Кралски работи и клюки - 19

• 48 367
  • 756
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Хубава е роклята, но наистина малко инфантилна. Но пък е красива в нея Мегън. Гримът, според мен, не е лош само от осветлението. На тъмна кожа се слагат по-специфични цветове, може да са прекалили.
А обувките много си ги обича, редовно ги носи.
Ако косата и беше наполовина вързана //cdn.bg-mamma.com/lRHl/RS4Rc.jpg щеше да ми хареса повече. Но може би щеше да изхлежда по-инфантилно.

Нямам против анкетите, ако са актуални. Т.е. например сега да гласуваме как ще се казва Пипиното бебе. За бебето на Мегън няма смисъл в момента. Но не ми пречат списъците и гласуването. Радика се старае с темите, на мен много ми харесват.

# 196
  • София
Меган досега най я харесах с дънковата рокля и котешките очила...

# 197
Яркочервено червило не е позволено по протокол.
Мн пошли са някои коментари, чак гадно да му стане на човек.
Освен това не са я "взели". Тя сама е преценила дали да бъде с него или не. Не си мислете, че всички драпат да са "роялс". Раздялата на Кейт и Уилям преди години е точно, защото не е била убедена, че иска да си причинява това.

# 198
О, да, тази рокля е хубава, бих я носила. Тя има специфична фигура - ниска, много слаба и без много талия и не всичко и стои добре, но когато е уцелила десетката, не мога да си изкривя душата. И бялото според мен и отива. Само косата не знам защо вечно я попипва...

# 199
Цитат
Освен това не са я "взели". Тя сама е преценила дали да бъде с него или не. Не си мислете, че всички драпат да са "роялс". Раздялата на Кейт и Уилям преди години е точно, защото не е била убедена, че иска да си причинява това.
Още повече, че всички знаем за Даяна и безбройните камери, които я следваха във всяка нейна крачка навън, до момента в който я и убиха.
Не е за всеки тази работа. Но малко са тези, които биха я отказали.

# 200
Ми според мен това е малко overrated както повечето неща. Хората си мислят така, ама реалността съвсем не е такава. За мен с рижавия  са драстично по - естествени и по- влюбени от другите двамата, въпреки че много харесвам Кейт.

# 201
О, да, тази рокля е хубава, бих я носила. Тя има специфична фигура - ниска, много слаба и без много талия и не всичко и стои добре, но когато е уцелила десетката, не мога да си изкривя душата. И бялото според мен и отива. Само косата не знам защо вечно я попипва...

Nature BoomЗащо да е ниска.. тя е 1,71..Кейт 1,75..а косата си пипа от стрес и притеснение.
и да търсиш талия при бременна жена, не е нормално.Nature Zap

# 202
Малка манипулация с Уилям:

# 203
  • София
Много готина снимка Simple Smile

На мен ми харесва оформянето на темите, Радика поднася систематизирана информация, анкетите, които не ми харесват ги пропускам.
Пипа кога ще го обяви това име най-накрая? Нали не е роял, вече 11 дни ли станаха?

А какво мислите за сравнението Пипа-Мегън? На Пипа бившите са милионери към милиардери. За Мегън-един продуцент съпруг, който не я е лансирал достатъчно, тя го зарязва и един много готин млад готвач от Канада. Кой изглежда по-користен?

# 204
Ми те Мидълтън са милионери, при това не благодарение на голямата им дъщеря, а на собствения им бизнес нюх, далеч преди щерка им да има нещо общо с кралското семейство. Татю е от заможна рода с връзки в аристокрацията, демек стари пари.

# 205
  • На топло
Бащата на Мегън с нови изцепки 😂
Човекът се надява ако е момче, да го кръстят Томас 😁 и иска на всяка цена да общува с детето.
Ох....дали могат да му забранят и как ще стане това.

# 206
Човекът се надява ако е момче, да го кръстят Томас 😁 и иска на всяка цена да общува с детето.

Не съм много запозната със семейните им дрязги, но ако Мегън не ще да има нищо общо с баща си, той едва ли ще успее да си общува с детето. Нали наскоро сестра и се беше опитала да ги посети, ама охраната я спряла. Laughing Laughing Laughing Да им имам семейството и отношенията...

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 22:53 от Анонимен

# 207
  • Пловдив
Оо, това със сестрата съм го изпуснала🙂

# 208
  • Някъде там

Не съм много запозната със семейните им дрязги, но ако Мегън не ще да има нищо общо с баща си, той едва ли ще успее да си общува с детето. Нали наскоро сестра и се беше опитала да ги посети, ама охраната я спряла. Laughing Laughing Laughing Да им имам семейството и отношенията...
Тоя нали беше говорил че Меган не може да има деца.Сега пък Томас да го кръстят 😁
Еми и аз бих забранила да се доближава до семейството ми.
По добре далеч от такива самовлюбени самозабравили се хора.

# 209
  • На топло
Чета във френските сайтове, че бащата на Мегън ще си търси даже правата в съда 😂
ако му забранят да вижда внучето.
Ако не друго ще обиколи всички телевизии да реве...
Сестрата е друга луда 😁
( интересно има ли го в английските новини?)

Общи условия

Активация на акаунт