Пубертет при момчетата - Тема 3

• 49 137
  • 769
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Мисълта за купон ме кара да настръхвам Stuck Out Tongue Winking Eye, но нашият младеж още е на 11. Има още хляб да изяде докато стигне до тази възраст.

# 676
  • Варна
Лятото ще навърши 16 Simple Smile
Да уточня, че наченки на разум проявява вече цяла година и за това съм склонна на тази сделка. Отделно, че съседите ще бъдат предупредени да следят ситуацията (близки сме си ), както и дядо му ще го наобикаля.

На 16 бива, достатъчно голям е.
Само с купона дано се представят подобаващо, че още ми е в мисълта приятелско дете как го прибираха от  токсикологията. Извинявам се, не с цел да плаша, а да се има едно наум.

# 677
  • Русе
Не едно а три наум имам, и от това най ме е страх. Дано да спази обещанията си а и знае какви ще са санкциите.

# 678
Лейди[/b], няма как с две оценки да ги оформят  Shocked Нали имат изисквания в каква форма да бъдат изпитвани, по колко оценки и други бля-бля, които Дидева би обяснила подробно, ако трябва

То проблема е, че дори няма да се ползват тези две оценки за оформяне на оценката. Първата оценка изобщо не я интересува - последния тест определя всичко.

А относно забележката - и моя миналата седмица се върна със същата забележка направена по същия начин. Питал дали може да отиде до тоалетната, тя го пуснала, той ходил по голяма нужда и се забавил, като се върнал не успял нещо да допише и му написала забележка. Аз, разбира се се усъмних, обаче после вкъщи пак ходи няколко пъти по нужда - явно си беше разстроил стомаха нещо, та повярвах, че наистина е възможно да е било така

Относно купона - то вашия може да е разумен, ама не се знае тези, които ще дойдат на купона какви ще ги свършат. Сестра ми, като малка беше разумна, но веднъж след един купон се наложи да пребоядисват току-що боядисаните стени, че бяха целите в отпечатъци от обувки и червено вино. Затова си помисли хубаво за купона

# 679
С тези оценки навсяъде има драма.При нас връщат контролните и по няколко от предметите изискват подпис на родител.По музика е изписана половината нотна тетрадка и уж ще имат генерално контролно в края на срокаПоне не ги кара да пеят,само по желание.При нас по мат. имат често контролни  и тестове,за сметка на БЕЛ.Там само преразкази се пишат,а пък върху граматическата част ще имат един тест ,това било достатъчно.На мен обаче ми се вижда не до там адекватно.Явно,че всеки учител си има принцип на работа.
Купонджийски мераци още няма.Дано при вас всичко да е ок.На 16г. хем са отговорни хем са яко в джаза(съдя по племеничката си).

# 680
  • Русе
Лейди, учителката Ви явно хич не е в час  ooooh!

За купона: това е част от моите условия. И не е нещо което да не съм казвала милион пъти. У дома е като хан. Постоянно влизат и излизат деца. Та се наложи още преди време да обясня на моите, че у нас има едикакви си правила и гостите им трябва да ги спазат. Иначе   smile3513

Така съм обяснила и на моите деца. Щом са на гости, ще спазват местните правила. Дева съм  Mr. Green Всичко трябв да е под контрол и ред.

# 681
Моят син редовно ми носи контролните за сведение, но ги връща на класната.

В контекста на коментарите по-горе споделям нещо, което наскоро ми попадна и само по себе си е много красноречиво.

# 682
Боже, всички Деви ли сме така?! Спонтанността не ни е присъща.Трябва да е предварително уточнено,ясно и точно.

# 683
  • Варна
Боже, всички Деви ли сме така?! Спонтанността не ни е присъща.Трябва да е предварително уточнено,ясно и точно.

Ами синчето е дева, а дано ама надали Joy

# 684
  • Русе
Ааа, мъжете Дева били друга "бира"  Joy

# 685

Ами, друга бира - същите педанти са.

Скрит текст:
На ММ най-добрия приятел е Дева. Всеки път, като дойде в нас оглежда колко е чисто и прави уж леки коментари. И уж случайно отваря я някой шкаф в кухнята, я хладилника, я на тръгване минава да види нещо в спалнята, че и в гардероба. В началото това направо ме побъркваше, но вече съм му свикнала. Даже, ако забрави да обиколи някъде го подсещам. Кръстила съм го Инспектор Дюдю Joy

# 686
  • София
Ужас. Как не му се връзваш?

# 687
  • Варна

Ами, друга бира - същите педанти са.

Скрит текст:
На ММ най-добрия приятел е Дева. Всеки път, като дойде в нас оглежда колко е чисто и прави уж леки коментари. И уж случайно отваря я някой шкаф в кухнята, я хладилника, я на тръгване минава да види нещо в спалнята, че и в гардероба. В началото това направо ме побъркваше, но вече съм му свикнала. Даже, ако забрави да обиколи някъде го подсещам. Кръстила съм го Инспектор Дюдю Joy

Свекър ми е дева. В състояние е да мърмори 45 мин. за недостатъчно сол в манджата, понякога ми идва да го удуша.

# 688
  • Русе
Ето, колко са верни тия зодии. Единият ми колега е Дева и нищо общо с мен. Друг приятел също.

# 689
  • Варна
Не просто мъже и жени нямат нищо общо.
Майка ми е дева, тя пък добротата и граничи чак с глупост. На всеки да помогне, на всеки да даде, гладна ще остане, но... Най-ме е яд когато е за очевадно незаслужаващи хора.

Общи условия

Активация на акаунт