Отговори
# 420
  • София
Ахаха този Банков. На глас съм се смял как покани Жени да се настани и отпочине.  hahaha Joy
хахаха

А тази май се казваше Силвия (бивша лекоатлетка), спомням си я от Сървайвър. Там бе силен участник доколкото си спомням и я харесвах.

# 421
  • Кърджали
А аз казвала ли съм скоро че ми се иска да убия лично бившата на Христо? Сърцето ме заболя като малкото каза " Защото ще ходиш в затвора ли", явно доста му го е набивала в главичката
Банков се почувства като хванат в провинение ученик ... дано поне Жени му налее малко акъл в главата

Лора и Владов са ми по-скоро като някаква пародия, не като любов

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 20:22 от Aлекcандрa

# 422
  • Ню Йорк
А аз казвала ли съм скоро че ми се иска да убия лично бившата на Христо? Сърцето ме заболя като малкото каза " Защото ще ходиш в затвора ли", явно доста му го е набивала в главичката
Банков се почувства като хванат в провинение ученик ... дано поне Жени му налее малко акъл в главата

Лора и Владов са ми по-скоро като някаква пародия, не като любов

Ужасни са ми като двойка. Много се надявам нищо да не се случи между тях.

# 423
Аааа...това е друго нещо. Просто между Банков и Огнянова химията се случва, по-скоро им се получава и личи. Всички сцени О.-К.ми идват насилени,не виждам искрата,нищо не виждам. А сцената от промото-дори за няколко мига тази химия се вижда. Ясно е,че разумът ще надделее и нито Зорница,нито Банков имат път назад.
за мен никога не са имали химия. А Ковачев с Огнянова са ми олицетворение на любовта. Така, че е въпрос на възприятие. Истината не е непременно каквото си мислим. Сценаристите според мен леко си играят с нас и така поддържат интрига и интерес

# 424
  • Пловдив
Оох, Мазов! Ще пукна с тоя човек 😀

# 425
  • София
Няма такъв като Мазов, ама и Врабчев е на неговия акъл.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 426
Д-р Илиева, новата любов на Банков

# 427
  • София
Мазов и Врабчев JoyJoyJoyJoyJoy сълзи ми потекоха от смях. Не може ли така да си го оставят забавен, защо трябва да го правят дебил.

# 428
  • Разпиляна във въображението
Няма ли край на таз мъка с Райкова? То вайкане, вайкане, ама тази по-кахърна и от Зорница.

# 429
Все пак Хинова избра да провери неприятностите с Мазов отколкото да продължи пародията с Владов.

# 430
  • София
Хайде Христо и Кая Simple Smile
И ще се разбере за Христо, най после. По добре така.

# 431
  • Кърджали
И кво беше това ся в асансьора /допълнете със всички възможни нецензурирани думи/. Триъгълник ли решиха да правят,  сценаристите напиха ли се? Не ми харесва тая идея...
Нещата около Христо най-накрая ще се раздвижат. Ми крайно време беше, то сериала ще свърши, той още дава акъл като санитар. Да минава това дело вече

# 432
  • Пловдив
И кво ся...едно голямо нищо в тая серия.

# 433
  • София
уфф, Зорница не обича Марио така както Банков, жалко. Sad Горкият Марио. Надявам се да не разбира. Гадни сценаристи. Христо и Кая таман да се целунат и хоп черно. При Зорница и Банков също на най-интересното. Е, много обичам така...  Crossing Arms Grinning

# 434
Не е нищо. Разбъркаха още картите. Дано да има време до финала за да ги подредят в нещо смислено и запомнящо се. Вече се съмнявам в това.

Общи условия

Активация на акаунт