Кралски работи и клюки - 19

• 48 372
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
Много тъмен бронзър и много хайлайтър използва Меган.на Тази прекрасна рокля,  ако беше сложила искрящо червено червило, щеше да е убийствено.

# 181
  • В полите на Пирин планина
ЗлаВещица, отнесла съм се. Извинете ме!

# 182
  • До сърцето...
Eй, то няма угодия Smiley

PURE, Evana не е нужно личното отношение да се прехвърля върху темата.
А дано в "чаршафите" и в анкетите да е проблема Hands Plus1

# 183
Какво "лично"отношение?! Познаваме ли се? 
Ми сложи една анкета "Да има ли във всяка тема Анкета и гласуване?" и ще се види резултата. Поне ще има полза от нея.
И действително се товари темата. Всяка нова страница е едно дълго скролване, докато стигнеш до мненията. Особено от мобилната.

# 184
  • До сърцето...
Втора тема е без анкета, в предишната добавихме анкета, когато се обяви бремеността на Мегън и е от три реда. Явно анкетите не са на дневен ред. Един дълъг пост от мен в тази и предишната тема, това ли е най-затрудняващото в темата? Цитирането/прецитирането на дълги постове не се брои, защото не го правя аз Sunglasses

Не е ли лично отношение? (то не е нужно да се познава човек, за да ти е неприятен или приятен)

Упражнения през пост как ще се казва някой ми се струват глупави и безсмислени.
През пост!? между двете публикации има 200 и кусур мнения. Публикувах в новата тема, защото има нови хора в нея, може и да им е интересно.

Спирам с обясненията, то винаги ще има някой напреки, но поне да е за нещо съществено, б*си!

Редактирам се: изтрих поста, дано са доволни дамите.

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 19:50 от Радика

# 185
  • Истински се вижда само със сърцето.
Аз харесвам анкетите и първият пост, който е винаги много хубав. По приятни са от безкрайно повтаряне за ръката на корема на дукесата или колко са и тънки краката Wink

# 186
Eй, то няма угодия Smiley
PURE, Evana не е нужно личното отношение да се прехвърля върху темата.
А дано в "чаршафите" и в анкетите да е проблема Hands Plus1

Радика, моята критика не беше към анкетите, а както каза и densi, цитирам:

Анкети, имена и залагания не ме вълнуват и предпочитам да ги няма. Упражнения през пост как ще се казва някой ми се струват глупави и безсмислени.

Наистина става досадно през пост потребители да си мерят гадателските способности как ще се казва нероден Петко, който ще се роди чаааааак след 6 месеца.

# 187
Роклята с птичките е много инфантилна според мен. Не и отива нито на общественото положението, нито на възрастта, но предполагам, че като се е видяла далеч от баба, е решила да прави каквото си иска. Опитвам се да си представя Кейт в тази рокля и не мога. Може би в студентските години.
За сметка на това онзи ден с червената много я харесах, изглеждаше много свежа.

# 188
  • София
И на мен ми хареса Мегън с червената рокля онзи ден. Много ми стана странно, че повечето коментари в темата бяха негативни. Аз не се имам за моден разбирач и затова си замълчах.

Нещо, което ми попадна току-що - миналата седмица е починало последното корги на кралицата.
https://www.townandcountrymag.com/society/tradition/a24266696/qu … x2d-mmqa2KeAnbA8Y
Преди години тя е спряла да ги развъжда по собствено желание. За съжаление английският ми е долу-горе, та не разбрах всичко от статията.

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 18:17 от Жълто Цвете

# 189
# 190
Роклята с птичките може да е ефектна,но мен този ефект тип балета Лебедово езеро не ме кефи.

# 191
Роклята с птичките може да е ефектна,но мен този ефект тип балета Лебедово езеро не ме кефи.
Е, теб по принцип не те кефи нищо на Дукесата, та е обяснимо. Peace

# 192
Е, теб по принцип не те кефи нищо на Дукесата, та е обяснимо. Peace
Така е,но нищо лично против момичето.Наистина.
Може пък да ме изненада приятно някой път.

# 193
То рокли, то чудо, а някой като каже: Хич не им е лесно да внимават на всяка крачка 😂

Мегън не трябва да сваля разкроените рокли, това е единственото, което и стои добре.

# 194
На мен роклята много ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт