Кралски работи и клюки - 19

• 48 249
  • 756
  •   1
Отговори
# 480

Nature Sparkles  Уилям и Кейт..влюбени и по кралски сдържани

# 481
Наскоро четох, че шведската принцеса не яде риба вече откакто били с дъщеря и на плаж. Тогава се опитала да избърше малката с хавлия, мислела че има полепнал пясък по тялото, а се оказали стотици микро частички пластмаса които светели от слънцето в различни цветове. Предвид, че рибите ги гълтат се е отказала да яде риба.
Аз друго се чудя..Мегън как веднъж не изглежда уморена от този маратон всеки ден по някакви събити, все пак е и бременна.

# 482
  • София
Смее ли да изглежда уморена?
Веднага ще има коментари, че се глези или пък да не се лигави, при положение, че е драпала за тази позиция.
Ние няма как да знаем дали баща и 1 година е мълчал. Нещата са назрявали, накрая се е избълвал публично.Нито може да знаем, дали го е запознала с Хари.
Ами ако баща ми е идиот, не бих го запознала с мъжа си, няма въобще да комуникираме. Колко разкази има из форума за прекъснати връзки с родители и свекъри, защото системно са тормозили и говорили глупости.
Пък приятелите може да пътуват, има скайп, има фейсбук. Не е, като едно време, океана да се минава за няколко месеца и даже писмо да не можеш да пратиш.
Кучетата и са останали при някой близък човек.
Има неща в този живот, заради които си готов да жертваш други неща и си струват. Вие ще останете ли с кучетата и приятелите(които си имат свой живот) в една държава, ако любимият ви мъж, перфектен в почти всички отношения, поиска да отидете в родната му държава?
Не може ли да се погледне от друга гледна точка...че го е обичала и е оставила своя живот, за да бъде с негл. Че може би и на нея не и е било кеф от всичко, но го е направила.
Досегашните на Хари не бяха склонни на някои компромиси, а те са неизбежни предвид семейството му и обществената роля.

# 483
Оставила религия, кучета и приятели!? Ще припадна вече! Joy
Религии мразя, затова прескачам темата. За кучетата казаха, че едното е много старо и нямало да го мести на ново място. А приятелите...ах, приятелите...
Колко от вас за казали на гаджето си "О, няма да съм с теб, трябва да живеея близо до Пенка и Гошо, защото са ми приятели и нали, разбираш, как ще избера да съм щастлива с мъж, пред кафе и клюки с Пенка! А и Гошо ще ми се нацупи." Joy

# 484
  • Добрич
А то милиони жени по света остават дом, род, родина, кучета /че някои дори и деца на бабите/ за да бъдат с мъжа си, ама само Мегън е оплюта.. Правили са го стотици години преди, правят го и сега, ако се сменя работа, бизнес и т.н. Светът вече е глобален, т.е. едно малко село.

# 485
  • София
Все си мислех че Мегън е била християнка...явно е била с някаква друга религия, която е сменила.

Летисия, кралицата на Испания!, е с републикански убеждения - предлагам, на гилотина - така Бурбоните в лицето на Луи XVI и Мария-Антоанета ще бъдат отмъстени...

# 486
  • На топло
За кучето наистина е странно.
Оставила го, защото било старо....ами то няма да пътува пеша от Канада до Лондон 🤔

Или като е старо, принцесата няма нужда, ще си купи ново малко кученце.
Не съм чувала често хора да си изоставят така домашните любимци, защото са стари.
Даже напротив, грижат се за тях.

Още едно доказателство, че Мегън не е тази за която иска да се представи.

# 487
Не знам за вас, ама като я гледах оная бежовата рокля на Мегън и ми се щеше да грабна ютията.Laughing И аз имам рокли, които още докато ги облека и вече са се смачкали.

# 488
Всяко пътуване е кошмар за животните. Ако е старо, може да не го понесе изобщо. Най-вероятно затова е взето такова решение.

# 489
Те си взеха кученце вече.

# 490
Определено той го носи доста повече(подзаглавието на статията е яко)
https://www.harpersbazaar.com/celebrity/latest/amp24390876/princ … rella-pda-photos/

А никой ли не забелязва дебелият черен пръстен на дясната ръка на Хари? А сега да ви видя как ще го разконспирирате! Satisfied

Това е устройство, което следи съня и движението.

https://ouraring.com/choose-your-ring/

Неговият подвид е Heritage в черно.

# 491
  • На топло
Всяко пътуване е кошмар за животните. Ако е старо, може да не го понесе изобщо. Най-вероятно затова е взето такова решение.
Имала съм и котка, и куче.
Котката не обича да пътува и да си сменя дома, голям стрес е.
Кучето е щастливо когато е до стопанина си.
Ама предполагам на Мегън не и е до стари и болни кучета в момента.

Човечността и стига само да помаха, да поглади, да се усмихне, за няколко часа на напълно непознати хора.

# 492
И си пренасяла куче в самолет, била си до него през цялото време и то е било щастливо? Може проблемът да е с моите, но нито по сухопътен, нито по въздушен транспорт бяха радостни.

# 493
До животното е. В интерес на истината, някои имат проблем с пътуването с кола, както и хората, но самолет понасят много по-добре. Още повече, че има авиокомпании с климатизирани отделения точно за домашни любимци. Да не говорим, че на Мегън щяха да позволят в кабината да си го вози. Имам позната незряща американка, която пътува навсякъде с кучето си водач, включително презокеански полети. Други мои приятели се върнаха от Англия със самолет с папагала си, нищо му няма на пилето.
Това, което искам да кажа е, че Мегън не е пожелала, затова и не е взела кучетата си със себе си.

# 494
Може. Аз обаче още имам кошмари Crazy

Общи условия

Активация на акаунт