Кралски работи и клюки - 19

• 48 249
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
Уви..щом има теми с хейт, значи навсякъде може.
Аз отскоро участвам тук, преди само четях. Не харесвам Кейт, но не бих си позволила махленски коментари. Основно защото влизам за малко “блясък” и красота тук.

# 511
Голямо мрънкане, на който не му харесва да не чете. Все едно не сте в публичен форум та и се натоварвате.
Ми извинявам се, че ще го кажа, ама като ви е толкова акъла - натоварвайте се от писания на непознати хора в някакъв форум.

# 512
Нещо извън темата за Мегън...

Престолонаследничката на Испания Леонор чете конституцията

Испанската престолонаследничка, 13-годишната принцеса Леонор, взе думата за първи път на официално събитие. Поводът бе церемония в института „Сервантес“ в Мадрид за отбелязване на 40-ата годишнина на испанската конституция. Леонор Бурбонска, по-голямата от двете дъщери на крал Фелипе Шести и на съпругата му кралица Летисия, прочете първия от общо 169-те членове на испанската конституция, която бе одобрена от испанския парламент на 31 октомври 1978 г.
принцеса Леонор – престолонаследничка на Испания:
„Увод, член 1: Испания е установена като социална и демократична държава, субект на върховенството на закона, защитаващо висшите ценности на правовия ред, свободата, справедливостта, равенството и политическия плурализъм. Второ: националният суверенитет е заложен в испанския народ, от когото произтичат правомощията на държавата. Трето: политическата форма на управление на испанската държава е парламентарна монархия.“
Леонор не се притесни и прочете пасажа от преамбюла на конституцията с твърд глас пред одобрителните погледи на семейството си и членове на испанското правителство.
Фелипе VI – крал на Испания:
„Благодарен съм за инициативата на правителството и на институт Сервантес за четенето на конституцията, както и за това, че принцесата на Астурия имаше честта да прочете Член Първи. Това е поредната възможност за потвърждение на ангажимента на Короната към демокрацията и свободата.“
Фелипе е бил също на 13 години, когато е говорил за пръв път публично, през 1981 г. След четенето на Леонор и баща ѝ, премиерът Педро Санчес и други висши политици прочетоха важни членове от основния закон.

Снимки:
Скрит текст:

# 513
Може да се повтарят някои коментари, но не всеки чете предишните теми. И не знаех, че коментар от рода на "прекалено са й слаби краката" е хейт и опит да си излееш житейските неуспехи.... 

# 514
Много от тук пишещите се оказаха сестри на Меган.

# 515
Голямо мрънкане, на който не му харесва да не чете. Все едно не сте в публичен форум та и се натоварвате.
Ми извинявам се, че ще го кажа, ама като ви е толкова акъла - натоварвайте се от писания на непознати хора в някакъв форум.

И аз бих могла да кажа тогава, като не ви харесват краката на Мегън, ок, ама защо трябва да го чета 1000 пъти?? Да, натоварва ме, защото някак всичко излиза от рамките да раздумката и доброто прекарване и се превръща точно в хейт. Откъде на къде ще превръщате темата в хейт ? Това ли е оригиналният замисъл? Ако да, кажете го веднага и няма да имам против. Ако не, хайде по-кротко, защото ми омръзна да ви чета глупостите за "ръката на корема" и "краката клечки". Всичко това казвам, не защото съм върл фен на Меган, а защото някои хора минават границите.  Изкарвайте си нервите другаде, а не в темата за отмора.

# 516
Може да се повтарят някои коментари, но не всеки чете предишните теми. И не знаех, че коментар от рода на "прекалено са й слаби краката" е хейт и опит да си излееш житейските неуспехи.... 

Не е хейт ако го кажеш един път. Ако го кажеш 100 пъти става патология и започва да намирисва на избиване на комплекси и още други неща...

# 517
Кейт
Дукесата посети галерията, посветена на Първата световна война.

Катрин преглежда документи, свързани с предците си, включително семейни писма.

Скрит текст:
На херцогинята беше показано удостоверението за регистрация на прабаба си Олив Люптън и нейната сестра Анна, които бяха сестри от Червения кръст по време на Първата световна война.

Великият прадядо Катрин имал пет деца. Два по-млади сина, Морис и Лионел, заминават за Франция през 1915 г., с разлика от три дни. Най-големият, Франсис, се бори през 1917 г. в 8-ми батальон на Западен Йоркширски полк.
За съжаление всички те умрели: Морис през 1915 г., Лионел през 1916 г., Франсис през 1917 г.

Рокля от Jenny Packham
Чанта от Mulberry
Брошка  във формата на мак в памет на жените участвали в Първата световна война
Обувки Gianvito Rossi

На 8 ноември херцогът и херцогинята на Кеймбридж ще вземат участие в церемонията по връчването на наградите "Tusk" (организация, посветена на опазването на дивата природа).

# 518
Споделям мнението си като крайно незаинтересован кой какво пише ваш читател.
Влизам тук за да се разведрявам - минавам по диагонал, "плакна очи" и лекичко ви зачитам без да следя потребители. Е, определено има хейтърски нюанс напоследък.

От мен пък малко приказно представяне на любимите ни принцове и принцеси.

# 519
  • Down south
Кейт изглежда прекрасно в този наситен син цвят.

# 520
Как пък да не се натоваря от писания на непознати от мен хора за някой, пък било той и дукеса с тънки и криви крака Rolling Eyes
Чета по диагонал за развлечение и толкова

# 521
А, хейт ли е някой да се опитва да дава тон на писанията на друг особено щом не са нарушени правилата на форума?

# 522
Пипа някак ми прилича на Меги на тази снимка.
Меги от Thorn birds ли ? Simple Smile

# 523
  • До сърцето...
Радика .... спри да даваш наклон на темата, това че ти я пускаш нищо не значи.

Аз явно нямам право на мнение в темата, защото я пускам. Всеки мой коментар се счита за "наклон на темата", а останалите просто си бъбрят ....

Много двоен аршин!

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 18:06 от Радика

# 524
Кейт ми се струва доста отслабнала .Изглежда великолепно с тази рокля !

Общи условия

Активация на акаунт