Отговори
# 105
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИЦКО!!! ДА РАСТЕ ЗДРАВИЧЪК И ДА РАДВА МНОГО ДОБРИЧКАТА МАМА ВИЛИ!!! ЦЕЛУВКИ ОТ НАС СЪС МАЛКО ЗАКЪСНЕНИЕ
 smile3525  love001  bigdance2  bigdance2 hbday happy bd

# 106
Честит Рожден Ден на малката-голяма вече Нати. Да бъде весело, засмяно, здраво момиченце за радост на мама и тати. Честито Петя и весело изкарване на пранзика.

# 107
Вили, извинявай за закъснението, честит първи Рожден Ден на Ицето!Да е жив, здрав и много щастлив!Весело изкарване на тържеството днес!  bouquet

Честит Рожден Ден на Нати! Да е жива, здрава, умна и красива! Jungle, нека Нати продължава винаги да е извор на щастие и гордост за теб!
Весел празник!
  bouquet

# 108
Момичета, здравейте.
Нямах нет много време, а  сега пък имам гости за празника ни утре и пак нямам време за нет Confused
Съкровищнице, една майка ми каза за разстройство малко нишесте разтворено във водичка и да го пие Кали. Дано да й мине на милото детенце.
Под пара съм за утрешния ни празник 2 в 1. Дано всичко мине добре и да е весело най-вече.

# 109
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАТИ!!!

ЧЕСТИ РОЖДЕН ДЕН И НА ИЦКО!!! По-добре късно, отколкото да не честитя  bouquet

Желая ви страхотно детство мили дечица.

# 110
  • Sofia
Момичета, въпреки ентерола, Кали пак е с разстройство! Confused Tired
 Кога ще има ефект - ако сте ползвали! Отказва да се храни, но няма никакви друг презнаци , засега Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig,
Когато Косара имаше подобен проблем докторката ни даде чей от шипка, АМ го правехме с оризова вода и от Ентерола имаше ефект от пръв прием. Мри нас помогна може би зъщото малката е с редовен стомах и беше по-малка. Ако искаш пробвай с оризовата вода. Чувала съм за дова от моркови - сварени.

uraЧестит Рожден Ден на Нати!  newsm18
Да е много хубава и послушна!

# 111
  • гр.Варна, сега Германия
Честит рожден Нати!Бъди винаги здрава и така чаровна!Весел празник на цялото семейство!
 newsm59
Jungle,а ние ще чакаме почерпака с кюфтета Laughing Laughing

# 112
  • някъде ... тук ...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАТИ
ПЕТЕ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТЕБ! МНОГО РАДОСТ И ЩАСТИЕ ДА ТИ НОСИ НАТИ, МНОГО ДА ВИ СЛУША И ДА НЕ ЗАБРАВЯ БЪЛГАРСКОТО  Wink

# 113
ЧЕСТИТО НА НАТИ
/МАМИНА И ТАТКОВА РАДОСТ/!

# 114
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НАТИ, ОТ СЪРЦЕ ТИ ЖЕЛАЕМ НАЙ-ПРЕКРАСНОТО ДЕТСВО, МНОГО УСМИВКИ И СКОРО БРАТЧЕ!
Пете да ви е жива и здрава и много да ви радва!
Аз отивам да гледам Шифъра на Леонардо сега, утре дано успея да се отчета как мина нашето тържество и съм обещала снимки на Хамелионче.

# 115
Честит Рожден Ден Нати,
бъди здрава и все така лъчезарна, много усмивки, щастие, игри, късмет, радост и безброй подаръци! Целуваме те мнооооооого!

bdbaloni
Пете, честит празник, нека малката чаровница не спира да ви радва!

# 116
  • София
Честит Рожден Ден на малка сладка Нати! Да расте здрава и щастлива за радост на мама и тати и да има много братчета и сестричета!

Пете, честит празник и на теб   bouquet

# 117
                                  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАТАЛИ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАМА ПЕТЯ!ПОЖЕЛАВАМ НИКОГА ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ БЪЛГАРСКИТЕ ТРАДИЦИИ И ВЯРВАМ, ЧЕ ЩЕ БЪДЕ ТАКА, ЗАЩОТО ХОРАТА С КОРЕНИ ОТ ЦЕНТЪРА НА БЪЛГАРИЯ СА  ПАТРИОТИ.

# 118
ЧРД на Ицко!

ЧРД на Нати!

Да са ви живи, здрави и много палави, момичета! нека винаги носят радост във вашите домове!

Сега разбирам, (от както тръгнах на работа), колко всъщност съм привързана към моите съкровища. Цялото ми бюро в офиса е с техни снимки, на десктопа също. Работния ден ми се вижда безкраен и не мога да им се наситя, когато се прибера. Господ ми е дал най-голямото богатство, но и най-голямата отговорност, когато ме е направил майка. И естествено е най-голямото предизвикателство - да се справя с всичко: семейство и кариера. Целувки.

Последна редакция: сб, 17 юни 2006, 23:09 от Lilu 76

# 119
  • София
                                                  Честит Рожден Ден на Натали!

Мило дете расти жизнерадостно и щастливо и винаги усмихнато!А мама и тати да се погрижат да те направят кака на едно малко сладко братче!

Общи условия

Активация на акаунт