Кралски работи и клюки - 19

• 48 245
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
Smiley

Nature Sparkles На тези снимки кралските особи са облечени  в нормални дрехи
без  тафта,коприна,брилянти,перли и тиари.. и ако не знаеш кои са, надали ще ги
запомниш повече от 5 мин..хора като хора.. но когато знаеш кои са, всичко е различно
и на никой не са му безразлични коментирайки ги какво,как ,кога,защо и колко..
 подсъзнателно
си представя какво ще прави и как ще изглежда/различно/ ако е на тяхно място..
от както се помним интересни са кралете не клошарите..Smiley

...в предните постове се коментираше колко била лоша Меган че дори едно от любимите си кучета
не взела със себе си, защото е старо и го изоставила.. че тя ако поиска всяка седмица може да лети
през  океана
до  мястото където го е оставила, за да го вижда..стига да поиска,Хари мислите ли че ще и откаже..Hands VSmiley

# 526
Принцеса Леонор Кастилска днес е рожденничка, става на 13. Тийнеджърка принцеса😍 да му мислят кралските родители.

# 527
  • София
И двете сини рокли на херцогините не ми харесват.
Леонор е много хубаво дете, София ми е по-грубичка

# 528
# 529
  • София
Оставила религия, кучета и приятели!? Ще припадна вече! Joy
Религии мразя, затова прескачам темата. За кучетата казаха, че едното е много старо и нямало да го мести на ново място. А приятелите...ах, приятелите...
Колко от вас за казали на гаджето си "О, няма да съм с теб, трябва да живеея близо до Пенка и Гошо, защото са ми приятели и нали, разбираш, как ще избера да съм щастлива с мъж, пред кафе и клюки с Пенка! А и Гошо ще ми се нацупи." Joy

Добре де, но е факт, че е посредствена актриса Simple Smile Тя не е живеела в Долно Унгуларе, а е градила кариера в Холивуд все пак до зрялата възраст от 36 г. Описанието, което я описва най-точно е social climber на полусестрата (човек, който катери социалната стълбица).
Ами не всеки би сменил континента заради гаджето, но при принц...Simple Smile Хари е възможно да се е оженил за нея ако е била напр. сервитьорка (ако му разрешат), Никълъс Кейдж се ожени за сервитьорка някога, азиатска раса. Мегън дали би се оженила за Хари ако беше Хари счетоводителя от Лондон Simple Smile Хора, които си подбират внимателно връзките, отлагат детето и чакат най-переспективния баща, къде е любовта.
Любов е ако той иде при нея, за да не я лиши от кариерата и на която тя толкова е държала все пак. Пардон, тя и сега е във филма с постоянна роля Simple Smile

# 530
  • Бургас
Значи сега излезе,че Хари не я обича, понеже я накара да зареже Америка, кариерата си и кучето си. Така ли?
Много задълбочени анализи правите на хора, които хал-хабер си нямат,че съществувате.
Кейт, пак залага на сигурното.

# 531
Nature Sparkles От Холивуд в Бъкингам с постоянна роля съпруга на принц Хари..как ще е посредствена актриса!?Smiley

# 532
  • Down south
Nature Sparkles От Холивуд в Бъкингам с постоянна роля съпруга на принц Хари..как ще е посредствена актриса!?Smiley
До сега изненадващо няма номинации за награди, но сега могат и да я номинират  Peace

# 533
  • Варна
Принцеса Леонор Кастилска днес е рожденничка, става на 13. Тийнеджърка принцеса😍 да му мислят кралските родители.
Не е Кастилска принцесата, макар да е наследничка на Изабел - Леонор де Тодос лос Сантос де Бурбон и Ортис, принцеса на Астурия. Много са красиви и тя и сетра й инфанта София.

# 534
  • Down south
 Съжалявам, но ако искам и имам какво да кажа, за Летисия, Мегън, Кейт, Юджени или някоя друга, вероятността да се огранича, защото на някой, не би му допадало, е никаква.
Има нужда от уважение и респект към чуждото мнение, независимо,  дали допада или не.

# 535
https://m.gala.de/beauty-fashion/fashion/fashion-looks--der-styl … kle-20940876.html
Не видях по-назад качвани ли са снимките, но понеже не успях да ги кача пращам линк. На третата се вижда, че плисе полата е прозрачна.

# 536
Олеееее, вярно е прозрачна Thinking
Това май не е обмислено добре...

# 537
Понякога само в опредялена светлина се получава..със сигурност не е знаела, че прозира

# 538
Не знам кой се грижи за гардероба и. Не беше ли споменато по-нагоре, че взела най-добрата си приятелка? Аз тъкмо щях да я похваля за плисето, но уви, отново немарлива работа.

# 539
Хм, не съм сигурна, че не е знаела. То това си е от материята, не може да не се е огледала. А и едва ли носи "бабешки" гащи постоянно Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт