Кралски работи и клюки - 19

• 48 359
  • 756
  •   1
Отговори
# 225
Това с цигарата 100% е монтаж - най-малкото кога сте виждали баба Бети с такъв лак 💅🏻
Точно така, монтаж е. Да не говорим, че и мен лака ми се наби веднага в очи, Баба никога не би се изложила така.

# 226
Гледате ли "Короната"?

# 227
  • Sydney

Мхм, двата сезона и още искаме Simple Smile

# 228
https://www.express.co.uk/news/royal/1037035/Meghan-Markle-Princ … ey-invictus-games
Хари и Меган от днес.
Много добре изглежда,изобщо откакто е тръгнала на Австралийския тур много добре се облича.

# 229
Цитат
Освен това не са я "взели". Тя сама е преценила дали да бъде с него или не. Не си мислете, че всички драпат да са "роялс". Раздялата на Кейт и Уилям преди години е точно, защото не е била убедена, че иска да си причинява това.
Още повече, че всички знаем за Даяна и безбройните камери, които я следваха във всяка нейна крачка навън, до момента в който я и убиха.
Не е за всеки тази работа. Но малко са тези, които биха я отказали.

Вярно че не сме в 70-те на 20 в., ама точно си я "взеха", след като тя реши че иска да е с Хари. Разбира се първо жената трябва да е навита да споделя този тачин на живот /Хари едвам намери тази, всички предишни са се отказали/, но договора последно се парафира от Баба Бети.
Да не мислите, че ако кралицата и Чарлс се бяха противопоставили Хари щеше да се ожени за Мегън ? Все пак "Фирмата " ги храни и те се подчиняват на вътрешния правилник.
А пък относно Даяна, вчера в пространна статия беше написано, че убития в Истамбул саудитски журналист Кашоги е първи братовчед на Доди ал Файед. Беше подробно описан "творческия" му път на придворен журналист. Което ме наведе на размисъл дали само Короната е била засегната от тези отношения и дали само неин би бил интереса от катастрофата?

# 230
  • Sydney
Тази Кейт не съм я виждала, но май е стара снимка, щото Уили още има коса повече:

https://www.instagram.com/p/BpaGnhcgRXg/?utm_source=ig_share_she … hid=1wzviv7rw4pm0

Още дочитал старата тема, безмълвие...

Мегън е с мак на ревера, мн ползван тук...

# 231
Тази Кейт не съм я виждала, но май е стара снимка, щото Уили още има коса повече:

https://www.instagram.com/p/BpaGnhcgRXg/?utm_source=ig_share_she … hid=1wzviv7rw4pm0

Посещение в Полша и Германия м.07 2017 г., роклята е на полски дизайнер.
https://novini.rozali.com/world/keit-midultun-se-doveri-na-polski-dizainer.html

# 232
  • Countryside
Това с цигарата 100% е монтаж - най-малкото кога сте виждали баба Бети с такъв лак 💅🏻
Точно така, монтаж е. Да не говорим, че и мен лака ми се наби веднага в очи, Баба никога не би се изложила така.
Как можах да пропусна лака! Аз така се впечатлих от чашата и цигарата, че просто го проспах този лак. Монтаж си е и още как!

# 233
  • в сърцето на един мъж...
Я, това бордо много й отива на Мегън, изглежда добре и за пръв път ръцете й са на друго място Simple Smile

# 234
Мегън трябва да се облича в светли цветове, че това черно и тъмно синьо, които и бяха станали запазена марка у дома, хич не и отиват.
Аз лично не вярвам на спекулациите около смъртта на Даяна, като се качиш в кола с пиян шофьор, не сложиш колан и той реши да се надпреварва с папараците, нищо чудно, че изходът е фатален, та нима не го виждаме всекидневно по нашите улици.

# 235
Чета във френските сайтове, че бащата на Мегън ще си търси даже правата в съда 😂
ако му забранят да вижда внучето.
Ако не друго ще обиколи всички телевизии да реве...
Сестрата е друга луда 😁
( интересно има ли го в английските новини?)
Да, но не в официални емисии. Или поне не на телевизиите, чиито новинарски емисии следя (BBS и SKYNews). За сметка на това пикантерии и клюки редовно излизат по леко и тъмножълти вестници. Четох, че е дала интервю за Канал 5, но водещият е бил доста иронично настроен към нея.

# 236
  • София
Роклята на Мегън е тъпа, блузата и панталонът ми харесват.
На Кейт също ми харесва роклята, интересна е. На няколко дизайнера забелязах подобни дрехи, явно е нова мода.
Това е на Марк Джейкъбс
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 27 окт 2018, 15:55 от Дези.

# 237
А всъщност Пипа длъжна ли е да прави изявление как се казва детето, официално имам предвид?
Баба е толкова монарх от всякъде, че никой от тези след нея няма да достигне и половината от класата и. Ще си останат с тоалетчетата и ръкомахането.

# 238
Мегън трябва да се облича в светли цветове, че това черно и тъмно синьо, които и бяха станали запазена марка у дома, хич не и отиват.
Аз лично не вярвам на спекулациите около смъртта на Даяна, като се качиш в кола с пиян шофьор, не сложиш колан и той реши да се надпреварва с папараците, нищо чудно, че изходът е фатален, та нима не го виждаме всекидневно по нашите улици.
Много сте права, теорията за световния заговор много често се опровергава от една елементарна житейска истина - простотията убива!
Как да кажат в прав текст, че принцесата е постъпила глупаво и безотговорно. Много по-интересна е версията за покушение.

# 239
https://www.express.co.uk/news/royal/1037035/Meghan-Markle-Princ … nvictus-games/amp
Меган дава реч.
Отново изглежда много добре.

Общи условия

Активация на акаунт