за някой проект, и което с това си изкарва прехраната, та подариха ролята на Шопов?

Преди няколко дни писах, че картинката в асансьора не е това, което виждаме, вероятно??? Може, като дойде електричеството действителността да се окаже различна. Не напразно този знаменателен разговар го отлагат толкова дни. Дано! В противен случай много ще бъде разклатено мнението ми за Зорница. Бях сигурна, че този сезон тя без колебание ще бъде до Марио, въпреки кризата, която ще изживее с появяването на Банков. Силно вярвам все още в нея и любовта им с М. Готова съм и за изненади, но ще видим довечера.

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 09:52 от *Melanie*

# 618
В промото има нещо смущаващо. Hе виждам как същия разговор би продължил извън асансьора, а по устните на Зорница се чете, че казва точно това: Просто кажи, да, приключи. Mисля, че е възможно да се отнасят за друга ситуация.

# 619
Нека да поизтормозят  любимата ми двойка /за задължителния сеир/ , стига накрая да видим пак това

# 620
Нещата между Банков и Зорница останаха неизживяни и докато се виждат постоянно няма как да се забравят. Ако не изстрелят Банков пак някъде, мисля, че ще се съберат. Сигурно този път Марио ще замине нанякъде или ще го уморят от неизлечима болест. Smile

# 621
  • Пловдив
Нещата между Банков и Зорница останаха неизживяни и докато се виждат постоянно няма как да се забравят. Ако не изстрелят Банков пак някъде, мисля, че ще се съберат. Сигурно този път Марио ще замине нанякъде или ще го уморят от неизлечима болест. Smile
Peace Св Кирил е тясна за тримата.Докато Банков е наоколо Зорница няма как  да забрави и него,и да се освободи от любовта си към него.

# 622
Еее, чак да уморят Марио ще бъде гадно.
Не вярвам да стигнат до там.
Въобще не смятам, че ще има нещо между Зорница и Банков.

# 623
  • София
Мисля, че  не може да има нищо между Банков и Огнянова.
Банков се намира в период на саморазрушение, не може да даде любов на никой.
Сигурно работата ще го извади от това състояние, след това ще видим коя жена ще бъде с него Stuck Out Tongue Winking Eye

# 624
  • София
Нищо няма да има между Банков и Огнянова, но май тя не го е преживяла още. В този сезон може би няма да завъртят сериозна жена около Банков. Чудя се само как ще преодолее кризата и дупката, в която се намира. Кой ще му помогне. Залагам на някое дете, пациент, нещо, което да го разтъси.

# 625
  • София
Анонса за днес:
Зорница и Банков на кръстопът в “Откраднат живот: Анатомия на гнева”
Приключило ли всичко между Огнянова и Банков в “Откраднат живот: Анатомия на гнева”? Отговорът на този въпрос търсят двамата в новия епизод на най-успешния български медицински сериал тази вечер по NOVA, а какво ще решат за своето бъдеще, зрителите ще разберат тази вечер в 20.00 ч.

Мазов и Хинова също са на кръстопът в своите отношения. Дали Стефан ще си върне Лора, или ще я отблъсне отще повече със своите номера. 

Цонев празнува юбилей, а тържеството ще стане повод лекарите в болница “Св. Кирил” да демонстрират отношението си към новия си директор. Празникът обаче ще бъде помрачен от едно обаждане, а Цонев и болницата са изправени пред нова опасност.

# 626
Предполагам за Христо става дума.
Мисля си, че след като се разбере историята му всички в болницата ще се обърнат срещу него.

И май никой не предполагаше, че ще бъде разкрит по такъв начин.
Все си мислехме за критични ситуации, бивши пациенти и т.н.
А то накрая Здравната каса 😀

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 11:41 от Ванилия 🌸

# 627
Защо мислите, че е такава страшна тайната на Христо? Не е извършил престъпление. Отнети са му правата и не работи като лекар. Санитерската работа няма нищо общо с лекарската. Никого не е излъгал, защото никой не го е питал за предишното му работа. Подал е документи, назначиха го, като Жекова и Евгения бяха инициятори и главни изпълнителки на постъпването му. Защо не са проучили, какъв е от къде идва? А той освен молбата е подал и други документи, като трудова книжка. Абе и тази работа издиша.
Не мисля Христо ще бъде "опасността" за болницата и чак да се настройват хората срещу него.

Как ще уморят Марио? Не давам и точка!

Ели, това ти ли си с новото име?

# 628
В историята на Христо има доста пропуски, факт.

Аз предполагам, че може да се обърнат срещу него, защото той е човек, скрил миналото си, човек виновен за смъртта на дете.
Не мисля, че подобен факт ще бъде приет добре в този осарник.
Разбрахме, че дори старите му колеги са се отръпнали от него и са искали да се разграничат от случая.
Видяхме, че и собствената му съпруга не му вярва и побърза да изтрие това петно от живота си.

Как да очакваме, че едни почти непознати хора биха реагирали добре, след като не е бил искрен с тях?

А дали той ще бъде опасността за болницата, не знам. Но от разговора на Цонев, останах с впечатлението, че е проблем това, че е нает.
Предполагам, че може би като цяло има забрана да работи в медицински заведения, но не съм наясно.

# 629
  • тук, на мястото си
На Христо временно са отнети правата да работи като лекар, какво пречи да работи като санитар? Не знам, в действителност не съм чувала за такъв случай.
Какво им пречи на Зорница, Марио и Банков да си работят заедно, в една болница? Лора, Мазов,  Владов - и тяхната троица ли ще разделят? Служебни романи, навсякъде се практикуват.
Има златно правило "там където си вадиш хляба друго не вади", но в Св. Кирил това е неприложимо.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт