Отговори
# 405
  • Разпиляна във въображението
Miriel,kакво общо има написаното от Вас с написаното от мен?

Сериозно ли?

В нормалните двойки има обич,доверие,уважение и споделеност (поне),страст и отдаване. Не съм видяла дотук убедително представяне на изброеното в тази двойка. А и не виждам Огнянова да е надмогнала чувствата си към Банков.

Тъй като коментираме Банков-Огнянова-Ковачев и Вашето мнение е за нормалните двойки и какви трябва да са, според Вас Ковачев и Огнянова не са, аз отговарям, че такова изобщо пък не сме видяли от Банков и Огнянова. Дано този път Ви е по-ясно.

# 406
  • София
Банков обичаше Огнянова. Даже се опита да забрави целия си живот. Не се получи. Живота си му е там. Огнянова получи нов шанс в лицето на Марио. Ама и тя сега не знае къде е. Марио лавира.
Объркана е Огнянова ама да не ми пипа Банков.

# 407
  • Берлин
Момичета,толкова ли е трудно за възприемане,че не харесвам Огнянова нито като артист,нито като визия,нито като образ в сериала? Ковачев не ми е антипатичен, но ми е по-скоро безразличен. Банков ми е интересен като образ,а Вергов харесвам и като артист,и като мъж.
Не намирам за нужно да се обяснявам поединично на всяка какво и защо. Аз така виждам нещата. В нито един момент О.и К.не са ми били убедителни в написаното по-горе от мен. Не съм коментирала никъде двойката Банков/ Зорница. И да- в присъствието на Банков тя е различна. Някъде преди 100 хиляди коментара написах,че любовта й към Банков е огън,а тази към Ковачев - разум (може би не точно с тези думи,но в този смисъл).
И както вие имате право да харесвате фанатизирано или умерено,или пък да коментирате всички за всичко,така и аз имам това право. Нали?

# 408
Банков обичаше Огнянова. Даже се опита да забрави целия си живот. Не се получи. Живота си му е там. Огнянова получи нов шанс в лицето на Марио. Ама и тя сега не знае къде е. Марио лавира.
Объркана е Огнянова ама да не ми пипа Банков.

Банков просто имаше нужда да изгя от живота си в Германия.България беше решението за него.Зорница беше бонус. Ако не беше тя щеше да е някоя друга.Рано или късно.

# 409
Аз пък казвам Ковачев и Огнянова на сватбено пътешествие, после ако може и някоя специализацийка да им уредят. Хич няма да е зле.

Ти първо Зори пращаше в гори тилилейски, сега и и Марио подбра. Нека си стоят тук, някои да им се радваме.
Нищо интересно, нещо, което да промени хода на събитията няма да се случи довечера в асансьора. Нито довечера, нито по-нататък. Вярвам и утре ще си говорим по този въпрос. За Зори има един мъж - Марио. Другото е минало!

# 410
От миналия сезон  Зорница вече има кого да гушка 
Банков ще го пипа само с хирургически ръкавици  ако някой го удари по ...под кръста Joy

# 411
  • Разпиляна във въображението
Момичета,толкова ли е трудно за възприемане,че не харесвам Огнянова нито като артист,нито като визия,нито като образ в сериала? Ковачев не ми е антипатичен, но ми е по-скоро безразличен. Банков ми е интересен като образ,а Вергов харесвам и като артист,и като мъж.
Не намирам за нужно да се обяснявам поединично на всяка какво и защо. Аз така виждам нещата. В нито един момент О.и К.не са ми били убедителни в написаното по-горе от мен. Не съм коментирала никъде двойката Банков/ Зорница. И да- в присъствието на Банков тя е различна. Някъде преди 100 хиляди коментара написах,че любовта й към Банков е огън,а тази към Ковачев - разум (може би не точно с тези думи,но в този смисъл).
И както вие имате право да харесвате фанатизирано или умерено,или пък да коментирате всички за всичко,така и аз имам това право. Нали?

PAPURCHE MEHURCHE, изобщо не те караме да се обясняваш. Ти написа какво смяташ за нормална двойка, а аз, взимайки твоите обяснения, написах, че такова не съм видяла при Банков и Огнянова. А и ти поиска пояснение, нали? Приех обяснението на Банков, че я е обичал. Това, че ЗА МЕН, той не го е показвал нито като обич, доверие, уважение, споделеност, и отдаване, а основно като натискане, целувки и секс - така го виждам.

# 412
  • Берлин
Аааа...това е друго нещо. Просто между Банков и Огнянова химията се случва, по-скоро им се получава и личи. Всички сцени О.-К.ми идват насилени,не виждам искрата,нищо не виждам. А сцената от промото-дори за няколко мига тази химия се вижда. Ясно е,че разумът ще надделее и нито Зорница,нито Банков имат път назад.

# 413
Ми аз пък никаква химия не виждам на тези няколко кадъра. Това, че вие виждате, не значи, че се вижда.

# 414
Между Зорница и Банков има химия, страст, а с Марио е сякаш, защото е "добра компания", другарче, няма я искрата, той може и да я обича, но тя не.

# 415
Cубективно е това за химията. И аз нищо не виждам. И сцени от четвърти сезон съм си пускала - никакво вълнение (а не е като да не ги харесвах тогава)

# 416
Няма химия между Марио и Зорка, защото няма химия между актьорите. Пиис.😆

# 417
Никаква химия не виждам между З. и Б. Страстна връзка, която е приключила. Убедена съм в дълбоката любов между З. и Марио. Тя е на по-високо ниво от бързо отминаващата страстна връзка.

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 18:45 от *Melanie*

# 418
  • София
Няма химия между Марио и Зорка, защото няма химия между актьорите. Пиис.😆
Заставам зад това мнение.
Вергов е вулкан от страсти. То просто си го има.

# 419
Да се изкажа и аз по наболелият казус Simple SmileИмаше химия между Банков и Зорница ..и още как !!Запомнила съм онази прословута целувка в спешното имаше 10000 лайка,такъв брой лайка никой друг не събра,а мисля,че само Виолета на смъртното легло.Та мисълта ми е,че имаше химия между актьорите затова така полудяха тогава всички.И сме обсъждали надълго и нашироко тук,че имаше химия между двамата и извън сериала.Ще се повторя,че Диана си беше май паднала по Вергов(не изключвам и той да е)и всячески искаше да се разграничи от него.Не отговаряше в интервюта,подсмихваше се,не го познавала като човек и т.н.А сега мисля,че няма такова нещо със сегашният ѝ партньор,и прави точно обратното , качва снимки с него и повтаря,че е нейният партньор и колко добре работят заедно и т.н.,точно защото са само приятели в живота и нищо друго.Това са си мои разсъждения ,де Simple Smile
А колкото до нещата в момента и аз не мисля,че ще се събере с Банков.

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 20:44 от *Амбър*

Общи условия

Активация на акаунт