Пубертет при момчетата - Тема 3

• 49 154
  • 769
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
От 2 години действам точно като vici75. С няколко приятелчета хапване, кино, някоя друга игра ако има на близо и толкова. Големи са за тези тежки организации, които правихме едно време. Няколко години и на картинг пистата ходихме, много се кефят диванетата.

# 616
Оня ден- ескейп стая и после суши ( в ресторант с куверт на корем). После у дома за малко торта. Беше страхотно

# 617
Преди известно време и аз имах същите чуденки, но в малък град. В крайна сметка се разбрахме, че ще получи по-голям подарък, но ще е без голямо празненство. На самия рожден ден отиде с няколко приятелчета в един клуб да поиграят заедно на някакви игри. Аз само минах и платих сметката, а децата останаха доволни.

# 618
За кардиолог-водила съм го в клиника Здравето,при д-р К.Демирев(чака се доста,но си заслужава).
За РД,през последните години си кани 4-5 младежи и ходят на кино,боулинг,билярд.Добър вариант е и ескейп стая.

# 619
  • София
За каква възраст е тази ескейп стая?

# 620
Повечето са за над 10г.

# 621
Ми то и темата е за тийн, демек за над 13 години...
Последно бяхме в тази http://3keyrooms.com/questions/, пише над 12 години, играха около час, което е стандартното време за игра, посочено при тях, и се справиха, тоест не е трудна
Има и детска стая, но е доста детска https://treasurehuntersbg.com/ Но пък имат място за парти и доста удобно, персонала много любезен и като цяло също препоръчвам. Но за по-големи тийнове ще е скучно

# 622
  • София
Привет, момичета! Аз случайно попаднах на темата, ама съм си баш за тук. Simple Smile С 3 момчета, като единият си е съвсем тийн вече (април става на 14 - още ми е странно и забавно да свикна с мутиращия глас Simple Smile), един притийн на 11г и малкият почти на 4. Като ви чета доста познати ситуации и черти виждам. Simple Smile

# 623
Добре дошла Аня - дано успеем да сме си взаимно полезни Simple Smile

Хеппи - много благодаря за линковете. Тази първата стая ми изглежда много добре - със сигурност ще я пробвам. Даже ще им предложа да се съберат група деца и да ги закарам да я пробват.

# 624
Да пипитам и вас тук: не знам как да се справя с младеж, който отказва да учи по предмет, който не му е интересен и се очертава с 2 за срока. По предмети като математика, биология, български има 6 и 5, но по история и философия отказва тотално да отвори учебник и се надява на 3, но едва ли. Отчаях се, не знам как бих могла да помогна. Чувствам се безсилна. Как бихте постъпили вие?

# 625
  • София
Да не би да има проблем с учителя, за да абдикира по този начин?

# 626
  • Русе
но по история и философия отказва тотално да отвори учебник и се надява на 3, но едва ли.

За кой клас иде реч. Моите наблюдения са, че материалът по история не е балансиран. Отделно че учат отдалечени неща, които за повечето деца, особено момчета са крайно абстрактни.  Обаче моето дете е 9 клас и до 7 клас учеше по старата наредба.

# 627
Да не би да има проблем с учителя, за да абдикира по този начин?
Не му е приятна учителката, това е ясно. Заявил и е в прав текст , че 3 му стига.9 клас - 4, 10 клас - 3, а сега дори и 3 не може да изкара. Миналата година историчката ми се оплака,че не учи и не пише. Да съм му проверяла тетрадката. Проверих я, имаше всички планове, макар и грозно написани. Кратички са и плановете, не дава нищо подробно. Разчита на тяхната съвест и интерес да учат, но моят не е от тези. Помолих я индиректно по мейл да поясни какви са и минималните критерии. Не знам дали го прочете,  но отговор нямам.
 11 клас

# 628
  • Варна
Кой клас е? Не, че има някакво значение. Уроците в учебниците са абсурдно написани. Моя по история специално го карам да прочете веднъж урока от учебника и основната му подготовка е от "уча се". Да не изкарва 6-ци, но по-добре подсредствена оценка отколкото 2. Учителят им се мъчи по всякакъв начин да им предаде и обясни урока, но факт е, че оценките там са ниски.

# 629
  • София
И на нашия (най-големия) историята му е трудна (като цяло той е по краткия и точен изказ Simple Smile), старае се, но казва, че г-жата все иска още. Честно казано и на мен ми беше трудна в у-ще (то толкова дати и събития, свят ти се завива в един урок). 7ми клас е и сме се разбрали да набляга най-вече на МАТ, БЕЛ и английския (че и там е един зор вече колко години). Отделно една вечер до 11ч писахме някакъв проект, той до 12 през нощта го преписва на белова, тя после не им ги проверявала.

Общи условия

Активация на акаунт