Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 55

• 43 375
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
На 11 съм на ФМ тогава ще питам пак но просто исках да видя дали някой друг е преживял същото защото взех да се притеснявам вече.

# 616
Ех, така като ви чета мненията на тези от вас, които са минали през това, което на повечето от нас предстои ми става едно емоционално! Нямам търпение за тези ритничета! 🤗
Ритничета, да. Ама в началото. Сега ги чувствам като "Дали крака ми може да пробие корема на мама?"  😁

# 617
А в девети месец си мислиш - аз що за дивак отглеждам?!? А мъжът ти е 😲😨😲 като види крайник на бебе отпечатан на корема ти или като те прегърне приз корема и получи шут 😂

# 618
Ех, така като ви чета мненията на тези от вас, които са минали през това, което на повечето от нас предстои ми става едно емоционално! Нямам търпение за тези ритничета! 🤗
Така е.. После се молиш да се кротне поне за няколко часа, за да можеш да поспиш..

# 619
Мъжът ми и сега е 😲😟😯

# 620
Мъжът ми и сега е 😲😟😯
Нормално е.. И те преживяват всичко заедно с нас.. Мъжът ми беше много интересен, когато малката ми местеше целия корем все едно плува 🤣🤣

# 621
И аз си мисля, че усетих движение, но е по вероятно да се въобразявам. На вас къркорят ли ви червата, аз имам доста засилен метеоризъм. Донякъде го отдавам на туршийките, доста им налитам.   

# 622
Сега как ми се дояде туршия.....

# 623
После се молиш да се кротне поне за няколко часа, за да можеш да поспиш..

Или имаш кротко дете и спиш и се радваш на всеки ден, който е такъв. Най-добре без предварителна нагласа. И за бременността ме плашеха с какво ли не, ами, нищо от това не ми се случи. Толкова е индивидуално всичко.

# 624
И мен ме наплашиха много, заради това, че са близнаци, но сега съм им благодарна. Защото очаквах апокалипсис, а то се оказа по-леко от  първото дете. Засега ... никога не е късно да настъпи апокалипсиса. Но се радвам, че ме наплашиха.

# 625
Ох, извинете, несъобразих за туршията...

А, те не спят ли когато и ние спим? От друга страна по-добре да ритка и да усещам как се движи.

# 626
Спят като се движим обикновено, люшкаме ги насам натам. Поне при мен беше така. Като легнех....вземи тия ритници.

# 627
Здравейте,
 Искам да ви попитам дали имате идея шунката от магазина дали е обработвана термично, че да няма опасност от токсоплазмоза. От както видях отрицателния резултат на изследванията само се филмирам какво може и не може да ям... Ако може да ми дадете съвети, защото са много противоречиви мненията в нета. Много, много благодаря ❤

# 628
Шунката обикновено е варена, пушена, или пълна с всякакви неща, различни от месо ... Точно от там трудно ще лепнеш нещо, дори и да искаш.

# 629
После се молиш да се кротне поне за няколко часа, за да можеш да поспиш..

Или имаш кротко дете и спиш и се радваш на всеки ден, който е такъв. Най-добре без предварителна нагласа. И за бременността ме плашеха с какво ли не, ами, нищо от това не ми се случи. Толкова е индивидуално всичко.
В по-горен коментар бях написала, че всичко е индивидуално.. Както бях написала, че моето дете беше много активно и сега си е такова.. Не се спира и за миг..

Да хубаво е да се движи и аз бях спокойна, че я усещам доста често.. И ако се кротнеше за по-дълго изпада в паника и я бутах 🤣🤣

Кактусче, и при мен беше същата история..

Общи условия

Активация на акаунт