Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 55

• 42 457
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Bella_Mi на мен ЛЛ ми изписа Фитоназал спрей за хремата и Гринтус сироп за възрастни за кашлицата.
Аз бях със суха, дразнеща кашлица. Преди това пих една седмица Стодал, но без ефект.
Но пак казвам, че тези лекарства са ми назначени след преглед.

# 631
  • София
И при нас беше така - денем бебето си беше спокойно, но легнех ли вечер да спя и ми разказваше играта от ритници. Сега си е същият - денем спинка, а нощно време е активен.

# 632
Здравейте, момичета. Днес видях втората чертичка, но цял ден имам силни болки в кръста и леки в яйчниците. Като предимно болките са в кръста. Това дали е нормално? Някой от вас имал ли е подобни оплаквания в толкова ранна седмица?

# 633
Госпожа Лаленце, да, това е съвсем нормално, защото когато през деня майката се движи, бебето се полюшква в утробата и спи. Когато майката е в покой, тогава обикновено се активизира.

Момичета, наистина първите движения са си голямо вълнение, но към края вече не е толкова забавно. Спомените ми от 9тия месец са ужасен дискомфорт и ритници в ребрата. Вечер заспивах трудно, защото малката започваше да рита ужасно. Помня, че с нетърпение чаках да родя и бях изнервена на n-та степен Grinning И сега, като знам какво ме очаква в края на бременността, в комплект с малко инатливо дете, направо се плаша.

Поли, да, повечето сме имали такива оплаквания. Това обикновено са симптомите на ранната бременност.

# 634
След тази реклама реших да го проверя този препарат. Освен магнезий съдържа натрий и калий. Магнерот е 500мг, този е 365 мг.
Лекарят предписва какъв магнезий се пие. Не препоръчвайте ей така, защото на някой може да му е противопоказно да пие препарат с допълнителна сол. То по принцип дори и да няма човек проблеми с бъбреци, ще трябва да си съобрази диетата ако приема с таблетка още натрий. Крампите спират от всеки магнезиев препарат.

Гинекологът Ви преценява какво да пиете. Моят ми препоръча това пред магнерот. Явно има причина.

# 635
Момичета, моля ви за мнение за д-р Райна (Рени) Ковачева от Тина Киркова и Св.Петка. Видях, че има тема за нея, но е мн стара. Моля за актуални. Някой следи ли се при нея и някой раждал ли е при нея? Благодаря ви!

# 636
  • София
Аз се следях при нея преди 11г в частният ѝ кабинет. Доволна бях.
Не успях да направя уговорка с нея за раждането, защото синът ми избърза много. Родих в ТК без избор на екип.
Ако искаш да родиш при нея направи уговорката по-рано.

# 637
Здравейте. Бременна съм в 22 седмица и днес имах жълто-розово течение и доста се притеснявам. Някоя имала ли е, нормално ли е или не? Имам час при гинеколога ми след 2 дни и не знам какво да правя

# 638
  • бургас
Здравейте. Бременна съм в 22 седмица и днес имах жълто-розово течение и доста се притеснявам. Някоя имала ли е, нормално ли е или не? Имам час при гинеколога ми след 2 дни и не знам какво да правя

Иди да те прегледат да не е тапата.

# 639
Задължително на лекар да те види.. Всяко едно розово течение може да е опасно..

# 640
Наистина ще отида за мое успокоение, въпреки че това се случи още в началото, няколко дни след като разбрах че съм бременна и преди месец отново, но е еднократно не трае цял ден

# 641
Наистина ще отида за мое успокоение, въпреки че това се случи още в началото, няколко дни след като разбрах че съм бременна и преди месец отново, но е еднократно не трае цял ден
Но дори еднократно, щом го има има причина.. Може да е някой капиляр.. Но все пак трябва да те видят.. За да се отхвърли др проблем..

# 642
След тази реклама реших да го проверя този препарат. Освен магнезий съдържа натрий и калий. Магнерот е 500мг, този е 365 мг.
Лекарят предписва какъв магнезий се пие. Не препоръчвайте ей така, защото на някой може да му е противопоказно да пие препарат с допълнителна сол. То по принцип дори и да няма човек проблеми с бъбреци, ще трябва да си съобрази диетата ако приема с таблетка още натрий. Крампите спират от всеки магнезиев препарат.

Гинекологът Ви преценява какво да пиете. Моят ми препоръча това пред магнерот. Явно има причина.

На мен също ми е изписан магнезий биолектра 365, 2х1 се разтваря във вода. АГ ми обясни, че се усвоява по-бързо от магнезий на хапчета и за това и дозата е такава. Но наистина лекаря е този, който предписва вид лекарство спрямо случая. На мен лично биолектрата ми причини проблеми с корема и може би ще питам за магнезий на хапчета.

# 643

Отивай веднага да те прегледат. Каква е причината за предишните зацапвания?

# 644
Здравейте, някой да има личния телефон на д-р Попов от Пазарджик ??

Общи условия

Активация на акаунт