Кралски работи и клюки - 19

• 48 256
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
Всяко пътуване е кошмар за животните. Ако е старо, може да не го понесе изобщо. Най-вероятно затова е взето такова решение.
Точно така пише и в медийте. Едното куче е много старо и болно и затова не било добре за него да пътува. Другото куче по-младото, си е с нея в Англия. И двете са осиновени от приют. Това го намирам за страхотно! Самата аз докато живеехме в Америка намирах идеята за много добра,  точно затова решихме да си осиновим морско свинче от приют, вместо да купуваме от расови развъдници. Simple Smile

# 496
Не може ли да се погледне от друга гледна точка...че го е обичала и е оставила своя живот, за да бъде с негл. Че може би и на нея не и е било кеф от всичко, но го е направила.

Не мо-же! Кучета и приятели не се оставят. Особено заради принц, това е сметкаджийство.
Бременен корем не се докосва на никаква цена - това пък е позьорство.
Усмихване и докосване с любимия човек не е просто позьорство, това е вече злорадство във връзка с постигнатите цели - да се хване най-личния и заможен ерген на света.
Flushed
Освен това, позитивната гледна точка е запазена за хора, които не са запознати с истинските факти, плуват в розови облаци и са леко глуповати. Laughing

Горе-долу това е резюмето, моля да се придържате към него занапред....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 497
Разбира се кучешкият хуманизъм е важен. То да е на 100 години и едвам да се движи, но да го затътриш на полет 20 часа, не че нещо, ама щото го обичаш. Обичаш себе си и не ти пука как се чувства животното. А на 10к метра височина за много старо куче далеч не е комфортно. Ма тя нали е изрод така или иначе, кво значение има. Нищо, че за живота си до момента и особено откакто е принцеса е направила много повече /защото тези визити не са да си вее трътката по света безцелно/ отколкото повечето от нас ще направят евър. Ма да де, само маха, за толкова я бива.

# 498
Комуникация с обществеността близо до парка.

Скрит текст:

Рокля - Givenchy

Рокля - Stella McCartney
Обувки - цветове на рокля (тъмносин) от Manolo Blahnik
Обици - Boh Runga - подарък от министър председател на Нова Зеландия Jacinda Arden.
Скрит текст:

На края на обиколката те посетиха Redwoods Treewalk Роторуа, където се разхождаха по окачен мост и се запознаха с историята на гората.

Скрит текст:

# 499
Нали се чудехме дали носят Маноло Бланик.

Първата синя рокля на Живанши не ми харесва като материя. Прилича ми на пеньоарите от края на 80те.

Втората рокля ми харесва.

Обувките не ми харесват, но аз по принцип не харесвам остри обувки, нищо ч са безумно скъпи .

# 500
  • София
Гората е приказна. Невероятна красота.

# 501
  • До сърцето...
Не мо-же!
1. Кучета и приятели не се оставят. Особено заради принц, това е сметкаджийство.
2. Бременен корем не се докосва на никаква цена - това пък е позьорство.
3. Усмихване и докосване с любимия човек не е просто позьорство, това е вече злорадство във връзка с постигнатите цели - да се хване най-личния и заможен ерген на света.

Освен това, позитивната гледна точка е запазена за хора, които не са запознати с истинските факти, плуват в розови облаци и са леко глуповати. Laughing

Горе-долу това е резюмето, моля да се придържате към него занапред....

Абсолютно! Който се отклони от резюмето, да се счита не просто "леко глуповат", направо прост! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 502
Мисля, че е най-добре да се състави подробен списък с всичките й смъртни грехове, включващ облекло, обувки, коса, приятели, кучета, религия, меркантилност, подлост, брачни / предбрачни/ следбрачни договори, ръце на / около корема, криви крака, слаби крака, липса на талия, мазни усмивки, държане на ръце, докосване на рамена и т.н. и стриктно да се следи и отбелязва наличието им при всяка нейна поява.
Това разбира се, в кръга на шегата...

# 503
Пипа и Кейт в едно друго време, в един различен ауфит:

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 15:25 от Анонимен

# 504
Пипа някак ми прилича на Меги на тази снимка.

# 505
  • На топло
Радика, може ли да ми обясниш нещо ако обичаш, но запази за себе си тънката насмешка и ирония🤢
Тази тема за кого е направена? Само и единствено за почитателките на Мегън?
Другите нямат право да си напишат мнението???

И един съвет, спри да даваш наклон на темата, това че ти я пускаш нищо не значи.

# 506
За мен темата е пусната за разтоварване и прекарване приятно на свободното време. С тази настройка съм и затова влизам тук. За съжаление и тук се срещнах с грозното нещо наречено "хейт", но замаскирано под невинното обозначение  - " ама аз просто си изказвам мнението."

Не, съжалявам. Това не е просто изказване на мнението, защото се минава една лека граница и става ясно, че зад уж "невинният" коментар, се промъкват нотките на оплюването, злобата и дори завистта.
Аз също не харесвам това или онова, понякога ме дразнят дори тези кралски особи, които по принцип харесвам, но никога няма да си позволя това "съскане", което виждам тук.  Грозна картинка разиграват някои потребителки, чудя се защо изобщо идват тук, след като е ясно, че някои кралски особи им образуват само нерви и негативни емоции. Кой знае, може би това е тeхният начин да разтоварват??
Омръзна ми до смърт дъвченето на "ръката на корема", "краката клечки", "проскубаната й коса" и прочие...Едно е един път да го споменеш, защото ти е направило впечатление, друго е да го "дъвчеш" нон стоп. Кому е нужно??
До такава степен ме отегчава всичко това, че понякога ми идва да напусна темата за винаги. Вместо да си почина се натоварвам и то защото някой е решил, че ще си излее лошото настроение и житейските неуспехи на краката на Мегън например.

# 507
  • Истински се вижда само със сърцето.
Като се погледнат коментарите в темата, то те са основно с критики към дукесата Wink което на моменти е досадно и не защото някои я харесват, а защото други въртят едно и също колкото да кажат нещо лошо.

Темата всъщност е Кралски работи клюки, а не Меган и тъмната й страна например  Joy ама все това четем през пост, през два.

И на мен ми е интерсно менюто на кралските особи, но не съм се ровила има ли нещо интересно публикувано по въпроса.

# 508
Благодаря, на дамите, които пускат инфо и снимки и за други кралски особи, освен английските, мноого е интересно.Доста е различно, извън прически и обувки на Мегън и Кейт, пък Даяна, охх аман😂😂😂, безкрайно безинтересно, светла и памет.

# 509
  • На топло
За съжаление и тук се срещнах с грозното нещо наречено "хейт", но замаскирано под невинното обозначение  - " ама аз просто си изказвам мнението."

Не, съжалявам. Това не е просто изказване на мнението, защото се минава една лека граница и става ясно, че зад уж "невинният" коментар, се промъкват нотките на оплюването, злобата и дори завистта.
напусна темата за винаги. Вместо да си почина се натоварвам и то защото някой е решил, че ще си излее лошото настроение и житейските неуспехи на краката на Мегън например.
Ако искаш да видиш истински "хейт",
по-добре прочети каква помия се излива в съседната тема за българските Влогъри. Съвсем реални хора, които сигурно и четат там.

Общи условия

Активация на акаунт