Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 35

• 15 708
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Има нужда от шамари, яко бой и студено отношение. Да върви на ..... Току виж и още един аборт за цвят

# 91
Ок, наречи ме наивна, глупава, недорасла или каквото там да е.
Чакам вторник.
И втората половина на сцената.
Тогава ще страдам.

# 92
  • София
Доне, според мен ще дойде тока Зорница ще изчезне.
 Най лошото е че за мен вече всичко между тях ще е лъжа.

Чувствам се ужасно, защото с нищо не ни показаха или дадоха индикации, че ще се случи нещо подобно. Напротив, караха ни да вярваме, че Зорница обича Марио. А сега се оказва всичко една ужасна и жестока лъжа, която никой не трябва да причинява на човека до него.
Тони, който толкова много обвиняваме се оказа по-достоен и стойностен човек.
Едно искам, да ги разделят веднага, а не Банков да я изрита и тя да остане с Марио. В момента за това се моля.
Е някои ще гледат страст. Други като мен ще обръщат внимание на семейството си и ще си прочете всичките книги, които са натрупали

# 93
Има нужда от шамари, яко бой и студено отношение. Да върви на ..... Току виж и още един аборт за цвят
Фифф, който търси намира.
Да, това не беше Зорница. През нея говореше ФБ. И сега във всеки следващ епизод ще се чака - сега ли ще отиде при Банков.
Много яко. Не, мерси. Отказвам да приема, че няма нормални искрени хора, които наистина се обичат и се уважават.

# 94
Доне, според мен ще дойде тока Зорница ще изчезне.
 Най лошото е че за мен вече всичко между тях ще е лъжа.

Чувствам се ужасно, защото с нищо не ни показаха или дадоха индикации, че ще се случи нещо подобно. Напротив, караха ни да вярваме, че Зорница обича Марио. А сега се оказва всичко една ужасна и жестока лъжа, която никой не трябва да причинява на човека до него.
Тони, който толкова много обвиняваме се оказа по-достоен и стойностен човек.
Едно искам, да ги разделят веднага, а не Банков да я изрита и тя да остане с Марио. В момента за това се моля.
Е някои ще гледат страст. Други като мен ще обръщат внимание на семейството си и ще си прочете всичките книги, които са натрупали

Абсолютно.Убиха всичко детско в мен. Повече не смятам да си губя времето.

# 95
Честно казано не ми се коментира, толкова ме заболя.......
Но искам да видите клипчето във фейса, там е дадена цялата сцена с аха да се целунат, просто в серията пуснаха черен екран.
Не знам за какво ни показваха всички сцени с вълненията за обич, бебе .......
Просто ми е нереално?????

# 96
Нещата във вторник ще са различни. Репликите на Зорница ще са различни.
Изчакайте вторник и тогава решавайте дали да гледате сериала и дали да съдите.
Нищо няма да е такова, каквото изглеждаше сега.
И не, нищо няма да е основано на лъжа.

# 97
Не знам за какво ни показваха всички сцени с вълненията за обич, бебе .......
Просто ми е нереално?????
И аз това се питам. За да е по-гадно ли?
Сега се чудя как да гледам минали сцени, като знам че всичко е лъжа.
Албена е светица, в сравнение с това което видяхме. Изневери на Тони, но не вложи чувства. И му каза истината.

# 98
  • София
Дона, как така ще са различни репликите, наистина не разбирам.
Как ще е различно това, че ще се жениш, но имаш нужда от нещо повече, дълбока изпепеляваща любов.
Точно все едно чета ФБ.
За мен е обидно подобно отношение от страна на сценаристите.

Уморих се, защото ни показаха, че всичко е било лъжа. Една жестока лъжа, към човек, който е прекрасен и добър и и даде цялото си сърце.
Нямаше да ме боли толкова, ако беше чесна и му беше казала.

# 99
Aбе, Доне, какво по-различно значение може да имат. Прочети ги пак...

# 100
Ох, чета ви тук на последната страница и се тревожа Cry

# 101

Не беше. Зорница ще се появи във вторник.
И ще е различно.

Роси.....ами примерно ще му каже, че всъщност не я иска тази страстна любов, защото, това е любов, която я убива, а любовта на Марио я кара да живее.
И че за нея всичко е приключило.

Злати, чета. Тя каза, че тази любов е унищожителна и я убива. Това не беше случайно.

# 102
  • София
Доне, каза, че има нужда от тази любов

# 103
И аз мисля като Дона. Зорница не е довършила това, което има да казва. Супер изведнъж, от нищото, не говореше като нея. Има нещо гнило. Защо точно тази седмица качиха снимките на Диана и Велислав? Изобщо не е това, което изглежда според мен.

# 104
Дона, да, но каза и че има нужда от нея.

Уморих се, защото ни показаха, че всичко е било лъжа. Една жестока лъжа, към човек, който е прекрасен и добър и и даде цялото си сърце.
Aз се уморих от всичко. Тъкмо се вживееш в някоя история и бам-бум, за три минути я сринат, било заради зрителски настроения, било заради ангажименти и претенции на участниците. Eдинствено, след края на миналия сезон съм се чувствала удовлетворена.

Общи условия

Активация на акаунт