Отговори
# 585
Ето я корицата Simple Smile

Вергов е моят БОГ, отивам да пална една свещ 🤪

# 586
  • София
А до кога ще се снима сериала? Не трябва ли вече да приключват? Гледам, че търсят статисти за клиенти в ресторант, явно някой ще вечеря в ресторант.
Извинявам се, че попитах за"ултрасите", не целях да направя интрига, а просто ми стана любопитно.

# 587
Hякой беше попитал Вергов в Tellonym, отговорил е, че ще продължат да снимат още месец и половина.

# 588
  • София
Много има още. Нали трябва да свърши сериала през декември.

# 589
  • Пловдив
От Инст на Неда.

# 590
Пак ще се работи до последно, както беше с 5-ти сезон.

# 591
Много има още. Нали трябва да свърши сериала през декември.
И на мен ми се стори много, но не си спомням вече откъде ми се върти, че за девет дни, заснемат три епизода (може би се има предвид целия процес, не само снимките). Значи горе долу, още 12-15 имат до средата на декември, а до момента са стигнали до около 40-я.
Mайче, няма как, 54 епизода не са малко. Те започнаха в средата на юли, така че сметките излизат точно.

# 592
Злати, имам спомен от снимките на 4-ти, че бяха приключили в началото на декември,а не в средата, както се очаква да стане сега, може и да бъркам, де Grinning. Може би пак ще получим двучасов финал, като пропуснат петъка, както с 5-ти.

# 593
Дайте да видим Жекова какво ли е наумила за подарък на Цонев?

# 594
...не си спомням вече откъде ми се върти, че за девет дни, заснемат три епизода (може би се има предвид целия процес, не само снимките).
Аз го смятах преди време, че общо сериите на двата сезона излъчени през годината изискват средно 3 дена на серия за целия процес на написване на сценария, заснемане и монтаж, което е работа на много високи обороти и за съжаление с компромиси в качеството.

Ако сте се помирили вече нека да се върнем към темата. Трудно се открива нещо смислено между толкова много странични емоции.

# 595
  • София
Дайте да видим Жекова какво ли е наумила за подарък на Цонев?
Жекова докато събере пари зор ще види. Половината болница се правят на не разбрали.

# 596
Миналия сезон ако не греша, май се бяха омотали с времето и набързо се наложи да смогнат с финала.

Спомям си, че имаше сцени, които май така и не видяхме, но сега не моГа да се сетя кои бяха.
Май тази с Тасев и кабриото пред болницата??

Сега така пропуснаха сцените с куфарите на Зорница от репортажа на Нова.

Щац,  Жекова сега така ще ги скастри, че всички ще дадат и горница 😀

# 597
И като писахме вчера за инстаграма на Ралица, забравих да споделя една любима снимка, която ми попадна:

Много ми се иска като поотрасне бебока да се върне, ако правят нов сезон.

# 598
  • София
Предполагам, че подаръка ще е някакъв сувенир свързан с медицината.
И един купон ще му спретне Жекова, тя си харесва веселбите Simple Smile

# 599
Мм, някак не ми се връзва сувенир да раздели колектива на два лагера.

Или се има предвид не самият подарък, а въобще куването на такъв? Ще бъдат за и против?
Видяхме вече, че някои пет пари на дават за директора 😀

Тъжно ми стана, когато Банков спомена юбилея на Цонев, явно наистина са били в топли отношения преди да му отмъкне дъщерята. 

Общи условия

Активация на акаунт