Кралски работи и клюки - 19

• 48 371
  • 756
  •   1
Отговори
# 210
На мен ми е жал за нея с такова семейство. Да няма нищо общо с тях и пак да я излагат навсякъде.

# 211
  • До сърцето...
Покрай дворците, попаднах на старо видео на един бал в Балморал.
Елизабет е млада и танцувална, кралицата-майка и тя на дансинга, Даяна я мернах за минута, въобще, на когото му е интересно Grinning

за оня пост
Скрит текст:
Упражнения през пост как ще се казва някой ми се струват глупави и безсмислени.
През пост!? между двете публикации има 200 и кусур мнения. Публикувах в новата тема, защото има нови хора в нея, може и да им е интересно.
... изтрих поста, дано са доволни дамите.

# 212
Не и е лесно на новата дукеса с това откачено семейство и това си е. Да я излагат на всяка крачка. Правата щял да си търси, по-скоро лесна сензация и пари търси, ама айде, загрижен е за внучето.
Аз затова харесвам семейството на Кейт, друга класа е това.

# 213
  • Пловдив
Брех, Чарли какъв танцьор  Laughing

# 214
1. Това клипче не го бях гледала. Купона е на макс! Grinning
2. Роклята с птиците е страхотна.
3. Радика прави прекрасни теми и вкарва много желание и труд! Похвално!
4. Бащата/брата/сестрата на Меган не са добре се акъла и за доброто на всички е да не им дават много, много медийно пространство.

Май се изказах по всички теми! Joy

# 215
  • На топло
Не и е лесно на новата дукеса с това откачено семейство и това си е. Да я излагат на всяка крачка. Правата щял да си търси, по-скоро лесна сензация и пари търси, ама айде, загрижен е за внучето.
Аз затова харесвам семейството на Кейт, друга класа е това.
За класата Хари е трябвало да си отваря очите. Ама той нали е принц, може да прави каквото си иска и няма задължения към собственото си семейство. Доста инфантилно и глупаво поведение.

# 216
Той Хари е с не малко проблеми, струва ми се, след смъртта на майка им. На 12 да останеш сирак, да те изтъпанчат зад ковчега и, да обикаляш Лондон като клоун. Нищо чудно, че са му трябвали 20 години да иде на терапия.

# 217
Радика, много те харесвам и правиш темите чудни, да не се обидиш сега. Изказах мнение за анкетите и гадаенето по име на бебе, а не как правиш темите.

Роднините на Мегън са отвратителни и предполагам ще ги предупреждават вече да си мълчат повече, хората на Баба.

# 218
Nature Sparkles Кралицата също е човек .. и нищо човешко не и е чуждо..SmileSmile

https://www.youtube.com/watch?v=umwnUqdaId0**

# 219

За класата Хари е трябвало да си отваря очите. Ама той нали е принц, може да прави каквото си иска и няма задължения към собственото си семейство. Доста инфантилно и глупаво поведение.

И какво като й е скапано семейството и тя видиш ли на не била класна. Е да, не е uk-ка и не притежава тяхната студенина и "красота", постигната с не знам колко века кръвосмешение. Аз пък харесвам как й горят очите и емоцията, която има в нея. Харесвам и Кейт, но по друг начин.
На принца публичните изцепки са много повече, отколкото Меган е имала изобщо.

Бабетката като я гледам с тая цигара и ме напушва страшен смях. Направо си я представям как цъка покер всеки петък вечер и залага брутния вътрешен продукт, нищо, че разправят как обичала сутрин да яде шоколадови бисквити преди закуска.

# 220
  • Sydney
Гледам 38 отговора и чакам да прочета нещо ново, то пък за анкети и простотиите на едни хора (баща ли, сестра ли на Мегън)...

Баба с цигарата прилича ужасно много на майка си!

Мен също ме дразни тва за името на детето на Пипа... чак пък толкова, Ени уей... според мен не го казват нарочно, че чакат нещо да се случи и да отвлекат вниманието с тва, или проС снобизъм...

# 221
  • Countryside
Радика, правиш страхотни теми, информативни, анкетите са интересени, който иска да участва. Който не иска да не участва. Няма как всички мнения по темата да са интересни на всички, коментираме си тук. Спокойно можете да не четете чаршафи, ако не ви се чете.

Мегън е много красива с черно-бялата рокля и с червената. Гримът й изглежда силен, но може да е от осветлението, на някои снимки си изглежда ок. И нещо трябва да направят с прическата й, тези опашчици или сресана на път...

Баба с чашата и цигарата кърти, евала скала е тази жена, всичко обаче е премерно и със стил. Някак естествено ги прави нещата. Нито е пошло, нито вулгарно.

Бащата на Мегън само се чуди как да се прави на интересен, изкукал дядка. Братът и сестрата не падат по-долу, то бива бива завист...

# 222
Баба с чашата и цигарата кърти, евала скала е тази жена, всичко обаче е премерно и със стил. Някак естествено ги прави нещата. Нито е пошло, нито вулгарно.
Бабата с цигарата според мен е монтаж. Доколкото знам Елизабет не е пушила никога, тъй като много нейни роднини умират заради страстно пушене.

# 223
  • Германия
Това с цигарата 100% е монтаж - най-малкото кога сте виждали баба Бети с такъв лак 💅🏻

# 224
  • София
Шията е странна, на 2 реда. Долу на снимката не изглежда да има такива бръчки. Иначе, със сигурност си има своите грехове.

Общи условия

Активация на акаунт