Отговори
# 45
  • гр.Варна, сега Германия
Честит рожден ден Яна.Бъди винаги здрава и много щастлива!
Честит рожден ден Никол.Нека усмивката никога не слиза от лицето ти!
Весел празник!

newsm59

# 46
баби, той от 1 седмица ходи доста стабилно. Обикаля си цялата къща сам. По няколко пъти  Grinning . Направо ми се завива свят  Crazy . Мисля обаче да не каня много хора, а само ние и бабите. Следващата седмица ще празнуваме рожден ден и тогава ще дойдат всички. Въпросът е, че рождения му ден се пада в петък и незнам, кой кога ще дойде от работа, а в 8-9 вече ще му се спи за да търкаляме погачи. Иначе и аз като Галя го бях замислила, ама амй няма да стане

# 47
Бубанка, да ти е жива и здрава Яна!Нека расте умна и крсива!

Весел празник!  bouquet
[/b]

# 48
За млеката-ние сме на Аптамил 3, но основно сме си на йогуртите на Нестле смесени с АМ. Това ве4ери хапва с лъжица. През другото време мляко не яде, евентуално слагам 1 лъж. в плодовото за десерт и кашата дето е мле4на, но мисля 4е е достатъ4но, като се има в предвид и попарата сутрин. А Нестле джуниър пак ли е такова на гранули? Т.е. пие се от шише? Понеже ние сме на 'вие' с биберони и шишета, та затова хапваме гъсти4ко млекце.

# 49
Мами вие кога давате адаптирано мляко? Ние отдавна го спряхме. Караме си вечер на кисело мляко с бисквитка.

# 50
  • София, център
Лейди, ама моля ти се, я се изХамелионствай отново, че те чета, и си викам "- Я, пак пришълец" Grinning

За адаптето - Луси пие АМ по 3 пъти на ден, сутрин закусва с него, после пие в 20.00 часа, и в 23.00 пак от него! Обядва пюре със сирене, и за следобедна закуска - каша с плод!

# 51
Мила мамо в този ден рожден,
приеми ти поздрави от мен,
твойта дъщеричка е голяма -
на една годинка вече стана.

Днес празнува малкото дете,
торти, пастички яде -
със усмивка весело играе
и за подарък трепетно мечтае.

Една година бързичко изтече,
една година с малкото човече,
една година в радост и игри -
благодаря ти Господи че ме дари.
  bouquet

# 52
  • No Line On The Horizon
Мами вие кога давате адаптирано мляко? Ние отдавна го спряхме. Караме си вечер на кисело мляко с бисквитка.

Флора вечер пие по 250 мл. адапте. Нещо киселото мляко не й допада особено - давам й го само за разнообразие, напр. смесено с плодово пюре за следобедна закуска.

# 53
Лора хапва три пъти АМ,
вечер преди да заспи с бисквити и около 1 ч. и 5ч. през нощта.
Мисля, да си й давам поне до навършване на 2г., но ако реши да откаже нощните хранения няма да й се сърдя  Laughing

# 54
Честит първи рожден ден на Яна и на Никол! Да са живи и здрави и да растат весели само за радост на мама и тати!

nbirthday newsm67  bigdance2 newsm38 newsm59

Хамелеонче, на мен Марина ми харесва много с новата прическа, хич да не ти пука. Пък и тя ще й порасне пак косата! А какво стихотворение си съчинила - страхотно е / всъщност незнам дали ти си го измислила, но няма значение/.

Стилян отдавна не пие адапте - някъде от 8-мия месец. Просто го отказа и това е. Сега от 2 месеца вечер хапва супата от кухнята или моя манджа и половин чаша кисело мляко със захар. Без захар нищо не яде  #Crazy, което ми се струва вредно, ама какво да направя. Иначе да е здрав...

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 55
 Blush аз, аз  Blush по случай рождения ден на детенцето на една моя приятелка утре. Но реших да го пусна и тук понеже си имаме две рожденнички днес Simple Smile

# 56
Роси от давна не яде АМ, на кисело мляко - вечер с бисквитки.
Оф днес към обяд ми вдигна Т. 38.5 искренно се надявам да е от зъбките гледам че е избило още едно. Но покашля малко задави се нещо от някаква храчка и повърна- newsm78какво ли и е. Сложих и компресчета с оцет и сега няма Т и панадол и дадох. Е оплаках се сега бягам че правя едни дробчета   chef

# 57
Калина май има разстройство Sick - според мен е от огромното количество сок от ананас newsm78  ThinkingДавайте идеи с какво да оправя положението, че днес ми разказа играта направо Mr. Green

# 58
Eнтерол

# 59
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЯНА, МНОГО УСМИВКИ И СБЪДНАТИ ДЕТСКИ МЕЧТИ.
БУБЕ, ЧЕСТИТО И ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Общи условия

Активация на акаунт