Отговори
# 150
  • София, център
Ха здравейте и от мен!

Честити рождени дни на всички новонавършили годинка!

И аз да почерпя, вчера нашето тате навръх Денят на бащата също имаше и рожден ден! newsm64 Coffee cook

# 151
  • гр.Варна, сега Германия
Честит рожден ден Роси!Бъди винаги здрава и щастлива! newsm59
Честит рожден ден Дарена!Нека да растеш здрава и засмяна и да радваш родителите си! newsm59
Вили, Ицко е голям сладур и много пораснал изглежда Laughing
Али, честити ти християнче Grinning

# 152
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЕВА; НАТАЛИ; ДАРЕНА; ДЕНИЦА И РОСИЦА!ЖЕЛАЯ ВИ ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО.
ЧЕСТИТИ ХРИСТИЯНЧЕТА- ДАРЕНА И МЕЛИ.
Съкровищнице
,ние минахме по вашия път.Освен разстройството и безапетитието имаше и температура.Много тежък вирус.Желая ви бързо оздравяване.

# 153
Честит Рожден Ден и щастливо детство на Дарена и Роси!
Нека бъдат здрави и жизнерадостни!
Heart Eyes

# 154
Хайде Благодаря за хубавите поздрави Трогнахте ме много! Я да почерпя по случая  beer cheers beer Wine Glass Popcorn cheers cook cook Kissing Heart
Днес няма да съм много активна че ще празнуваме и трябва да се приготвям, даже съм взела мами да помага.
Чао за сега и ТЕН КЮ!

# 155
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЧАРОВНАТА НАТИ!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕКРАСНАТА РОСИ!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДУРАНАТА ДАРИ!

# 156
Ина, не помня дали ти благодарих за рецептата  Thinking Ако не съм, благодаря  Grinning

НЕ

Моля - хареса ли ти пилето?

# 157
Честит Рожден ден на Нати!

Честит рожден ден на Дарена!

Честит Рожедн ден на Роси!

Бъдете живи, здрави и щастливи! Много да радвате всички!

Честити християнчета - Дарена и Мели!

Ние няколко дни нямахме време за форума. В събота правихме РД-то на никол с роднините, в неделя бяхме на гости на родителите ми.

За съжаление снимки на цифровия апарат от РД-то почти няма. Само тортата и как Никол духа свещите. Нито аз, нито таткото сме се сетили после да снимаме. Беше голяма лудница. http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?AlbumId=56355&UserId=10879

Последна редакция: пн, 19 юни 2006, 14:10 от silviya.v

# 158
  • София
Али, честито християнче!
Силве, много е сладка Никол  Heart Eyes А тортата е мммм  Crazy
Ина, още не съм го правила. Ще се похваля  Wink
Стефи, добре дошла в отбора! Но ми е много интересно какво се опитваш да направиш с това цитиране на списъка newsm78 Гледам, че и в старите теми си цитирала. Ако искаш да те включа в списъка, кажи  Grinning

# 159
Честит Рожден Ден на Роси !
Здраве, щастие и много късмет!

# 160
Честит Рожден Ден и на Роси - много усмивки, щастие и здраве пожелаваме. Нека е весела засмяна за радост на мама и тати.

Разгледах и снимките на Никол - много е сладка - пу-пу Simple Smile красавица голяма и колко е нежна само   bouquet Heart Eyes

Последна редакция: пн, 19 юни 2006, 17:14 от hamelionche

# 161
Честито на РОСИ!

# 162
  • Sofia
 newsm18
Честит Рожден Ден на Роси!
Желая й да е най-голямата гордост на всички в къщи и само радост да им носи!
[/color][/size]  Party Time

Момичета май съм пропуснала за томболата на РД, а уж чета внимателво.  За какво всъщност става въпрос?

# 163
  • София
Момичета май съм пропуснала за томболата на РД, а уж чета внимателво.  За какво всъщност става въпрос?
Такава томбола правихме и на Коледа  Grinning Купуваш унисекс подаръче до десет лева. В Барбарони събираме подаръците, слагаме им номерчета и правим томбола. За бебоците, да не си помислиш, че за нас. Макар че за Коледа и ние си разменяхме разни смешки.

# 164
  • София
На Никол, Натали, Дари и Роси и на Ицко

Честит рожден ден, желаем ви с Ивайла много здраве, много приятелчета, щастливо и волно детство и успехи във всичко.

На Али и Мимес, честито за кръстените ви вече дечица.

Али, с мъжо как не ни хрумна и на нас - вчера беше джамбурето по случай РД-то на детето, а можехме и да я кръстим сутринта (хубав празник беше), но где тоз акъл. Иначе тук беше супер лудница - шест броя деца, но все едно имаше 20. Рожденичката беше супер щастлива, от три часа заспа чак в полунощ. Напоследък изобщо не иска да спи - иска да си играе и това е. Преди 11 и половина последната седмица май не си е лягала. От днес взимам детска кухня - много вкусно ми се видя, всичко изяде, имаше за обяд, следобяд и вечеря.

Лилу, стискам палци да ти върви в работата и да не ти е много мъчно за децата.  Я кажи като имаш възможност какво точно трябва да платим в Барбарони освен тортата и платата. Наем за децата ли още?

Общи условия

Активация на акаунт