много си мила, благодаря!
Много съжалявам,...да каже, който е гледал, моля 
Без разлика дали плодово или зеленчуково....Сокче от ябълка съм давала няколко пъти, разредено с вода 50/50. Давам и каша оризова, безмлечна или млечна ориз+царевица. Понякога слагам 2 лъжички ориз в пюрето или от млечната ориз+царевица слагам в нощното мляко- за засищане- но няма полза
2-3 пъти съм слагала и Плазмон-ки на прах, но не съм забелязала кой знае какво засищане...Нямаме такъв установен "режим" като Бодливка.
, трябвало жълтък, месно пюре и др. Последните 2 вечера не се събуди от 23ч. до 05:30, което е голям рекорд 

Само така!
/, да не даваш много от тиквата в началото, че е малко трудно смилаема, особено ако е с картоф. Иначе Бояна много харесва тиква, пак е от градината на баща ми, но когато е смесена с картоф или морков, въпреки че давам незначителни количества, по-трудно се приема отколкото например картоф и морков, може би заради целулозата, която съдържа.

Много беше смешен.
Заспива само на ръце инче/с цица в устата или шише с кърма/. Де и ние такъв късмет да заспим ядейки пюре
Ама ако ще заспива на пюрето веднага го захранвам

, че в момента ми изглежда mission impossible

Сноши строих се аз точно на време и като загърмя и затрещя! Такава буря се изви, дъжд и вятър и ... революция! Рекох си: "Това е знак! Промените в името на каузата започват!"
Браво, момичета! Идглеждахте чудесно и се представихте блестящо!
Чакаме. За пюретата-още се тормозим с плодовите, но имаме малък напредък. Днес и ние сме на ваксина, че нали бяхме болни и прескочихме. 
Чакаме. 

Препоръчани теми