Отговори
# 180
Хамелеонче, много е хубаво   bouquet
Галя, ние за сега не се подготвяме, но днес отиваме да поръчаме торта, дано да стане до петък!
Утре, ще пазаруваме с малкия украса, а таткото ще пазарува от метро.
Ние не можеме да готвиме  Embarassed и затова всичко ще е готово. Бабите може би ще решат да понаправят нещо за да не се излагаме съвсем  Laughing. Целувки на Гинко Simple Smile

# 181
  • София, център
Хамелионче, много е красиво!

# 182
  • Sofia
Фроска, нека и някой друг да обясни за Барбарони по конкретно къде точно из Бели Брези се намира, но по въпроса ти за от Орлов мост, като завиеш в ляво, това не е България, а Евлоги Георгиев. Значи завиваш в ляво по Евлоги Георгиев, и караш само направо, от ляво ти се пада стадион Васил Левски, продължаваш направо, реката е Перловец, или по-точно канал Перловец, той също ти е от ляво, продължаваш само направо, и стигаш до кръстовището зад НДК, продължаваш пак само направо, това вече е бул. България, от ляво ти се пада Хотел Хилтън, а от дясно НДК, караш пак само направо, минаваш от ляво бензиностанция Екопетролиум, от дясно Майчин Дом и други болници, тогава стигаш до кръстовище, от дясната страна на което е кв. Бели Брези - аз съм до тук, защото не знам къде са Барбарони, предполагам, че има локално, в което се влиза, има Басейни център всичко това в дясно, и мисля, че там някъде са и Барбарони!

От  тук - друг!

Значи аз продължавам оттук. След кръстовището продължавате по България и подминавате Шел, който се пада от дясно. Следват блокове и първата пряка в дясно свивате и търсите място за пъркиране. Барбарони се падат по България малко след пряката.
От Околовръстното трябва да завиете в дясно по България, а от ляво се пада кв. Бояна. Не съм много наясно с Околовръстен път, че да кажа някоя забележителност. Само знам, че детелината няма табела и трябва да я знаеш каде е .http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=284a092c655565c2b907a6e7983627 … p;ix=19&iy=16
След това се движите направо по булеварда, подминавате Била, http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=284a092c655565c2b907a6e7983627 … p;ix=19&iy=17 и на следващия булевард -  Гоце Делчев се завива наляво. http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=284a092c655565c2b907a6e7983627 … p;ix=21&iy=20 Може и тук да си потърсите място за паркиране, че по квартала може да се загубите. Надолу по България се намира Барбарони. Дано съм помогнала.

# 183

Hug HugЧестит рожден ден на днешните едногодинковци -  Весела, Боян и Янислав Hug Hug Hug

# 184
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ!

# 185
  • No Line On The Horizon
PresiN, благодаря   bouquet

# 186
Честито на рожденниците!

Сънчо,
видях че ме питаш за плащането. На дете е по 4 лева. Плаща се тортата на парче, както и малкото дребни хапки и пуканки, няма да е повече от таксата за децата със сигурност. както се разбрахме всеки ще донесе универсален подарък до 10 лева. Питиетата се вземат от бара , има безалкохолно, бира и вино. Ами това е! Както казах и преди ако някой има въпроси да ме пита на ЛС.
Иначе ми е доста натоварено, договори, клиенти, поръчки......и вече 2 вечери по коктейли и партита и вече съм гроги. Преди малко се връщам от прием в английското посолство, та по този случай си мих токчетата понеже потъваха в тревата и заприличах на нищо. Имам зловещи пришки на краката от високите обувки,  ех суета! Поне видях на живо доста известни хора, много приятен ми се видя главния прокурор, както и за пореден път видях Милен Велчев, на когото съм фенка. Хайде чао от мен.

# 187
Привет от слънчева и гореща  Варна  Sunglasses Sunglasses Sunglasses
Хайде дами, къде сте? Wink Sunglasses
Каня ви на по едно кафенце Heart Eyes

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИЯ ГОЛЯМ ЧАРОВНИК АЛЕКС!

# 188
Ето малко снимки и от нас :
Хрис на 11 ме … 7;ца!     Прощъпулник!

# 189
Честит рожден ден на Алекс! Много здраве, щастливо детство и сладка малка сестричка/братче след няколко месеца   bouquet

Хрис е много готин  Hug

Приятен ден на всички!

# 190
  • някъде ... тук ...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕНИЦИ   bouquet
newsm59 nbirthday newsm67 newsm38 newsm67 newsm59

Фросе, мъжът ми каза, че за неделя следобяд по-добре е по България, а не по Околовръстното.

Лилу, натоварена програма имаш  Sunglasses

Бонбонче, Хрис много сладък. Пуска ли се и по пясъка сам, или иска да го държиш?

При нас едно и също, само дето Гого е със сополи и вчера цял ден беше с 37.2-37.3. Снощи вдигна 38.2 и я свалих с Калпол, днес няма Т, но ще го заведа да го види докторката. Настинка е според мен, защото Ради няма сополи. Ще видим ooooh!

Лек ден за сега Hug

# 191
  • No Line On The Horizon
Честит рожден ден, Алекс! Бъди здраво и щастливо дете!

ЕлиТ, мерси отново   bouquet
Ина, вчера не ми се зареди аватарът ти и се почудих кой пък е този Сладък бонбон. Хрис е много сладък!

# 192
  • София
Честит Рожден Ден на Алекс! Да расте здрав и силен!

Здрасти, мацки  Grinning Как сте? Напоследък никой не пише  newsm78

Лилу, пожелавам ти успех  Peace Сигурна съм, че ще се справиш!
Ина, много сте сладки с Хрис  Heart Eyes
Ели, и Емма беше така. Един ден Т, после нищо. Сега има малко сополи. Настинали са, това време не беше нормално.

# 193
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ВЧЕРА И ДНЕС!
дА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ РОЖДЕНИЦИ,А МАМИТЕ И ТАТКОВЦИТЕ МНОГО,МНОГО ДА ГИ СЛУШКАТ И ДА ИЗПЪЛНЯВАТ ТЕХНИТЕ ЖЕЛАНИЯ.

# 194
Честито на Алекс!

Общи условия

Активация на акаунт