Отговори
# 120
  • Емаесесаесесапипиа
Честит рожден ден на НАТАЛИ!!!
Да е жива и здрава и голяма късметлийка във всичко (тя още с родителите си такъв късмет е извадила Simple Smile!! Много целувки и весел празник!!!

# 121
  • No Line On The Horizon
Честит 1-ви рожден ден на Натали! Желаем ти много щастие и късмет в живота!
Пете, справили се с кюфтетата  Wink хайде, чакаме пресконференция!

# 122
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАТАЛИ! ДА РАСТЕ УМНА И КРАСИВА, МНОГО ЩАСТЛИВА И УСМИХНАТА!

# 123
Честит първи рожден на Натали! Щастливо и безгрижно детство и да слуша мама и татко!
ЧРД и на Ицко малко на патерици  Embarassed Да е весел и здрав и много щастлив и малко палав:-)
Разстройството да не е вирус? Марки беше болен - херпангина. Дано да не е това де  ooooh!

Последна редакция: нд, 18 юни 2006, 14:04 от Tanya

# 124
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАРЕНА! ДА РАСТЕ ЗДРАВА, ВЕСЕЛА И ИГРИВА!

Мимес, честит празник   bouquet

Чакаме отчети и снимков материал от всички минали рождени дни  Mr. Green Момичета, скатавате се нещо  Naughty Особено Али!

# 125
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДАРЕНА, МНОГО ЩАСТИЕ И БЕЗГРИЖНИ ИГРИ. ЧЕСТИТО НА МАМА МИМЕС, ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И МНОГО УСМИВКИ С МАЛКОТО СЛЪНЧИЦЕ.  newsm59

Да се отчета и аз за нашите партита. Много съм доволна, всичко мина и замина, малко се бях попритеснила, но мисля че добре се получиха. Детския рожден ден го правихме в едно заведение, което си е детски кът, с много люлки, пързалки, въртележки, дори има и зоокът със зайчета, паун и други екзотични птици. Не бяхме много народ - пет майки и пет дечица, две майки не можаха дойдат, но и така се забавлявахме от пет и половина откарахме до 9. Купонът за родата беше на другия ден на обед, с тях пийнахме и хапнахме, побърборихме. Ицко и на двете празненства разбра, че е център на внимание и така се превъзбуди, че после не успявахме да се приспим по 2 часа. Имаме много подаръци и парички събра за едно детско обзавеждане. Снимки съм качила в линка долу, който желае може да ги разгледа.
Гале, как е Калина, мина ли разтройството?
Момичета, ние утре заминаваме на почивка във Велингард и ще се завърнем на 25 юни. Желая на всички рожденици, които ще празнуват през това време - весел празник, много усмивки, много щастливи мигове с техните семейства. Пожелавам ви весело изкарване на общия купон по случай рожденитет дни на нашите юнчета. Да пиете и по едно и за нас, които няма да ни има и да се забавлявате много. С интерес ще гледам после снимките.

# 126
 newsm59 nbirthday newsm67  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ДАРЕНА, много радост, здраве, и безгрижно детство!   newsm59 Two Hearts newsm67  Gift Tada  bigdance2 newsm59 newsm59

Гале, как е Калина, пиши?

# 127
Честито на Дари!  Hug

# 128
Здравейте!

ura newsm67
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАРЕНА!
Да расте здрава, красива и много умна и да радва всички около нея, а и те - нея! Peace
newsm67  ura

Кали е по-добре, но все още отказва да яде. Като види лъжица и директно завърта глава и надава вой Rolling Eyes, затова се наложи да давам на няколко пъти мляко от шише с биберон и така номера минава - поне малко нещо да има в стомаха, но истината е, че и така изпива по 30-мах 80 грама.......все е нещо Praynig иначе започна да пие вода и сега кара на фотосинтеза а аз късам нерви Mr. Green
От ентерола мина разстройството, днес беше добре, малко по -редичко от обикновено, но все пак е напредък! Аз спрях да давам вече ентерол, всъщонст съм дала само два пъти - едно прахче делено на две Flutter
Мен ме пипна някакъв вирус и ДЕНЯТ на таткото в нашето семейство наистина стана ден на таткото Grinning Laughing, само дето е по принуда Mr. Green аз съм с хрема, силно главоболие, болки в стомаха и гърлото и ........пия прахчета, сложила съм си маска на устата, дано ен заразя и тях двамата! На всичко отгоре, нали съм на изпит в събота - да се отчета, че съм на 8 въпрос от 34 Shocked Shocked Embarassed Embarassed, като тези 8 само съм ги прочела вендъж, т.е. спочмни от прочетеното - хич никакви Crazy Embarassed Confused, как ще ходя, не знам, ама да ми стискате палци, ей!

# 129
  • Sofia
Честит Рожден ден на Дарена!
Голяма да порасне и да е радост на мама и тати!
[/b][/color][/size] nbirthday

Много се радвам, ча Кали е добре вече. Това с разстройството е много гадни нещо, не че има не гадна болест. Гале, пожелавам ти скоро да се оправиш!

# 130
Честит Рожден Ден на Дарена!!!
Желаем й здраве, щастие, радост и мноооого усмивки!

Галя, чудесно е, че нещата постепенно се нормализират, ще прояде Кали, трябва й време да се стабилизира.Милото бебче  Heart Eyes .
Ти бързичко оздравявай, а за изпита ще стискам палци задължително  Hug.

# 131
Момичета, партито ни беше невероятно хубаво. ТОЗИ ДЕН НЯМА НИКОГА ДА ГО ЗАБРАВЯ. Кръщенето беше чудесно, аз бях много притеснена. А после РД-то мина страхотно. Обещавам снимки скоро.

Благодаря на всички за хубавите пожелания. Целувам ви.

# 132
Привет днес цял ден едно wash hang 1dishes newsm71 newsm75 newsm79 newsm28 cook cook съм захванала че утре си имаме рожденничка и ще празнуваме а имах и майстори ужас, и най-накрая намирам време да пиша. След малко влизаме в банята  bath1 newsm37 със щерката чипаме се, папкаме feeding и лягаме  smile3524  sleepuuда сме бодри за утре.

Галя, радвам се Кали е добре, но ти се оправяй по-бързо много лошо така. Praynig Hug
хайде за сега чаооооооооооо Heart Eyes

# 133
Здравейте, ние се завърнахме от село
и направихме прощъпулник  Grinning , но за това после, сега:

baloni Честит рожден ден на Нати  baloni Нека винаги бъде здрава, засмяна и обичана   bouquet

baloni Честит рожден ден на Дарена  baloni Много здраве, щастие и щастливо детство

Малкия на село си ходеше нагоре-надолу сам  Crossing Arms . Неще за ръчичка и всички подтичквахме по него. Направо 4 човека се редуваме 2 дена и всички бяхме скапани накрая. Като не спи ходи  Crazy .  От утре съм сама. Направо ми се изправя косата  Mr. Green

Лошата новина е, че съм с температура, а на малкия вече 4-ти ден му слагаме едни гадни кафяви капки в нослето. Сега вдигнах температура и пия фервекси, пък дано до утре ми мине, че съм като парцал.

Днес направихме прощъпулника след като се върнахме от село. Търкулнахме питката и човека веднага се залепи за нея Simple Smile . Обаче му беше тежка и неможа да я вдигне. Та се насочи към количката (шофЕр като дядовците и тати), комп-а (компютърджия като майка си) и молива (инжинер като тати и баба). С една дума всички са доволни  Mr. Green добро дете  Mr. Green. Накрая откри, че има и малка питка, взе си я и направи всичко в трохи  Mr. Green

Айде чао и лека нощ!
П.П. тук турнах малко смнимчици Simple Smile

# 134
  • Петрич
Здравейте!Първо искам да честитя рождените дни на всички,които пропуснах.Да са живи и здрави!Весели и безгрижни игри им пожелавам.
С новата работа нямам време за форума.Работя по 8 часа и когато имам свободно време, гледам да наваксам с Ванката и баща му.
Айде връщам се да ви чета,че реших първо да пиша.

Общи условия

Активация на акаунт