Кралски работи и клюки - 19

• 48 282
  • 756
  •   1
Отговори
# 450
Сигурно сте прави, не съм никакъв специалист по английското кралско родословие, но жената изглежда наистина аристократично Hands Plus1

# 451
  • На топло
Къде без ръката на корема. СЕди много неестествено.

Тази рокля е най-грозната до сега и цвета брррр.

И една прекрасна Кейт 😊

# 452

По-рано сутринта херцогът и херцогинята се срещнаха с момиче на име Ева МакГоули. Ева живее в Уелингтън. Момичето беше поканено на вечерна среща с министър-председателя, но поради здравословни причини не можа да присъства.
Хари и Мегън я поканиха на среща в правителствената къща.
Ева е болна от рак, но води упорита борба срещу болестта, мотивира други пациенти, и е смел активист.

Роклята на Мегън от поста на Hello♥J , тази синята е носила и преди - The Audi Polo Challenge в Coworth Park Polo Club - 07.05.2017. Дизайнерът е Antonio Berardi

Какво ще дадете на първия си внук, ако вече е имал всичко, което бихте искали?
Когато принц Чарлз се озова в подобна позиция, решението беше доста неочаквана идея - собствената гора на принц Джордж!
Да, точно. Не е нова играчка или нещо за детската стая. Наследникът на трона реши да засади десетки дървета, за да отбележи деня, в който се е родил малкият принц. И планира да продължи да засажда дървета толкова дълго, колкото може.
В новия филм на Би Би Си Чарлз казва: "Това е гората на Джордж. С възрастта всичко, което искам, е да засаждам дървета, надявам се, че Джордж намира интересното, че те ще растат заедно".
Филмът "Принцът, синът и наследникът: Чарлс е на 70 години" ще бъде пуснат по екраните на 8 ноември.

Кейт и Уилям

Сако - Smythe
Боти - Aquatalia
Обици с бял топаз и диаманти от Kiki McDonough

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 17:32 от ۵ Gray. ۵

# 453
Пак критикуват, че слагала ръцете в джобовете.
Kой си слага ръцете в джобовете, кой го критикува и къде? Линк?
В нета мярнах някъде една статия, че Мегън отново си сложила ръцете в джобовете.

# 454
Мегън в бежово е чудна. И ръката и не дразни, толкова е сладка.

# 455
  • На топло
Мегън няма никакъв корем все още, ръката ú седи неестествено и демонстративно.
Ама няма лошо, явно някои хора се умиляват и насълзяват пред такива гледки 😁

# 456
Кейт изглежда много добре. Никога не бих предположила, че е родила 3 деца.  Simple Smile

# 457
Мегън изглежда като човек, който ужасно го е страх. Разбираемо е. В един момент този страх ще премине и ще се почувства в свои води. Е, не е задължително и зависи от много неща. На много други жени преди нея тази висшестояща позиция не е понесла много добре.
Определено в снимките си преди годежа изглежда различно.

# 458
Мегън в бежово е чудна. И ръката и не дразни, толкова е сладка.

Страхотна е! Красива бременна жена.
Тъмносинята рокля къде и кога я е носила преди? И тя ми харесва, единствено имам забележка към асиметричната дължина. И то не заради нея, а защото просто не ми допадат този тип рокли и поли.

# 459
  • Някъде там
Скрит текст:
Как си личи разликата в произхода на тази снимка. Кейт е най-обикновено, хубавко младо момиче/жена, но чак пък класност и изисканост... Виж, на другите 2 си им личат поколенията расов отбор и принадлежност към висшата класа, с всичко произтичащо от това.
На мен лично Мегън, заради смесената кръв може би, ми стои доста по-интересна и изтънчена.
Е как от толкова различни снимки се видя разликата в класите?
Двете снимки са портретни или официални а Кейт са я снимали усмихната някъде.Плюс това с възрастта човек се променя.
Ако снимките бяха еднакви тогава бих се съгласила.
Ето тук Кейт изглежда толкова класно колкото и Софи.Да не говорим че изглежда по добре и изискано от Даяна

# 460
Брех, много тежък тоз корем, брех! 😂😂
Ми ето, сега британците ще могат да и платят и бавачката, и личния треньор и новите тоалетчета.

# 461
Не знам дали е качва на тази снимка на Кейт, но е прекрасна на нея.
https://www.instagram.com/p/Bpj6iDejEu9/?utm_source=ig_share_she … hid=1vc89okn60ed4
Мегън е страхотна. Толкова любов струи и от двама им с Хари.... дай Боже всекиму.

# 462
Обожавам чадърените им снимки..любов, любов❤❤❤

# 463
Само аз ли намирам за нередно жената да държи чадъра?

# 464
Определено той го носи доста повече(подзаглавието на статията е яко)
https://www.harpersbazaar.com/celebrity/latest/amp24390876/princ … rella-pda-photos/

Общи условия

Активация на акаунт