Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 35

• 15 713
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Това е песента от промото с Банков и Зорница. Ако я искате - хубава е

https://youtu.be/naJEDaZ5_8Q

# 616
Хахаххаах с Диана в един град ли се намираме? Animal Joy Cat чорапите са един път Animal Smiley Cat

Бих казала даже в една и съща страна Grinning
А коалките са страшни Joy, ама и аз какво се шегувам като и моите са на някакви животинчета Joy

А за другото- неща се променят за да паснат на историята, така сериал дето се слави с точност в науките имаше 12 месечна бременност Grinning

# 617
Дрийми, издиша ти, защото не слушаш внимателно Stuck Out Tongue Winking Eye
Къде е казала, че й липсва страстна любов?

# 618
Дрийми, издиша ти, защото не слушаш внимателно Stuck Out Tongue Winking Eye
Къде е казала, че й липсва страстна любов?
Хвана ме 😆 Не запомних какво точно каза. Че има нужда ли? И с нуждата ми издиша 😂 Аз в любовта й с Марио видях доста страст.
За сравнение Мазови този сезон, или Лора и Владов - Еми няма страст. Или аз не я виждам 🤔

# 619
Mоскита, защото първосигнално хората не свързват спокойствие и страст в едно изречение. Тази реплика, че се чувства спокойна, заблуждава, че няма тръпка в сърцето. Eто нещо хубаво по темата Wink
http://www.highviewart.com/cvetno/5-razliki-mezhdu-lyubovta-i-strastta-10420.html

# 620
Даа, Дрийми. Особено в миналия сезон имаше тръпка и страст.

# 621
Mоскита, защото първосигнално хората не свързват спокойствие и страст в едно изречение. Тази реплика, че се чувства спокойна, заблуждава, че няма тръпка в сърцето. Eто нещо хубаво по темата Wink
http://www.highviewart.com/cvetno/5-razliki-mezhdu-lyubovta-i-strastta-10420.html
Злати, много хубаво е написано това Blush
Да, първосигнално не ги свързват. Тя Зорница имаше.доста неспокойствие, страст и вълнения в миналия сезон. И тогава мечтаеше за обратното. Да я хванат за ръка и да я водят из болницата, да живеят заедно. Сега мечтае да имат дете. Това, че мисълта за унищожителната любов я е стиснала за гърлото за миг, не я прави необичаща Марио, нито прелюбодейка. А и колкото и да се шегуваме, Зорница не е светица, все пак, нека й дадем възможност в някакъв момент да прояви слабост. Simple Smile

# 622
.............. А и колкото и да се шегуваме, Зорница не е светица, все пак, нека й дадем възможност в някакъв момент да прояви слабост. Simple Smile
Мисля от там идва проблемът - искаме те да действат винаги правилно и да не грешат. Няма как да са само бели, сивотата често преобладава у хората.

# 623
Именно, Майче, гледаме поведението им под лупа и очакваме да са съвършени до най-малкия детайл. Защо си отворила очите като го прегърнала, защо той не е подскочил от радост при езерото (примерно), защо това си казали. Ами хората си казват разни неща, карат се, сдобряват се, съмняват се, вярват си. Само нашите гълъбета живеят в някакъв любовен рай Joy

# 624
И аз това казах преди много страници назад. Също, че колкото и да ни се иска няма как любовта им да е перфектна и те да са. Thinking

# 625
Ако зная, че накрая ще са заедно няма толкова да се вживявам. Ама то на сценаристите вяра нямам. Както са тръгнали да я нищят ще си се влачи тази история докрая. Надявах се да раздвижат Виктор покрай уж големия сблъсък с Христо, ама и това засега е пародия.

# 626
Ако зная, че накрая ще са заедно няма толкова да се вживявам. Ама то на сценаристите вяра нямам. Както са тръгнали да я нищят ще си се влачи тази история докрая. Надявах се да раздвижат Виктор покрай уж големия сблъсък с Христо, ама и това засега е пародия.
Пак ще кажа - котка да не видя повече, ако не са заедно на края на сезона М и З Animal Joy Cat

# 627
Пак ще кажа - котка да не видя повече, ако не са заедно на края на сезона М и З Animal Joy Cat
Да не звуча негативно и песимистично, ама внимавай какво си пожелаваш, да не плачеш после, че ти липсват котките. Joy

# 628
Да не звуча негативно и песимистично, ама внимавай какво си пожелаваш, да не плачеш после, че ти липсват котките. Joy
Така придавам повече сериозност на думите си. Щом намесвам котките, значи е сигурна работата. Animal Kissing Cat

# 629
Така придавам повече сериозност на думите си. Щом намесвам котките, значи е сигурна работата. Animal Kissing Cat
Виж, ако стане нещо обещавам да ти пращам снимка или гифче всеки ден сутрин рано и вечер за лека нощ. Joy

Общи условия

Активация на акаунт