Отговори
# 435
  • София
Е ква е тая тъъмница сега?! Пууу сега до понеделник ще се чудим целунаха ли се или не. Поне най-накрая разясни всичко, че бяхме прави и с Банков са имали истинска, изпепеляваща любов и й липсва. Въпроса е дали ще се върне при нея или ще продължи със сигурното и спокойното.

# 436
  • София
Огнянова ще си продължи с Ковачев, няма как да е друго.
Да си с Банков трябва да имаш кураж, а Огнянова го няма.
С мъжкарите не може да е коя да е жена.

# 437
  • Ню Йорк
Ей, че тъпа тая Зорница, чак елементарна  doh

# 438
  • София
Поредното л....о, което из....ха сценаристите. Тъпо, по-тъпо, сценарист на ОЖ. Че няма целувка е ясно,  ама на кого беше нужно  - на агитката във ФБ!

# 439
  • Разпиляна във въображението

Моят е от най-големия размер. Трябва ми адреса на Огнянова. Хайде с маршова стъпка към .... някаква си любов. Не я харесвах в четвърти сезон, в миналия я приех заради Марио, но край.

Изпепеляваща сексуална любов имаха, но щом казват, че била нещо повече, ще взема да им повярвам. Сценаристите са виновни, че ги показваха как съжителстват като обикновени съквартиранти.

О, не, Огнянова да си остава с Банков. Любов ли е да я опишеш. Да се вземат и да изгарят в пламъците й.

# 440
До целувки няма да стигнат, ще пуснат тока и ще ги сепнат и четиримата.

# 441
  • София
А аз казвала ли съм скоро че ми се иска да убия лично бившата на Христо? Сърцето ме заболя като малкото каза " Защото ще ходиш в затвора ли", явно доста му го е набивала в главичката
Банков се почувства като хванат в провинение ученик ... дано поне Жени му налее малко акъл в главата

Лора и Владов са ми по-скоро като някаква пародия, не като любов
Кога Виктор стана син на Евгения...
Тея нямат ли кинти за хотел, какви са тези детски разговори - къде ще правим секс, ама как...
Защо Хинова не е с МАзов?
ПП: Пуснах го за втори път този сезон. Simple Smile

# 442
Мъчно ми е за Марио. Не заслужава това. Явно Зорница не е узряла за истинска, дълбока, спокойна, топла и подкрепяща любов. Което е странно, защото тя сякаш за това копнееше, нали така му каза на покрива.

# 443
  • София
То е ясно, че имаше страстна връзка между Банков и Огнянова и двамата излъчваха това, спомням си какво вдъхновение имаше по това тук в темите и как се чакаше секса, а и двамата добре пресъздаваха това. Но Банков истински обичаше Ева, поне според мен. И нарани Огнянова, дори и да не е искал. Тя бе погълната в тази връзка изцяло. Въпросът не е в това, не знам и аз, сложно е. Животът и чувствата са сложни. По-скоро, въпросът сега е, че Зорница още не го е преодоляла. Обича и двамата, но явно по различен начин. Обаче за един мъж е важно да бъде обичан по онзи другия начин, с огън и жар, а не само защото е сигурен бастион, защото една такава връзка базирана само на сигурност е малко или много обречена и двамата ще се отегчат един от друг през годините и изобщо няма да доведе до нещо положително. Аз лично не го очаквах това и ме изненадаха много неприятно (всъщност не е изненада, това е банално клише, но бях сигурен, че щя избягат от това, за да са над нещата, но не - те си заложиха на сигурната царица-парица), но както и да е... Така са решили, това е.
При Христо и Кая засега ако има нещо като любов то е само от страна на Христо. На мен ми е любопитно как така Кая нито веднъж не го попита какво е станало с момчето относно въпроса с отнетите му временно права. Също така ми е повече от логично пък Христо да попита Кая, откъде е разбрала за това и дали са спали с Банков (айде последното не всеки мъж в такова положение ще попита, защото нямат връзка и тя може да се фръцне, но за първото как не я пита и аз не знам).
А Лора все още обича Мазов и винаги ще си го обича. Това също се разбра. Просто техните драми са напълно ама напълно нелогични и излишни.

# 444
  • Пловдив
Магда в качеството си на каква беше подредила докторята и ги хока в промото???

# 445
  • София
Не е толкова толкова важно дали ще се целунат Огнянова и Банков, видя се то, че тя го желае и не го е забравила. Марио също го обича, но по-скоро с разума си. А към Б още изпитва онова изпепеляващо чувсто, което няма лесно умиране и за съжаление няма копче в човешкия организъм, което да натиснеш и то да изчезне завинаги, колкото и да се опитваш....
Кая освен собствената си драма друго не вижда, историята на Христо не я вълнува, чудя се от къде сега изведнъж ще го хареса след враждебността си преди към него, тъпо..

# 446
  • Берлин
Та с една дума-бях абсолютно права в коментарите си и в това,което виждам.

# 447
  • София
Кая освен собствената си драма друго не вижда, историята на Христо не я вълнува, чудя се от къде сега изведнъж ще го хареса след враждебността си преди към него, тъпо..

Не я изградиха добре сценаристите тази връзка, а май им беше основната за сезона? Т.е. ако е така за мен си е идеен провал. Нито им се получава, нито им отива. От самото начало подходиха лошо. Не е добър сценарий просто, не знам и аз какво повече да напиша. Дори и най-великите актьори да бяха пак нямаше да стои убедително, а ние нямаме и това, така че хич не е на добре. Simple Smile

# 448
Е стана тя каквато стана.Това е ,такава всепоглъщаща любов не се забравя.Но греши Зорница с, когато си решила да се омъжваш вземи си мъж точно като Марио-стабилен,кротък мъж.Такива като Виктор -лоши момчета ,се запомнят
 за дълго,но не са за брак.
Значи тези които смятахме ,че Зорница е разклатена от присъствието на Банков сме били прави,и Марио е бил прав.След като така се лута,не смятам че трябва да се омъжва в момента,най-добре да го отложи,но как ще обясни на Марио,идея нямам.
Дори и да има или да няма целувка,няма значение,има предателство!
П.п.Казах ли колко ми писна от тази драма куин Кая Joy

# 449
  • Бургас
Крайно време е да се сложи край на сериала! Сценаристите се изчерпаха на МАХ! Разрягат глупави и блудкави локуми, харчат бюджет, който може спокойно да използват на нов проект - филм, сериал!

Общи условия

Активация на акаунт