Кралски работи и клюки - 19

• 48 277
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Да, и аз не мисля, че има такива битови неща. По-скоро финансови, евентуално правата над бъдещите деца. Със сигурност за всичко има план.

# 436
Документално децата остават при бащата (поне преките наследници на короната), но това не означава, че едва ли не бащата ги замъква някъде и край. Все пак това са хора с нормални чувства и мисли и знаят, че най-доброто за децата е балансираната среда.
Уилям и Хари са били "присъдени" на Чарлз, но никой не е натирил Даяна в панелка с лондонско гето. Тя си е обитавала двореца Кенсингтън и съм сигурна, че са прекарвали толкова време заедно, колкото са поискали.

Същото би било евентуално с Кейт. Каквото и да стене с брака й с Уилям, тя е майка на бъдещия крал и ще е такава до последния си ден. И да се разведе - пак ще живее в близост до всички и ще има свободна ежедневна  комуникация с децата си.

При Меган и Хари ми се вижда пък съвсем по-лесно. При развод тя ще си обитава някоя хубава къщурка/апартамент в дворец заедно с детето/децата. А ако реши да се върне в Америка - децата ще прекарват равно време и при двамата.

п.с. Желая им на всички дълъг, щастлив и хармоничен семеен живот.

Според мен не е никак уместно да се сравняват Кейт и Мегън. Едната е англичанка и то от богато семейство, шлифована е от малка, а и тя самата като видя накъде духа вятъра се дошлифова....
Абе и Кейт хич не беше шлифована. Най-обикновено английско девойче. И гафове имаше една камара. С годините стана това, което е сега.Simple Smile
Те с Уилям вече наближават 20 години от запознаването им и началото на връзката.

# 437
  • София

Абе и Кейт хич не беше шлифована. Най-обикновено английско девойче. И гафове имаше една камара. С годините стана това, което е сега.Simple Smile

Това и аз мислех да го напиша. Както всички знаем: Чичко Гугъл знае всичко! Wink Достатъчно е да се напише в търсачката - Кейт Мидълтън преди брака(на английски, разбира се) и излизат едни снимчици ... мале мила  hahaha hahaha hahaha  Никакъв аристократизъм не лъха от тях, никаква шлифовка не се наблюдава  Mr. Green

# 438
И на половината снимки е с ботушки Ъгс, нали? Wink
Разви се жената. Няма лошо. Нейното поне е към хубаво. Всички с годините и задълженията се променяме.

Не знам защо е тази преса върху Меган. Та Меган преди и малко след сватбата, сравнена с Кейт в същия период, е просто перфектна.

# 439
  • София
Има малка разлика, че Кейт тогава беше на 20+ . Пък Мегън преди хари си е 30 годишна жена.
Иначе и аз не виждам какво е това мрънкане за нея. Вярно, че е перфектната, според хорските представи, но Хари си я обича и си я взе. Мрънкането е безцелно и реално вреди само на мрънкащия.

# 440
  • о`майна лунна нощ е
По отношение на правата върху децата, не беше ли пусната информация тук, че всъщност родителите им нямат родителски права върху тях, а те принадлежат на кралицата?

# 441
  • в сърцето на един мъж...
Една интересна статия със снимки за бижутата, които всички заемат от кралицата Simple Smile

Every time Kate Middleton and other royals have borrowed the Que … 's jewellery

# 442
Сватбената рокля на Мегън вече е в изложбената зала.

https://www.hellomagazine.com/royalty/gallery/2018102663876/prin … ess-exhibition/1/

P.S./ Малко зловещо ми изглеждат тези безлики манекени.

# 443
Скрит текст:
Как си личи разликата в произхода на тази снимка. Кейт е най-обикновено, хубавко младо момиче/жена, но чак пък класност и изисканост... Виж, на другите 2 си им личат поколенията расов отбор и принадлежност към висшата класа, с всичко произтичащо от това.
На мен лично Мегън, заради смесената кръв може би, ми стои доста по-интересна и изтънчена.

# 444
Софи Рис-Джоунс не е точно потомствена аристократка.

# 445
Гледам, че покрай обиколката на Мегън и Хари, двамата се сдобиха с цял чувал подаръци за бъдещото бебе. Някой знае ли дали имат право да ги задържат?

# 446
На мен лично Мегън, заради смесената кръв може би, ми стои доста по-интересна и изтънчена.

И на мен така. Кейт с тези червени изпъкнали бузки никак не изглежда аристократично. Да, пооправила е стила и държанието, но няма изтънченост за мен.

Тези договори за бременност (или не знам как ги наричат американците подобни измишльотини) имат смисъл за Америка, където социалната грижа на държавата е нула - няма платено майчинство, няма здравна каса, няма солидарни пенсионни фондове. Особено пък за млада жена, на която не й е приоритет да ражда, а я натиска мъжът й, е оправдано.
В сегашната ситуация на Меган обаче едва ли има нужда от подобно нещо. Всичко ще и бъде осигурено, а на 37 вече и раждането става топ приоритет.

# 447
  • в сърцето на един мъж...
На снимката единствено и само кралицата е потомствена аристократка Simple Smile Така че изводите не са много на място.

# 448
Пак критикуват, че слагала ръцете в джобовете.

# 449
Пак критикуват, че слагала ръцете в джобовете.
Kой си слага ръцете в джобовете, кой го критикува и къде? Линк?

Общи условия

Активация на акаунт