Отговори
# 165

[i]Честит Рожден Ден на:

Хубавата Синеока Сладка Яна,
Прекрасната и Лъчезарна Никол,
Слънчевата и вечно Усмихната Роси
Жизнерадостната Дарена
и не на последно място Левента Ицко, радост на мама и татко!

Мили Деца, бъдете ЗДРАВИ и ЩАСТЛИВИ! [/i]

Честито на Покръстените дечица!

Сега да ви благодаря за пожеланията! Трогнати сме с Нати;) Тя вече е на 1 годинка и заедно с нея порастнаха и белите Crazy
Празненството мина весело и продължи до 10.30 вечерта. Всички бебета си тръгнаха към 9, остана само един кавалер на 8 г.!!! Тя си го хареса , но когато я изпрати до нас му затвори вратата под носа и момчето остана навън;))
Изядоха се около 100тина кюфтета и много килограми картофена салата;) Пи се основно червено вино , бира и Маргарита. Силният алкохол го запазих за вас защото сте мои хора;))Наздраве!
още подробности по-късно

Последна редакция: вт, 20 юни 2006, 07:50 от Jungle

# 166
  • София
Честит Рожден Ден на Боян!

Да расте жив и здрав и да радва мама и тати!

Честит Рожден Ден на Деница!

Да расте жизнерадостна и щастлива!

Честит Рожден Ден на Весела!

Много щастливо детство!

# 167
  Честит рожден ден на днешните рожденници   bouquet

Да ви се похваля: Ники вече си има столче за колело  Laughing . Много му харесва, вчера няколко часа го развозвахме из София Simple Smile

Да ви се оплача: На Ники майка му днес е нервна и той по този случай се опитва да и се качи на главата и само мрънка, мрънка ...

Ели, мерси за целувките ще му ги предам Simple Smile

ЕлиТ, браво на Гого  Hug . Много се смях как си се е качил на столчето и казал давай   chef  hahaha

Приятен ден на всички   bouquet

# 168
  • София, център
Честито и от мен на днешните рожденици!

Бети, Веси ще си има пак момченце, не й се сбъдна мечтата за госпожичка, но пък и две момчета е супер! Сега я подкачаме, че третото ще е момиче Laughing

А Луси вчера се е изтърсила за пореден път докато е ходела блеейки, и сега е с паважна екзема на дясната ръчичка в лакътя, много ми е мъчно, първо обели коленете, после наудари безброй пъти главата,а сега и ръцете!

Ох, в четвъртък ще й бият тройната жива ваксина, та от сега ми е едно притеснено такова, свито под лъжичката, ще видим...

# 169
        Добро утро, момичета от мрачен Бургас.
        Рали, освободи се от напрежението, мисли си за хубавия празник, който ни предстои да изживеем в един и същи ден.Като ви гледам на снимките какви сте хубави, мисля, че няма място за нерви.Целувки от нас с  Гинко.Ние поръчахме тортата.А вие как се подготвяте?

# 170
  • No Line On The Horizon
Здравейте!

ЧРД на Боян!
ЧРД на Дарена и на Роси (извинявам се за закъснението  Heart Eyes)
Честито на християнчетата!

На всички дечица желая много здраве, щастие и късмет!

Хайде софиянки сега да ми кажете правилно ли съм разбрала как да стигна до Барбарони - от Орлов мост свивам по бул. България и карам все по него докато подмина един стадион в ляво и Боянска река в дясно, след което някъде в дясно трябва да е Барбарони  Grinning - горе долу срещу някакво училище
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=ef6055fdc5153b81bbe2dc6e1a78c4 … p;ix=23&iy=22
Правилно ли съм разбрала? Има ли по-лесен начин да стигна до Барбарони? Например по Околовръсното?

# 171
  • София, център
Фроска, нека и някой друг да обясни за Барбарони по конкретно къде точно из Бели Брези се намира, но по въпроса ти за от Орлов мост, като завиеш в ляво, това не е България, а Евлоги Георгиев. Значи завиваш в ляво по Евлоги Георгиев, и караш само направо, от ляво ти се пада стадион Васил Левски, продължаваш направо, реката е Перловец, или по-точно канал Перловец, той също ти е от ляво, продължаваш само направо, и стигаш до кръстовището зад НДК, продължаваш пак само направо, това вече е бул. България, от ляво ти се пада Хотел Хилтън, а от дясно НДК, караш пак само направо, минаваш от ляво бензиностанция Екопетролиум, от дясно Майчин Дом и други болници, тогава стигаш до кръстовище, от дясната страна на което е кв. Бели Брези - аз съм до тук, защото не знам къде са Барбарони, предполагам, че има локално, в което се влиза, има Басейни център всичко това в дясно, и мисля, че там някъде са и Барбарони!

От  тук - друг!

Последна редакция: вт, 20 юни 2006, 12:14 от Nansen

# 172
Здравейте!

Ние в последния момент може да се окаже, че няма да идваме в Барбарони. Това проблем ли ще е? Още не е сигурно точно, но свекър ми ще се прибира тези дни от Швеция (не се знае точно кога) и няма как да ги зарежем ако пристигнат тогава и да дойдем на Рождения ден. Много гадно ще се получи. Такова желание имам, но  нали не ставам за шофьор. Много ми е тъпо. Всеки път като се наканя да дойда и да се запознаем все става нещо и не мога, а толкова искам да се видим.

# 173
  • някъде ... тук ...
Фроска, ето картата от сайта на Барбарони (и аз не съм ходила там). Довечера ще питам мойто мъж как най-лесно и бързо се стига от Пловдив  Simple Smile

# 174
  • No Line On The Horizon
Мерси!
А стадион Локомотив къде е?

# 175
# 176
  • София, център
В Надежда!

# 177
Ах как ме дразните с тези Барбарони-мармарони - как ми се идва и на мен с Ина. Дано да си изкарате прекрасно мили мами, много се радвам за вас че ще се видите за пореден път. Чакам с нетърпение да видя снимки от предстощото събитие.
Ние да се похвалим, вече папкаме без проблем. Като за капак на увеличения апетит на бебка, в кухнята се падна да дава храната една позната на баба ми. Та същата "лелка" ме е хранила мен в яслата като съм била малка. Днес ми се смее и ми подава бурканчетата - пълни до горе - приливат даже   chef Много си харесала Ина, а и като стара позната се отчита предоволно.
Днес пристигна и колетчето ни от баба, дядо и вуйчо. Бебанка има вече басейн, който в момента е на терасата и я чака да се събуди за да се пличка вътре. Палатката е страхотна - голяма игра пада. Имаме си и два плюшени заека, които приспиваме с много любов, нова рокля и два чифта чорапки с дантелки. За мама отварачка за бира от Marlboro по случай рождения ми ден са изпратили и каталог на Victoria`s Sicret. Сега отивам че имам доста работа. После пак и снимки ще покажа.

Последна редакция: вт, 20 юни 2006, 17:06 от hamelionche

# 178
Защо плачат жените?
Малко момче попитало майка си, „Защо плачеш?"
„ Защото съм жена?", отговорила му тя
„Не разбирам", казал той. Неговата майка само го прегърнала и казала „ И никога няма да разбереш"
По-късно малкото момче попитало баща си, „ Защо мама сякаш плаче без причина?"
„Всички жени плачат без причина", само това могъл да каже баща му.
Малкото момче пораснало и станало мъж, но все още се чудел защо плачат жените.
Най-накрая попитал Господ:„Господи, защо жените плачат толкова лесно?

Господ отговорил: „ Когато създавах жената, тя трябваше да е специална.

Направих раменете й достатъчно силни да поемат тежестта на целия свят, и въпреки това достатъчно нежни за да даряват удобство.

Дадох й вътрешна сила да издържи раждането на дете и отхвърлянето, което много пъти идва от децата й.

Дадох й твърдост, която й позволява да продължава напред, когато другите се отказват и да се грижи за семейството си дори при болест и изтощение без да се оплаква.

Дадох й чувствителност да обича децата си независимо от всичко и въпреки всички обстоятелства, дори когато детето й я е наранило много.

Дадох й сила да помогне на мъжа си да преодолее грешките си и я създадох от неговото ребро за да защити сърцето му.

Дадох й мъдрост за да знае, че добрият съпруг никога не би наранил жена си, но понякога изпитва нейната сила и нейното решение да бъде до него непоколебимо.

И накрая, дадох й сълза, под която да се приюти. Това е нейно уникално право, за да го използва, когато има нужда.
„ Виждаш ли, сине.", казал Господ, „красотата на жената не е в дрехите, които носи, фигурата, която има или в начина, по който си сресва косата.

Красотата на жената трябва да бъде в нейните очи, защото това е пътят към сърцето й - мястото, където любовта обитава."

# 179
Хамелионче, това е страхотно.
Не се сдържах и си поревах малко Cry Cry Cry. От както родих съм станала много чувствителна. Незнаех че едно дете може да преобърне така живота ми, и да ме дари с толкова много любов, чувства и емоции.
Искам най-искрено да благодаря за всички пожелания за рожденния ден на Никола. Не съм писала, можеби поради големите вълнения, но винаги съм с Вас и вашите преживявания.

Благодаря Ви!!!  bouquet  bouquet  bouquet    Вие сте страхотни!!!

Общи условия

Активация на акаунт