Пубертет при момчетата - Тема 3

• 49 177
  • 769
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Престарават се вече. Ами деца са, няма да седят като припарирани.

# 541
Моят синковец не е губил телефон,но пукна дисплея на цели два.Пожела си нов,но няма да го огрее,ще си го използва така и това е.Хич не пази,а знае да иска.Много разпилян е в последно време,все е забравил я шапка,я учебник,че и забележка има,че е без атлас и учебна тетрадка.Притеснявам се да не стане копие на баща си,той е такъв разхвърлян и ако няма хаос не е спокоен.Grin
И при нас е забранено да се целят със снежни топки,още от миналата година.Беше станал някакъв инцидент,но аз също не го разбирам.Излизат децата и седят,като препарирани ,хайде малките правят снежни човеци,но подрастващите скучаят и мръзнат.

# 542
В нашия клас замярването със снежни топки е забранено от миналата зима, когато едно дете уцели друго със снежна топка в окото и в резултат окото беше зачервено няколко дни. Моят недоволства, но това е положението. Въргаля се пред блока.

# 543
В нашия клас замярването със снежни топки е забранено от миналата зима, когато едно дете уцели друго със снежна топка в окото и в резултат окото беше зачервено няколко дни.

Точно това се случи със сина ми преди две години. Едно момче от неговия клас беше направило заледена топка и го беше ударило право в окото, докато е било отворено самото око. Резултата беше посещение в Пирогов и надраскана роговица. След това капки и какво ли още не. Вярно е, че са деца, обаче това наистина е много опасно

# 544
Ако някой измисли лек за тийн мързела, заслужава Нобелова награда. Кротките деца мързелуват кротко, активните- активно, но енергията не се насочва в правилната посока и туй то. Ужас е, а не са тъпи и лоши иначе, ама...

Еми за това нашия откара празниците наказан....Хич не ми дреме че е Коледа на мен. Хем мързелив, хем нагъл....Беше решил, че е идеалното време на изживее 4 почивни дни по пижама от сутрин до вечер, ама не би. Няма подаръци, няма изненади. Тук каквото купя, мога да го върна веднага, така че нямам притеснения от залежаване на подаръци.

# 545
Весели празници!
Много здраве,търпение и готини тийнове!

# 546
Синковецът в крайна сметка получи 6 бр. книги. Една след друга ги получаваше от всички роднини и направо не можа да повярва какво съм му причинила. Когато сутринта на 25.12. отиде до елхата и видя 6-тата книга се разплака. После сестра му му показа, че има още нещо за него. В крайна сметка освен книгите получи 1 игра за плейстейшъна и нов телефон. Казах му, че тази година заради поведението е събрал половината поредица на Дръндьо и Пърси Джаксън и ако не си промени поведението през следващата година, другата Коледа ще попълни цялата колекция и на двете поредици Joy

# 547
  • София
Аз подарявам книги с повод и без повод, ама като наказание не мисля да е добра идея и не го правя.

# 548
Аз никога не купувам нещо, което няма да се ползва, дори и да е книга.

# 549
Дъщеря ми плучи за Коледа 4 дебели фентъзи книги и си купи със събраните пари още 8 Simple Smile
Малкият си купи 5 ваучера за плейстейшъна...какво повече да кажа...книги има, ако желае да чете, но не желае и съм се отказала.Беден му е речника, ходи на уроци, но...едно време седях до него, докато прочете определен брой страници.Но не може цял живот така.  Ще избута училище, чете по задължение, но никога за удоволствие.Мъчно ми е, но не виждам какво повече да направя. И съм чела  на глас, и съм разказвала, и книги и енциклопедии и приказки и книги и електронни и комикси и всичко имаме...но не.

# 550
  • София
Може да те изненада някой ден.

# 551
  • В полите на Пирин планина
Моите момчета също не четат. Отказала съм се вече.
Малкият също е зле с речника, но според мен това ще се коригира с времето, поне при баткото забелязвам запълване на тази липса.
Сега съм поръчала една книга на известен БГ- влогър. Казах, че аз ще я чета, но може да заинтригувам и някой от младежите. Simple Smile

# 552
Разбира се, ще се радвам ако стане така . Но в крайна сметка е за себе си, не за мен. Ще се радвам просто да открие удоволствието и ползите от четенето, за себе си.

# 553
На едни приятели големия син беше голяма мъка. Не искаше да учи, не искаше да чете, едвам избута до 7-ми клас. В 8-ми клас, обаче какво го прихвана и родителите му не разбраха, но като започна едно четене, едно учене, 6-ца след 6-ца. Техните направо не можеха да повярват. Със сина на една позната пък стана точно обратното - до 7-ми клас пълен отличник, а след това в 8-ми клас пълен погром. Затова няма да се отчайваме момичета - не знаем в пубертета къде ще заседне съчмата в главите им. Само здрави нерви, търпение и това е Simple Smile

# 554
  • Варна
Моите момчета също не четат. Отказала съм се вече.
Малкият също е зле с речника, но според мен това ще се коригира с времето, поне при баткото забелязвам запълване на тази липса.
Сега съм поръчала една книга на известен БГ- влогър. Казах, че аз ще я чета, но може да заинтригувам и някой от младежите. Simple Smile

Ако е книгата на Слави за мистериите, купувай смело. Щом седи до леглото на моя син ще да е много интересна.

Общи условия

Активация на акаунт