Отговори
# 60
Честито на всички мини рожденници!!! Да са живи и здрави!
От няколко дена давам от този Плазмон, който е без глутен. Яде в 23:30 и после чак към 8:30 сутринта и цяла  нощ спи  smile3521.

Забелязвам, че от няколко дена кожата и по коремчето е станала много суха, дори е започнала да се бели.Някой знае ли от какво може да е? newsm78

# 61
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
baloniЧестит мини рожден ден на Али и Вики! Да са живи и здрави малките шушулки, да са много усмихнати, и много да слушкат мама и тати! baloni

Вили, благодаря за почерпката - много вкусно!

Мишле - нямам представа от какво може да е! Да си сменяла козметика?

Така, като гледам май повечето сме на въздух днес!
Усмихнат ден на всички и приятни разходки!

# 62
  • Варна
РАСТЕТЕ ЗДРАВИ И УМНИ, МАЛКИ МИНИ РОЖДЕНИЦИ!   newsm67
Ние днес ходихме, та ходихме. Изморена съм. На всичко отгоре и Сашко е кисел, та кисел.  Crossing Arms Чакам да дойде времето за къпане и нанкане... Момичета докога ще карате с лосионите (или олиото)и ще ползвате ли пудра? Спомням си, че с баткото лятно време се пудрехме, та да не се изрива.  newsm78
ГУШКИ на всички и да нащипкате малчовците!  Grinning

# 63
  • Madrid
Здравейте!

Аз също поздравявам интелигентните мами,които се борят за правата на всички ни  bouquet
     Бъдете живи и здрави и пазете борбения си дух!!!

Честито и на всички минирожденичета!Да греят и топлят все така нашите сърца Laughing

Ами купих чайчето на Блевит с надежда да спинка по спокойно,да видим newsm78
Поне намерих каша и пюре на Милупа без захар,но е за след 6 месеца,ще почакам Naughty
Дотогава ще ги приготвям сама Laughing
Хайде,лека и спокайна вечер от нас! Hug

# 64
newsm59

Честит мини рожден ден на Али и Виктория! Да са много здравички и послушни!
Mi6le и при Натали имаше такова белене на кожата на коремчето преди седмица но изчезна. Аз не съм сменяла козметиката й и бях много озадачена от какво се появи, но добре че мина.

Много целувки и гушки на всички бебчета и да спинкат спокойно Hug

# 65
Честит мини рожден ден на всички сладурани и сладурковци , нека да са много здрави и послушни, да радват всички и да слушкат много.
Сладурани, кажете ако има ефект от това чайче, та и аз да подремна някоя нощ. Матю вече спи само 10-15 мин. през деня и после само щурее, имах тайна надежда да се умори и после да спи през ноща, но ефект никакъв #Crazy. Не знам от къде тази енергия. А и зъбиките го тормозят и каквото види го слага в устата, а колко лиги има- по цял ден сменям дрехите, с лигавник не става- иска да го изяде, пълен ужас, имам чувството, че скоро ще съм готова с диагноза за лудницата.
Пожелавам ви лека нощ.
Изпращам милиони целувки и прегръдки на всички бебоци Hug

# 66
  • там където ме зове сърцето!!!
 Flowers BouquetЧестит мини рожден ден на Али и Вики!
Да растат здрави ,умни,красиви и много да радват мама и тати! Flowers Bouquet

Vili4ka, почерпката е страхотна! Дано след коктейлчето  да чуя  бебчо като се събуди Joy
 Des29,мноого ни хареса подаръчето -благодаря! Hug
sea woman, как е мореееето Confused: Confused: Confused:
Спокойна нощ от нас! smile3524

# 67
Честит мини празник на Али и Вики! Да са все такива сладурани!   Heart Eyes
Ох отдавна не съм писала, ама такъв мързел ме гони! Или умора ли, незнам!  Crazy
По цял ден скитосваме улиците, не ми трябва никакъв фитнес с това бутане на количката и по баири и навсякъде! Tired
Нашето подсечено се оказа гъбички, които мазахме и минаха много бързо. Създавали се условия от памперсите - топло, влажно, тъмно и се размножавали  Close Смених памперсите с Хъджис. За сега съм много доволна! По-твърди са и не спарват като Памперс.
Друго какво щях да пиша  newsm78 А, да...за козметиката ние минахме сега лятото от олио на мляко на Бюбхен и съм много доволна. Попива бързо и мирише приятно. Кожата става свежичка  Peace
Скоро ми се е натрапила една щура идея. Да идвам до София да си купувам хубава количка  Crazy Така, че тия дни - утре, в други ден, или по-други ден ме очаквайте, ако нещо не ме откаже  Mr. Green
Хайде аз ще се хоризонтирам, че утре пак тежък ден...както обикновено почивка нямааа!
Лека  Wink

# 68
Честит мини празник на Али и Вики!
Не съм влизала от 1000години.Ужас,нямам време за нищо!
Искам да питам по колко като грамаж давате пюрета и каши на бебоците?
Колко пъти се кърмите на ден?И как да науча Виктор да пие вода?
 И сега да се оплача Вики се е обърнал до сега само веднъж от корам по гръб Sad

# 69
Честито на всички мини рожденници!!! Да са живи и здрави!
От няколко дена давам от този Плазмон, който е без глутен. Яде в 23:30 и после чак към 8:30 сутринта и цяла  нощ спи  smile3521.

Забелязвам, че от няколко дена кожата и по коремчето е станала много суха, дори е започнала да се бели.Някой знае ли от какво може да е? newsm78

Мише, как го даваш този плазмон? Аз сложих по една лъжичка онзи ден, през нормалната дупка едвам църцори, през голямата за ` други храни` направо се лее и Ники се дави. На следващото хранене през нощта още помнеше от предното хранене как се е давил и с норламната дупка пак се давеше. Голямо диване си имам #Crazy А като си помисля, че той си ядеше във втори месец чистото мляко през голямата дупка за `други храни`, сега не мога да разбера защо се дави?

Искам да благодаря на всички ви за похвалите  bouquet Клео определено е гордостта на януарки, направо е за телевизионна звезда, говори страхотно Peace

Честит мини рожден ден на всички мъничета, да са живи и здрави и все по-жилави и усмихнати  bouquet На новите мами добре дошли  bouquet

Аз оставам сама на фронта/за протеста/ до края на месеца почти и затова не ми остава много време за нашата темичка Cry Освен това трябва да уча за държавния, ама не знам това кога ще стане, а той е на 3 юли Sick Кокво да ви кажа, полудяла съм леко Crazy

Вече хапваме и месце - първо пуйка, вчера заек, ама заека Ели хич не го хареса, през цялото време правеше едни физиономии, че ще повръща и не го доизяде, мисля да не й давам пак от това пюре, ще опитам пак заек, но с морков, че това пюре беше от тези на хип с картоф и копър, на мен много ми се услади остатъка от пюрето на Ели Laughing Пуката си я хапнаха с кеф Party Утре ще опитаме с пиле. Дано да го харесат Praynig

Да ви кажа, вчера им дадох и един сок на Кинела от круша и бъз, ауууууу, как го пихаа, много им хареса. Онзи ден им дадох пак на Кинела от ябълка и не го искаха Rolling Eyes

А, за Фризокрема някой питаше, аз давам с плодовото пюре следобед кашата на Фризокрем с царевица  и ориз, без глутен. Купувам я от Била Wink

# 70
Здравейте, милички!

Мишленце, ама твойте мишлета папкат вече и месце! Браво на тях !!!  Hug

emmy, аз давам на Алекса плодово пюре веднъж на ден по около 90-100 грама и след него й давам кърма колкото иска. Кърмя я иначе през цялото денонощие на 3-4 часа - когато иска!  Peace

nenepygka, айде идвай в София - чакаме те. Пък може по повод на твоята визита да спретнем една Януарска среща някъде в центъра на по кафе софиийските мами,  м?  Party

anjelina, Али е по същия начин със спането - вчера например поспа 30-тина минутки и се събуди към 3 следобед.Следващото й спане беше в 22:00 вечерта  #Crazy Разбирам те напълно, защото и ние сме по същия начин  Tired

sea woman , мажа Али с млякото на Бюбхен - много ми харесва и на нея й понася добе  Peace

Иначе ние сме добре - скитаме и ние по улиците преди обяд и привечер, че иначе е много топло. Али почти не спи, има енергия повече от мен и татко й заедно  Crazy Мислим към края на месеца ко имаме превоз да я заведем малко на Сандански при свекърва ми ама ще видим де, още не съм се навила съвсем Blush

Ами това е от нас!

Гушки на всички!  Hug

# 71
Привет и от нас. Simple Smile
Ние тези дни предимно сме на вън,но докато мама обикля с количката,гледа и да свърши някоя и друга задачка...Онзи ден смених педито на Дари,най-накрая! newsm44 Около 40 годишна е жената,за късното захранване е(не че вече има значение).Важното е че е отворена за нови неща и се интересува,а не като оня бабуняк,дето аз му обяснявах за ваксините.. Stop
Подадох молба и в една детска градина,говорих с директорката.Хич казва не сте закъснели,съвсем на време идвате..Поне ми даде входящ номер,нещо черно на бяло все пак. Rolling Eyes
След няколко дни ставаме на 6 м.и ще почвам месните пюрета.Купих това за което mishlentze спомена "Картофи с копър и заешко" на Хип,и едно"Пиле картофи и моркови" на Нестле,пък ще видим какво ще яде.Още не съм взела пуешко,но мисля с него да започна месата.
Затова пък открих един сайт,може би и на вас ще е полезен.Вместо да се чудя един час пред разнообразието на пюрета и каши в Хит-а,си направих списък за следващото ходене.
Мисля да пробваме и някои от соковете на Хип,не ми се дава още от купен плод,с тия нитрати сега.. Thinking

Ето сайта: http://supermarket-varna.com/category/311/

п.п.Gushanka в раздел Храни/други ми се мерна бебешка вода,нали ти питаше..?

mishlentze ровя се насам-натам и открих някакви бебешки супи на "Нестле",точно за засищане преди сън,едната е глутенова обаче..

http://www.nestle.bg/pageBaby.asp?pID=141&ppID=15

Това е от нас,поздрави!

# 72
  • Варна
Здравейте и от нас!
Вчера и днес не си усещам краката. Нали и баткото не е на ДГ, та хайманосваме в почти пълен състав. Мъжът ми започна ремонта и ние гледами много да не се пречкаме и сме навън. Сезонът си започна както си му е ред и хората скитосват по плажовете. Ще си остана беличка май тази година. А както е и всеизвестно, варненци много не ходят на плаж. Аз поне съм в категорията от няколко години.  newsm78 Александър се изхитри от известно време и не иска изобщо да си лежи и да си гледа и да се забавлява нещо сам. Иска само на ръчички, а на мен тази работа не ми харесва никак.  #Crazy
БОДЛИВАТА, честита ви нова лична лекарка. Дано сти мноооого доволни. Как ва молба за ДГ!!! Леле, ужас.  smile3514
Vili4ka, ооооо, Сандански, кефско.  newsm10 Дано ви е ползотворна почивката, ако ходите.
 mishlentze, леко учене! Малко гадничко да упражняваш такава дейност в това време само за разходки... Успех!
Поздрави на всички останали!
Целувки за бебчовците! newsm03

# 73
Здравейте и от мен
 wavey
Първо да честитя на 5-месечните вече сладури - Али , Вики (от вчера) и Александра, Дарис и Полина Heart Eyes Да са много усмихнати и добрички
Вили, много вкусна торта си направила мммммммм и за мен беше останало едно парче newsm51 -  аз нали вчера се вях по сватби. За първи път оставихме малката за толкова дълго.Тръгнахме вчера в 11 сутринта и се върнахме днес в 12:30.Мноооого ми беше мъчно за детенцето ми и друг път май няма да тръгна за толкова време. Пък каква одисея беше с цеденето ooooh! Първо в пълният с хора апартамента от където щеше да тръгва младоженеца аз трябваше да се скатая за да поиздоя препълнените си гърди.То едно притеснение и чудо всеки нещо търси влиза излиза,аз уж съм се скрила де Blush След това като пристигнахме в ресторанта мина се не мина време аз пак имам чуството че ще експлодирам и беж в колата - бях си взела помпата и съответно изхвърлям кърмата защото в колата беше пещ и не беше подходящо да я събирам.Абеее просто не си е работа.
Единственото хубаво нещо беше че за първи път от 6-7 месеца насам съм спала цяла но без прекъсване Mr. Green А майка ми ми каза че и Вяра е спала цяла нощ и чак на сутринта в 7:30 се е надигнала - как стават тези работи незнам Thinking А днес като се прибрахме цял ден се разнасяме и неиска при никой само в мама Grinning Миличката ми кукла!
Дали вече осъзнават някои неща тези мушмурочета - аз от доста време наблюдавам Вяра и определено има предпочитания към мен smile3521 Ако баба и я е гушнала тя се навежда цялата към мен и ръце мята и щом я гушна грейва и започва нещо да ми приказва Hug
Та такива работи около нас.
Мноооого спокойна вечер на всички и да се наспите че утре рзходки ни чакат Peace

# 74
 Здравеите и от нас мама Нади и бебе Славян.4ета теми4ките от доста отдавна, но все не се ре6ашам да се вклю4а.Ние сме родени на 5 януари и ве4е папкаме плодови, зел.пуренца и ка6и4ки.А от 2-3 дни запо4нахме и с обръщането-от корем4е на гръб, после от гръб на корем и така до края на леглото.На вси4ки бебоци пращаме хиляди целувки и пожелания за много многоооо лудории. smile3502

Последна редакция: пн, 19 юни 2006, 16:56 от [desi]

Общи условия

Активация на акаунт