Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 35

• 15 709
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Виж, ако стане нещо обещавам да ти пращам снимка или гифче всеки ден сутрин рано и вечер за лека нощ. Joy

# 631
Пак ще кажа - котка да не видя повече, ако не са заедно на края на сезона М и З Animal Joy Cat
Да не звуча негативно и песимистично, ама внимавай какво си пожелаваш, да не плачеш после, че ти липсват котките. Joy
Яни, от теб не го очаквах 😂

# 632
Пак ще кажа - котка да не видя повече, ако не са заедно на края на сезона М и З Animal Joy Cat
Да не звуча негативно и песимистично, ама внимавай какво си пожелаваш, да не плачеш после, че ти липсват котките. Joy
Яни, от теб не го очаквах 😂
Ахахах от мен можеш всичко да очакваш, но сега само се шегувах. Joy

# 633
Надявах се да раздвижат Виктор покрай уж големия сблъсък с Христо, ама и това засега е пародия.
Аз взех да си мисля аз ли нещо недоразбрах. Защото то не голям ами никакъв сблъсък няма 🤔

# 634
Като се има предвид, че в анонса няма нищо за нашите, което значи, че няма да се случи нищо уау с тоя разговор, очаквам да сте се разтекли от умиление точно след 24 часа Joy

# 635
Като се има предвид, че в анонса няма нищо за нашите, което значи, че няма да се случи нищо уау с тоя разговор, очаквам да сте се разтекли от умиление точно след 24 часа Joy
Аааа, Моски, нали знаеш, че точно когато ги няма става нещо уау, от което или се кефим или ни е гадно. Не разчитам много на това. Grinning

# 636
И аз си помислих, че щом ги няма в анонса, то значи не се е случило нещо кой знае какво. Всъщност най-логичното, което мога да си помисля е, че сцената на Банков и Зорница утре влиза към анонса от миналата седмица за изясняването на въпроса имат ли общо бъдеще или не. Би било още по-нелепо от и без това нелепите им анонси да се повтарят.
И с риск да прозвуча негативна - Дано липсата на информация в анонса не е затишие пред буря.

# 637
В момента  ми върви  за фон  "умопомрачителната" испанска  комедия "Новите съседи" , но  при всяко положение е по-добре от  "високо интелектуалния" Вип Брадър .
Нали се разбрахме ,че няма да разделят МиЗ , само ще ги поизвиват заради ордата фенки на В.

# 638
Сега ще ми се смеете, обаче аз промото със Зорница и Банков чак днес го видях, преди малко 😆. Не чух почти нищо, защото то с две деца без предварителна подготовка трудно става 🤣
Чух само на последния кадър - и ми прозвуча сякаш Зорница слага точка. Това добре, ако не изплеска някоя друга глупост като петъчната преди това 😱😆.
Ще остане само да изчисти петното от петъчните думи.
Сцената с куфара по моята логика трябва да е след тези с Банков.

# 639
Специално за теб, Дрийми, транскрибирам Joy

Банков: да ти кажа, че не е приключило, ти няма да се омъжиш, между нас нищо няма да се случи и вечно ще ме преследваш да ми натякваш, че съм провалил живота ти.
Зорница: просто кажи: да, приключи.

Превод в ефир: Москита Joy

# 640
Дрийми и аз чак днес се престраших. Grinning
Банков малко ми изглежда като да се изкарва жертва с думите си. Все едно искам те, ама не искам да провалям живота ти.

# 641
Може да му пука. Смъртта на Ева да го е променила.

# 642
Фифф, Банков обича Зорница. Но този път, за разлика от предишния, съзнава, че не може да й даде нищо и най-хубавото, което би могъл да направи, е да стои далече от нея. И затова казвам, че постъпката му е благородна и за пръв път ще бъде неегоист спрямо Зорница. Може би тя пък има нужда точно от това, за да се освободи и да продължи напред с леко сърце.

# 643
Моски 🤣, благодаря за транскрипта - оценявам. За освобождаването съм съгласна и аз така го усещам. И разчитам да е окончателно вече.
Само петъчните думи (дето не ги помня точно 😆, ама и не искам - това е защитна реакция Wink), ми бъркат в здравето. И за да дозачукам пирона ще ви кажа, че Зорница още преди да спре тока, докато беше с гръб, гледаше странно.
Та чакам тази седмица да си оправи кашата 🤞.

# 644
  • София
Наивно разсъждавате според мен. Няма да е нито края, нито да сложат точка. Остават още 25 епизода. Тази линия ще се появява и в следващите епизоди. Възможно е и Банков да потърси З, защото вече му е ясно, че тя още има чувства към него.
Аз съм се настроила нашите да се разделят тази седмица.

Общи условия

Активация на акаунт