Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Свински стек...помощ!

  • 953
  • 8
  •   1
Отговори
  • Мнения: 52
Здравейте, моля не ми се смейте,но съм нова в кухнята Grinning Взех меден свински стек направо маринован, сега обаче въпроса е как да го приготвя, трябва ли да го запържвам, като цяло как да действам. Ако се отзове някой ще съм много благодарна.

# 1
  • Мнения: 3 875
от коя част е този "стек"?

# 2
  • Мнения: 3 913
Не е смешно, че не можете да готвите,  но наистина ми е интересно защо не пробвате да си намерите сама рецепта, която ви допада?
https://www.google.co.uk/search?q=%D1%81%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D1%81 … arameter}ie=UTF-8

Отнема десетина минути да потърсите, прочетете и изберете тази, която ще ви е лесна и вкусна.

# 3
  • Мнения: 3 913
от коя част е този "стек"?
Съмнявам се, че може да отговори на този въпрос.  Peace (Без лоши мисли)

# 4
  • Мнения: 3 875
от коя част е този "стек"?
Съмнявам се, че може да отговори на този въпрос.  Peace (Без лоши мисли)

е тогава как да се помогне.....
аз лично бих го удушила във фурната - винаги става, дори и гадните котлети. предполагам, че както е маринован може и на скара, но знае ли се.

# 5
  • София
  • Мнения: 2 506
Не е смешно, че не можете да готвите,  но наистина ми е интересно защо не пробвате да си намерите сама рецепта, която ви допада?
https://www.google.co.uk/search?q=%D1%81%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D1%81 … arameter}ie=UTF-8

Отнема десетина минути да потърсите, прочетете и изберете тази, която ще ви е лесна и вкусна.
Незнам авторката на колко години е но познавам жени на 50 г ,които немогат и не искат да готвят !
А относно рецепта ....да в нета има много но тя пита за някоя ,която е пробвана ,нали затова сме тук да си даваме съвети 😉
И аз съм без лоши мисли !!!
Бих отговорила ноооо не съм фенка на свинския врат

# 6
  • Мнения: 3 913
Помогнах с линк към десетки рецепти.
Не знаем от коя част точно е месото, какви предпочитания има  авторката и т.н. да не навлизам в детайли.

# 7
  • София
  • Мнения: 9 456
.................. Взех меден свински стек направо маринован, сега обаче въпроса е как да го приготвя, трябва ли да го запържвам, като цяло как да действам. Ако се отзове някой ще съм много благодарна.
Задай си въпроса ето тук, има прекрасни дами, които разбират и ще ти отговорят.

http://old.bg-mamma.com/?topic=1065761;topicrefid=19

# 8
  • Sofia
  • Мнения: 9 770
Лично на мен най-много ми харесва на скара. На фурна става или сухо или като варено. Номерът е скарата (или грил тиган) да е много добре загрята преди да го сложиш, за да се запечата бързо външния слой и да не изтичат соковете. Сложиш ли го на студена скара става сухо.

Общи условия

Активация на акаунт