С какво ви дразнят свекървите - тема 101

• 43 684
  • 790
  •   1
Отговори
# 495
Нели, всеки изказва мнение, едни подхождат скептично, други като теб не. Simple Smile

# 496
  • София
Аз точно това направих – казах си мнението. Освен това не обичам пързалките. Което също е мое мнение и го казвам. Ако някой ги обича, това е негово право.

# 497
Една преди щеше да снима табелата на града си. Така и не дочакахме...  Laughing
Ок, поздрави.

# 498
Този ли? Мо-о-о-же.  Laughing

Извинете, но ме домързя да го снимам върху холната масичка.

# 499
Не виждаш ли разликата в снимките ? Масичката не е холна, а на кварталното кафе....Какво ви направих бе хора?  Такава злоба досега не съм виждала... Както и да е.

# 500
  • MI
Ако се снима тя с вестника пак може да не е тя. Дори обаче да докаже с лична карта (френска), че е тя и живее на Ривиерата, как това доказва, че историята й е вярна или не? Теоретично може да живее в същия град, но да е женена от 10 години и да си измисля от скука щото няма друга работа. Ако тръгна да се съмнявам наистина мога за почти всяка история да докажа, че може и да е измислица. Wink

А мадам Бътърфлай не беше ли уж в Германия?! Че не следя много теми е вярно, но последно като я бях засякла уж там беше... Sweat Smile

# 501
Мадам Бътърфлай сигурно гастролира, като една истинска волна пИпИруда. Какво общо има пресата с клиничната психотерапия се питам аз ... А и това за "злобата", никак не е професионално.

# 502
Нормално е всеки със здрав разум да е подозрителен към новорегистрирани, които веднага се пльосват с личната си драма в тема, където се знае, че ще съберат достатъчно клакьори и съчувстващи сродни души.
Особено когато обяснението "стар потребител съм, но пиша с нова регистрация, защото свекървата и зълвата четат тук и ме е страх, че ще ме разпознаят" не важи.
Точно тези свекърва и зълва със сигурност не четат форум БГ-Мамма...  Laughing

# 503
Мадам Бътърфлай сигурно гастролира, като една истинска волна пИпИруда. Какво общо има пресата с клиничната психотерапия се питам аз ... А и това за "злобата", никак не е професионално.

Не мисля, че можеш да се изказваш за моята професия или че имаш каквито и да било знания по въпроса. Иначе щеше да си наясно, че мога да се изразявам и пиша както си поискам в публични форуми, въпреки професията си. Аргументите ти са смешни. А, и няма такова понятие "клинична психотерапия". Клинична психология е едно, психотерапия друго.

Последна редакция: пн, 19 ное 2018, 18:48 от Roxelane1

# 504
Нормално е всеки със здрав разум да е подозрителен към новорегистрирани, които веднага се пльосват с личната си драма в тема, където се знае, че ще съберат достатъчно клакьори и съчувстващи сродни души.
Особено когато обяснението "стар потребител съм, но пиша с нова регистрация, защото свекървата и зълвата четат тук и ме е страх, че ще ме разпознаят" не важи.
Точно тези свекърва и зълва със сигурност не четат форум БГ-Мамма...  Laughing

Кога съм давала подобни обяснения ? Чета ви от години, без да пиша, имах ник Roxelane с който не успях да вляза,  затова се писах Roxelane1.

# 505
  • София
Доста неприятно местенце стана тази тема, откакто няколко редовни потребителки се навъртат като хиени  Stuck Out Tongue Winking Eye  и само чакат някой нов да се появи, че да го разследват, охокат и смачкат ... и да се почувстват щастливи  Grinning
Да си избият комплексите, изсипвайки злобни коментари с черпака върху нищо неподозиращ новак ...
Язък!

# 506
  • София
Ох, "чета ви от години..." Изтърка се.

# 507
Не мисля, че трябва да се влиза с пълна автобиография в публичен форум, за да поставиш въпрос. Какво е това настървение да не би някой да ви излъже за живота си? Дори да е така! Какво от това ще засегне пряко вашия личен?
Пързалки със сигурност има, но какво от това!?
Дори и някой да си разнообразява скучното ежедневие или междучасието, какво от това?
Винаги има риск да сте просто неадекватни и да наритате някой, който наистина има нужда от няколко добри съвета.

Последна редакция: пн, 19 ное 2018, 18:42 от luna

# 508
Пързалки със сигурност има, но какво от това!?
Дори и някой да си разнообразява скучното ежедневие или междучасието, какво от това?
Нищо. Проблем няма. Съответно и констатирането, че даден пост звучи като пързалка не би следвало да е проблем. Това е констатация, не присъда.

# 509
Ох, "чета ви от години..." Изтърка се.
Ами, това е истината. Но тук при вас явно понятията са доста объркани.

Общи условия

Активация на акаунт