Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 35

• 15 546
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Прекъсна ми точно на : преди да се омъжа искам да знам ... кажете ми моля какво стана.

# 61
И да не се целунат, и да я отблъсне....Не е ли предателство това??

# 62
Не знам как да коментирам.

# 63
Прекъсна ми точно на : преди да се омъжа искам да знам ... кажете ми моля какво стана.
Cвърши ли всичко между нас...

# 64
Аз не искам да коментирам, за мен е повече от ясно накъде отиваме.

# 65
Благодаря ,Злати!
Меко казано съм потресена от думите на Зорница , не мога да коментирам ,защото ще напиша глупости . Да се радват стринките ,нека са щастливи...

# 66
  • София
Знаех, че думите на Диана са сбогуване. Просто го усещах.
Жалко. В момента не знам какво да мисля.
Поне да беше отишла и да му беше казала на Марио. Така е отвратително. Не знам какво може да оправдае тези думи и как могат да ги извъртят, че да не означават това, което чухме.

# 67
Плача !!!
Зорница ни предаде !
Това е по-лошо и от най-лошото
Марио за нея е добрият глупак,  Банков е любовта, от която има нужда.
Съсипаха всичко тези тъпаци.

# 68
Куфара не мина, а там държи Марио за ръка. В промото седи до него. Значи Виктор ще я отблъсне. И какво - връщаме се при Марио от няма накъде, докато Банков не си промени мнението. 🤮🤮🤮
И той вероятно по някое време ще го промени. Изкараха Зорница не знам каква.
Тук ще замълча, че ще кажа нещо гадно.

# 69
Няма как да се оправдаят, Роси. Обича Марио, но нещо не й достига. Тъпата, шибана, гадна страст. Това наистина не го вярвах, че ще се случи. Сега какво? Марио ще живее в лъжа ли?

# 70
  • София
Вере, това е най-тъжното. Зорница направи Марио глупак с думите си.  Както стринките казваха - заместителя. Лошото е, че Банков ще я отреже и тя няма да напусне Марио.
Не знам, как ще гледам на това повече. Беше грозно, по грозно и от просташките глупости на Мазови.
Нямаше право. След като обича Банков да беше честна с Марио, да му каже и да го напусне. Значи всичките глупости за миналото са били лъжа

# 71
Аз съм много силно отвратена. Не знам как ще гледам Зорница вече. Тя просто не е тя.
Да беше казала на Марио още в началото, защо го използва. Адски долно. А го упреква за ревността, затова че не оставя тази история в миналото. А през цялото време си е мислила....Двулично, подло...

# 72
Искам да ви преразкажа мнението на една приятелка.

Според вас защо спряха по средата?
Мисля, че това няма да е краят на сцената  и няма да е точно това, което изглежда сега.
Знам, че никой няма да ми повярва в момента. Но така е написано нарочно, за да се ошашкаме.
В другия епизод ще има продължение на сцената, където тя ще каже нещо коренно различно, ще каже 100 неща, от които да стане ясно, че първата чст от думите й няма никакво значение  - ще го целуне по бузата, ще каже, че си е отговорила на въпросите и че всъщност няма нужда от такава страстна любов. И че за нея всичко е приключило. Ще закопае в земята всичко, казано днес.

Във вторник ще си говорим пак. Това не е цялата сцена. Не забравяйте, че не показаха частта с аха аха да го целуне.

# 73
  • София
Доне, Зорница  каза че има нужда от тази любов и какво значи свършило ли е всичко между нас.
Не знам, наистина не знам.

# 74
Доне, Зорница  каза че има нужда от тази любов и какво значи свършило ли е всичко между нас.
Не знам, наистина не знам.

Аз бих изчакала вторник.
Наистина.
Знам, това, което видяхме, е отвратително и се плю на всичко, градено сезон и половина. Но се замислете - това не беше онази Зорница, сякаш беше друг човек. С думи лесно може да се играе. Бих изчакала да видя края на сцената.
Знам, че сега изглежда идиотско, знам, че всички сме в шок. И аз не очаквах това, не очаквах точно думите за смазваща к унищожителна любов.
Но нека изчакаме вторник. Това е игра със зрителите.

Общи условия

Активация на акаунт