С какво ви дразнят свекървите - тема 101

• 43 659
  • 790
  •   1
Отговори
# 435
Daskalka, историята ти ми напомня на едни съседи в блока, дето си разбиваха пощенските кутии и си правих магии. И то образовани хора, с уважавани професии. Голям смях беше с тях Joy На твое място, бих събрала малко листа, клонки, тревички, пръст и каквото още намериш в двора. Ако имаш изсъхналио цвете или някой букен е бонус. Навържи го като гирлянд с червен конец и ако намериш още "подаръци", вържи и тях. После го закачи на вратата на свека и чакай реакция JoyJoyJoy Ако те пита нещо, казваш че ходжата така ти е казал. Като не вярваш, поне да се посмееш. Аман от псевдо магьосници

# 436
  • Варна
Оооо, да, или в едно пакетче сложи валмо косми от гребена, допълни с някоя и друга костилка, завий всичко в хартия и го облепи с тиксо. Може за колорит и някакви неразбираеми знаци да надраскаш. Подхвърли го някъде около нея.

# 437
  • France
Daskalka, историята ти ми напомня на едни съседи в блока, дето си разбиваха пощенските кутии и си правих магии. И то образовани хора, с уважавани професии. Голям смях беше с тях Joy На твое място, бих събрала малко листа, клонки, тревички, пръст и каквото още намериш в двора. Ако имаш изсъхналио цвете или някой букен е бонус. Навържи го като гирлянд с червен конец и ако намериш още "подаръци", вържи и тях. После го закачи на вратата на свека и чакай реакция JoyJoyJoy Ако те пита нещо, казваш че ходжата така ти е казал. Като не вярваш, поне да се посмееш. Аман от псевдо магьосници

Joy Joy Joy

# 438
Ама тя Даскалката вярва.

# 439
Една моя съседка  намерила малко разсипана захар в кухнята и силно вярваше, че е магия от свекървата. Свекървата живее отделно.
Та щуротията не ходи по гората.

Последна редакция: пн, 19 ное 2018, 21:17 от K.A.G.

# 440
  • France
Имахме много тегав период, който и много продължи. Когато си бях в България, една леля/чинка/стринка ми заръча да сложа сол по ъглите на апартамента. А е интелигентна жена. facepalm

# 441
  • MI
Северозападен ли е резерватът? Simple Smile

# 442
Благодаря ви за подкрепата, дами. Ако, когато се запознах с него и отидох за пръв път у тях, от едната спалня беше изскочила маман въоръжена с вилица, за да ми забърка и предложи салата с мухлясали маслинки, сигурно щях да избягам с писъци и да му блокирам номера. Ама тогава не е имало нужда още да се опази със зъби и нокти синчето от източноевропейския нахалитет, тоест аз...
А сега си спомням и, че ми беше гледала на ръка, като ни покани той заедно в ресторант да ни запознава... И ми беше казала, че ще имам "още едно дете, ама не се знае с кой мъж." Grinning
Много са забавни идеите за окачане на уж-магия на вратата на свекито на Даскалка, знам, че и подхвърлено яйце се котира доста. ;D

# 443
  • France

А сега си спомням и, че ми беше гледала на ръка, като ни покани той заедно в ресторант да ни запознава...
Да не е от онези италианки?

# 444
Ахахахаха, не, не... Grinning Аз самата обичам да гледам на карти, каза ми че не вярвала в тия неща, но не знам защо се изтъпани да ми гледа на ръка в такъв случай...

Последна редакция: пн, 19 ное 2018, 13:25 от Roxelane1

# 445
  • на брега на морето
Имахме много тегав период, който и много продължи. Когато си бях в България, една леля/чинка/стринка ми заръча да сложа сол по ъглите на апартамента. А е интелигентна жена. facepalm
Сложи, ама морска, на едри кристали. След ден-два ги събери и хвърли в тоалетната. Солта събира негативната енергия - това е по езотеричните закони.  Simple Smile
Може да наръсиш ванилия или канела, техният аромат се свързва с уюта на домашните сладкиши.

# 446
  • MI
Къде ги намирате тези мъже и тези свекърви не знам, честно. Барем да беше в някое забутано селце в някой ъгъл на страната като на Даскалка по-разбирам, но още не съм видяла някоя италианка да гледа на ръка и да се пренася при сина да го пази от проекто-снахата.  А си мислех, че съм се нагледала на простотии и у нас, и по света.

# 447
  • Най-красивата страна
Италианските свекърви са достойна конкуренция на българските.

# 448
Ми и аз не бях виждала такова нещо, да ви кажа. С бившето свеки не съм имала никакви проблеми, но там пък синчето беше боклук... А тази много хитра, хич не се и усетих как се намъкна, обади му се  с тръшкане че дъщеря и я обижда и иска да я изпрати в старчески дом... и той се върза, дори аз я зажалих...
Ако скоро не и намери апартамент и не я изнесе, ще преосмисля и аз позициите си. Втори път няма да позволя нездрави отношения, в никакъв аспект...

# 449
  • София
Ставам фен на италианските свекърви – още по-проклети от монегаските.   Mr. Green
Е не може все един и същи сценарий, разнообразие трябва да има.

Общи условия

Активация на акаунт