Кралски работи и клюки - 19

• 48 383
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
Роклята много дойде й стои. Гримът не са го докарали, а косата ми се искаше да е прибрана. Simple Smile

# 166
  • Sydney
Уаа, любим Оскар, любим Де ла рента Simple Smile

Роклята е супер, мой тип, прелест!

Гримът - според мен е от снимката, като цяло не им обръщам внимание на грим, освен ако не е нещо изумително!

# 167
Много яка рокля. И аз бих я носила, а и за Хелоуин е много подходяща. Grin

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 14:44 от Fifiana

# 168
Прекрасна, прекрасна рокля! Още по-добре щеше да е, ако беше с вдигната в хубава прическа коса. Мегън изглежда все едно не знае какво да я прави тая коса, аз имам същия проблем с моята и затова все я нося на опашка или пусната.

# 169
  • В полите на Пирин планина
Да ви пусна една Мегън Маркъл в рокля на Оскар де ла Рента, която си откраднах от "кралската тема":

Скрит текст:

# 170
Хари и Мегън
https://abc13.com/plane-carrying-prince-harry-meghan-markle-forc … -landing/4558832/

Снимки с по-добро качество

Според мен или фотографа се е престарал с усилването на цвета, дотолкова че лицето изглежда като пребито или гримьорите са се развихрили. На предишната страница , снимката в по-близък план си личи че е обработвана . Много фактори има за лош грим - светлина, некачествено обработване и на последно място гримьор. Роклята ми харесва, хубава е спрямо предишните, но гримът куца.

# 171
  • София
Прекрасна, прекрасна рокля! Още по-добре щеше да е, ако беше с вдигната в хубава прическа коса. Мегън изглежда все едно не знае какво да я прави тая коса, аз имам същия проблем с моята и затова все я нося на опашка или пусната.

Според мен още не може да преодолее холивудския стил. Там се развяват коси масово, особено по-младите актриси рядко носят други прически освен свободно пуснати коси.

# 172
  • София

Според мен още не може да преодолее холивудския стил. Там се развяват коси масово, особено по-младите актриси рядко носят други прически освен свободно пуснати коси.

Е чак пък холивудски стил, ако някоя кралска особа е мис "Пуснати букли" това е Кейт. Мегън е доста по-често с прибрана коса.
Ако обаче спре да я изправя ще ее много интересно - на мен ми е любопитно да я видя с афро-коса Simple Smile

# 173
Супер е Мегън с тази рокля, като принцеса е! Гримът най-вероятно в действителност въобще не е такъв. Занимавам се с фотография и знам как лошото осветление променя драстично цветовете и прави нещата да изглеждат такива, каквито не са. Освен това, това не е ли вечерно събитие? На такива е позволен по-тежък грим.

# 174
Ако обаче спре да я изправя ще ее много интересно - на мен ми е любопитно да я видя с афро-коса Simple Smile

И на мен. Хубава ще е, екзотична, но не съм убедена, че британската общественост е готова да понесе това.

Гримът изглежда твърде силен, заради лошата снимка.
Иначе жената е топ, рокля, грим, всичко. Буклите, тип Никол Станкулова май пак са актуални (а за някои никога не са излизали от мода), защото ги гледам навсякъде по премиерите и фестивалите. Не ми харесват на мен, но .....

# 175
  • София
Супер е Мегън с тази рокля, като принцеса е! Гримът най-вероятно в действителност въобще не е такъв. Занимавам се с фотография и знам как лошото осветление променя драстично цветовете и прави нещата да изглеждат такива, каквито не са. Освен това, това не е ли вечерно събитие? На такива е позволен по-тежък грим.

Харесва ми, но всички наоколо са ужасно облечени и тя седи прекалено официална (до натруфеност).Но това не е неин проблем.

# 176
Абе каквато  и да е снимката и осветлението ако са ти наплескали бузите с руж, няма как да не излезе на снимките. А тя има и някаква лъскава основа на цялото лице.
Ама горкото малко цветнокожо - като взе да избелява от повръщане и английска мъгла и се изплаши. Наистина не е за подценяване факта как тя самата вижда себе си. Ако преди е ходила на солариум /това увлечение вече е класифицирано като психическа заболяване/, ако е събирала тен през летните отпуски изведнъж се е видяла бледа, не се е харесала и е решила да компенсира с грим.

# 177
# 178
  • Пловдив
Да ви пусна една Мегън Маркъл в рокля на Оскар де ла Рента, която си откраднах от "кралската тема":

Скрит текст:

Това не е ли "кралската тема"?

# 179
  • Sydney

Харесва ми, но всички наоколо са ужасно облечени и тя седи прекалено официална (до натруфеност).Но това не е неин проблем.

Добре, че и друг го забелязва, че хората са мн зле облечени... и да, наистина е така... всеки ден ги гледам, карикатури в никакви комбинации цветово, за съчетание на дрехи-фигура съвсем... любимото ми е следното - вечерна рокля, чанта Майкъл корс минимум, наскоро една с Диор и.... джапанки/чехли за баня!!!! Падам и умирам... нагвацани с един тон грим и прически с много фиксатор, обаче пак нищо общо с усет и вкус...

Снощи бях на едно събитие и ми идваше да умра от ужас, за мъжете да не говоря - дънки, гадна кройка (предполага се, че тр да си с костюм), раирана каубойска риза в синьо-зелен десен и отгоре поло пуловер в Бордо запасан в дънките БЕЗ колан!!!! Обувки класика - маратонки, как не умря този човек на 25 градуса Нз...

Общи условия

Активация на акаунт