Кралски работи и клюки - 19

• 48 356
  • 756
  •   1
Отговори
# 240
Мегън трябва да се облича в светли цветове, че това черно и тъмно синьо, които и бяха станали запазена марка у дома, хич не и отиват.
Аз лично не вярвам на спекулациите около смъртта на Даяна, като се качиш в кола с пиян шофьор, не сложиш колан и той реши да се надпреварва с папараците, нищо чудно, че изходът е фатален, та нима не го виждаме всекидневно по нашите улици.
Много сте права, теорията за световния заговор много често се опровергава от една елементарна житейска истина - простотията убива!
Как да кажат в прав текст, че принцесата е постъпила глупаво и безотговорно. Много по-интересна е версията за покушение.
Това, което аз казах е, че журналистите я следваха на всяка крачка приживе, ежедневно бълваха десетки снимки с нея, а накрая и я убиха. Или допринесоха за смъртта й. Защото ако не бяха я преследвали папараци тогава в Париж, най-вероятно щеше да е жива. Няма никаква конспирация. Просто желание за СНИМКАТА. С Даяна на нея.

# 241
Да, но и шофьорът им е бил доволно почерпен. Разбира се, мнозина се качват на промил и стигат безпроблемно, където са тръгнали, но и също толкова много се утрепват без чужда помощ. Не е сигурно, че дори да нямаше папараци, те щяха да са живи. Пълна безотговорност е това.

# 242
Знаете ли какви етикети и правила трябва да спазват двете дукеси?

# 243
Nature Sparkles Много ми харесват на последните снимки Меган и Хари ..

..истински красива квартеронка Nature Zap

# 244
  • Countryside
Хубави снимки! Мегън е уцелила цвета. Стига с това черно и изобщо тъмно на нейната тъмна кожа. Бордото много й отива, въпреки, че и то е тъмничко. И тоалета й като цяло е хубав. Значи можело...

# 245
  • Някъде там

Мхм, двата сезона и още искаме Simple Smile

Benitabeni а какво символизира макът,забравих одеве да питам?

# 246
  • Down south
Мегън ми харесва в по-ярки цветове. Изглежда много по-добре, отколкото в  скучното тъмно синьо, кафяво, черно. Предполагам, цветовете зависят от случаите, протокол и пр. но въпреки всичко изглежда добре цветна

# 247
  • София
Много хубава Мегънчето с последните два цвята - това зелено о7ще от кръщенето на Луи много ми харесва, червеното е прекрасно. Самите дрехи са ОК.

Макът се носи в знак на почит към воювалите и загиналите. След Първата световна се появява като символ.
Преди няколко години имаше страхотна инсталация на макове в Тауър
https://apollo.imgix.net/content/uploads/2014/08/A04226.jpg?auto … p;w=800&h=533

И Максима с прекрасната тиара Стюарт
https://www.hellomagazine.com/fashion/royal-style/2018102763942/ … nd-state-banquet/

Кога почва трети сезон на Короната? Чакам с нетърпение Хелена Бонъм Картър като принцеса Маргарет.

А и името Томас не е лошо за момче, но надали 😕

# 248
Nature Sparkles Малко  красота от отминали времена..Smile

Скрит текст:

# 249
Nature Sparkles Малко  красота от отминали времена..Smile

Скрит текст:

Валсът от кой филм е?

# 250
Мегън в червено е просто великолепна Heart Eyes

# 251
Nature Sparkles Малко  красота от отминали времена..Smile

Скрит текст:

Валсът от кой филм е?
Клипа е микс от филмите  в които са танцували  на валс номер 2 от Шостакович
 ..аз познах Ана Каренина* и Война и мир* ..с Ален Делон май е Гепардът*..може и други
филми да има.. на този валс танцуваха Шехерезада и Керем на фирменото парти В 1001 Нощ* но тук ги няма..
представям си Кейт и Уилям така  романтично да валсат в  балната зала на Двореца..ама не мога точно..Smile

# 252
  • До сърцето...
Този валс на Шостакович ми е любимият! Heart
Така миксиран не съм го виждала, благодаря, Ева!  Най-често така го има в мрежата

Последна редакция: сб, 27 окт 2018, 20:22 от Радика

# 253
  • София

Кога почва трети сезон на Короната? Чакам с нетърпение Хелена Бонъм Картър като принцеса Маргарет.

А и името Томас не е лошо за момче, но надали 😕

Чак след Нова Година, а може би през Март 2019.

# 254
  • На топло
За Камила са избрали тази актриса....нищо общо 😏

Филмът показва само положителните страни, яко четка баба Бети и фамилия.

Общи условия

Активация на акаунт