Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 35

• 15 694
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Не мисля, че мога да изгледам отново сцената. Но ако може някой да качи думите на Зорница ще съм благодарна.

# 76
Искам да ви преразкажа мнението на една приятелка.

Според вас защо спряха по средата?
Мисля, че това няма да е краят на сцената  и няма да е точно това, което изглежда сега.
Знам, че никой няма да ми повярва в момента. Но така е написано нарочно, за да се ошашкаме.
В другия епизод ще има продължение на сцената, където тя ще каже нещо коренно различно, ще каже 100 неща, от които да стане ясно, че първата чст от думите й няма никакво значение  - ще го целуне по бузата, ще каже, че си е отговорила на въпросите и че всъщност няма нужда от такава страстна любов. И че за нея всичко е приключило. Ще закопае в земята всичко, казано днес.

Във вторник ще си говорим пак. Това не е цялата сцена. Не забравяйте, че не показаха частта с аха аха да го целуне.
Доне ,аз съм склонна да ти повярвам . Искрено със цялото си сърце се надявам във вторник да ни опровергаят и да сложим точка , защото иначе ще ме загубят като зрител . Без друго този сезон ми върви мудно , връзките между отделните моменти са накъсани , само присъствието на нашите трима хубавци ме кара да си пускам нова плей и да гледам всяка вечер ( живея в чужбина) .
Предпочитам да се утешавам с епизоди от 5ти сезон ,а не да гледам едва ли не двулична Зорница , която се утешава с любовта на Марио само за да не е сама .

# 77
Не мисля, че мога да изгледам отново сцената. Но ако може някой да качи думите на Зорница ще съм благодарна.

Ей сега. Аз я врътнах 2-3 пъти вече Joy

# 78
Доне, каквото и да каже в продължението (ако има такова) аз вече не мога да й повярвам така. А и не мисля, че ще има продължение. За първи път съм истински разочарована от нея и не знам какво трябва да се случи, за да си върна доверието в Зорница. Не знам...сигурно това, което ще й се случи с онзи поет може да я накара да се осъзнае, да оцени какво има...наистина не знам. Просто от този момент нататък дори и да остане с Марио, винаги когато ги гледам заедно ще ми горчи нещо и ще знам, че това не е искрено.

# 79
Доне, не е цялата сцена, най-вероятно той ще я отблъсне за момента. За да поддържат напрежението. Hо, за съжаление, това не е края на историята. Проблемът ни е, че много мислим и анализираме. A всичко се прави повърхностно. Cеир да има, рейтингът да върви. A ако не сме уличили настроението на аудиторията, след това ще завъртим по друг начин нещата. Дреме им за логиката или какво са изграждали до момента.

# 80
Много ще е интересната втората част от сцената, но мисля че тя ще е пускането на тока, асансьорът ще заработи, вратите ще се отворят и Зорница ще избяга.
Да не наливам масло в огъня, ама този куфар придоби нов смисъл за момента.

# 81
Аз гледам вторник и приключвам. Не ми се гледа страстната любов, още по-малко как прави Марио на глупак. След вдичко, което ни показаха дотук.
Да, не видяхме края на сцената. Но какъвто и да е той, съмнението вече е загнездено. Марио хубаво я попита за кого си мисли, докато я целува. Сега аз неизбежно ще се питам това винаги. И при всяка среща с Банков в болницата ще очаквам Зорница да кривне.
Да не говорим, че Марио с поведението и отношението си към Зорница изобщо не е заслужил подобно отношение. Грозно, долно...

# 82
Подкрепям Злати , за жалост се търси ефекта на сеира , по този начин логиката и естественото продължение на сюжетната нишка някакси им се изплъзва . Представям си във Фейса как е , сигурно ври от емоции по "възродената" любов .

# 83
  • София
Това, което ни показаха е толкова алогично, толкова абсурдно, че ми е трудно да го осъзная.
Каква беше тази реакция на Зорница, когато Марио влезе в операционната. Наистина не разбирам. Все едно гледах шизофреник, който в един момент е един, в другия друг.
А и този паралел с Христо и Кая, какво трябваше да ни покаже, накрая двете двойки ще са заедно, това ли е.
Изключително съм разочарована, изключително.

# 84
Роси,
"Ще се омъжвам. Имам дата за сватбата, пръстен...Имам мъж, който ме обича. Не се страхувам. Обичам го, защото с него се чувствам спокойна и щастлива. Само че, имам нужда от онази ДЪЛБОКА, смазваща, унищожителна любов, която ме убива! Преди да се омъжа искам да знам, приключи ли всичко между нас?”

# 85
Права беше Диана ,когато в началото на седмицата написа как нищо повече няма да е същото за д-р Ковачев и д-р Огнянова.

# 86
Какво ли ще се случи вторник?

# 87
И пак ви казвам - това не беше същата Зорница, та не гледа така, тя няма такава интонация. Това е нарочно и във вторник ще се окаже, че тези й думи не са значели нищо
Яни, аз все още вярвам - ще видя продължението във вторник и тогава ще съдя.

Ще се омъжвам. Имам дата за сватбата, пръстен. Имам мъж, който ме обича, не се страхувам, обичам го, защото с него се чувствам спокойна и щастлива. Само че имам нужда от онази дълбока, смазваща, унищожителна любов, която ме убива.
Преди да се омъжа, искам да знам - приключи ли всичко между на?

# 88
Доне, нека не бъдем толкова наивни. Това беше, точка. Беше ми достатъчно. Както се казва - казана дума, хвърлен камък. Не може да върне думите си назад. Трябва да ми вярваш повече, като ти приказвам. Wink Понякога всичко е така, както изглежда и трябва да се примирим, вече и за нас нищо няма да е същото.

# 89
Това не беше Зорница

Общи условия

Активация на акаунт