Азиатска козметика и грим 5

• 45 684
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
Цитат
В jolse има промоция на Elizavecca. Знам, че има почитатели на марката Simple Smile
Благодаря Viola, тъкмо тръгвам да правя нова поръчка.

# 601
Момичета, за beautynetkorea малко инфо може ли някой да ми даде, че съм харесала един крем за шия на Medi-peel -доставка, деклариране, бонуси, регистрация, за колко време идват нещата. Може на ЛС Simple Smile Благодаря предварително
И аз се интересувам. Може ли и на мен ЛС? Hug

# 602
И на мен моля.
Търсих тази ампула https://www.roseroseshop.com/iunik-propolis-vitamin-synergy-seru … l?search=%20iUNIK
видях, че в yesstyle е над 15долара, та се разрових и другаде и в розата я намерих по-изгодно. Ако някой търси там е мястото.
Поръчах и някакви може би няма да са кой знае какво , но исках да ги пробвам.

Последна редакция: пн, 26 ное 2018, 18:35 от Анонимен

# 603
  • Prismatica Aerie
Oт beautynetkorea до 1780 гр. доставка на K-Packet -  $ 8.46 USD, идва за 10 дни. Има бонус за нов клиент $3, но може да се ползва едва когато се натрупат $10.
 Не намерих обяснено точно по колко се получават - примерно 0.50 имам, за поръчка малко над $25.

# 604
А от марките кое си заслужава? Гледах на Etude house double lasting foundatio и на Innisfree Smart foundation, за тях изрично пише, че са с full coverage. Другите резултати от гугъл ми давам основно от low до medium coverage.
Погледни този сет
https://www.roseroseshop.com/makeup/foundation/etude-house-doubl … 1pack-3items.html

# 605
А от марките кое си заслужава? Гледах на Etude house double lasting foundatio и на Innisfree Smart foundation, за тях изрично пише, че са с full coverage. Другите резултати от гугъл ми давам основно от low до medium coverage.
Погледни този сет
https://www.roseroseshop.com/makeup/foundation/etude-house-doubl … 1pack-3items.html
О, много благодаря. Heart Eyes

# 606
Момичета, на мъжът ми много му се бели кожата на лицето. Какъв продукт да му взема според вас, който да спре това? Нещо овлажняващо ли трябва да търся? Серум, есенция, лосион или? Нормална му е по принцип кожата, но сякаш е дехидратирана. Мисля, че няма да иска да се маже с повече от един продукт. Имате ли някакви предложения и идеи?

Друг въпрос за Elizavecca. Намирам няколко техни продукта, които имат по два варианта 100% и 97%. Давам пример по-долу. Може ли някой да ми обясни защо пускат по два варианта и какви са им предимствата на всеки?

# 607
Да си кажа аз за шампоана. На първо миене съм мноооогооо доволна. Косата ми е със сухи руси краища от бившо омбре, сега за първи път са меки и незаплитащи се. За скалпа още не мога да се изкажа от първо миене, но за сега не се лющи и не сърби. Вижда се още, че има проблем, но се надявам че с времето ще се оправи, че ми писна да се разправям с него. Според вас дали е подходящ този шампоан за дете на 6 г?

# 608
Моята дъщеря от малка я мия с професионални шампоани, балсами и маски също ползва от много малка,защото косата й е гъста и къдрава и до сега не е имало странични реакции. На 12г. е.

# 609
Момичета, на мъжът ми много му се бели кожата на лицето. Какъв продукт да му взема според вас, който да спре това? Нещо овлажняващо ли трябва да търся? Серум, есенция, лосион или? Нормална му е по принцип кожата, но сякаш е дехидратирана. Мисля, че няма да иска да се маже с повече от един продукт. Имате ли някакви предложения и идеи?

Сicaplast Baume B5 на La Roche Posay. Точно със същата цел го купувах за мъж (и аз го ползвах, де). Страхотен продукт, не се хаби с тънички серуми, есенции, лосиони, скин-ове и тем подобни. Консистенцията е малко гъста и трябва повече втриване, за да не оставя бяло, но буквално от първото намазване се вижда разлика.
Напомня на прехваления Skin Food на Weleda, който обаче освен да омазнява, друго не правеше.

# 610
Взимаш на мъжо няколко хубави овлажняващи шийт маски, някоя нежна измивна пяна за чувствителна кожа, пълниш му един шкаф козметика, с двойна употреба, т. е неща които и ти може да ползваш и все ще му мине и го почваш сутрин половин час, вечер половин час козметични процедури - това в кръга на шегата.
Препоръчаното кремче на рош е добро.

# 611
Взимаш на мъжо няколко хубави овлажняващи шийт маски, някоя нежна измивна пяна за чувствителна кожа, пълниш му един шкаф козметика, с двойна употреба, т. е неща които и ти може да ползваш и все ще му мине и го почваш сутрин половин час, вечер половин час козметични процедури - това в кръга на шегата.
Препоръчаното кремче на рош е добро.
Joy Ще го пробвам това кремче и ще ви пиша дали е помогнало.

# 612
Моя мъж ползва продуктите  на innisfree.Първоначално се дърпаше ползваше нивея незная други какви мъжки, но за един рд му бях поръчала и така се започна, та и аз ползвам това че му харесват мъжките и нямам кой знае какви намеквания за моите поръчки.ImpSmileLaughing

# 613
Дами, метнах в кошницата на Миша Къшъна 23 номер, даже и на прИмоция с рефилър, аха да поръчам и ми се мярнаха 2-3 твърдения в интернет, че къшъните вървели една идея по-светли спрямо ББ крема им. Ако някоя е ползвала и двата, може ли да каже дали е така? Защото ББ крем 27 категорично ми е тъмен, но пък ако къшъните вървят светли...не знам вече...Sweat Smile,

# 614
  • Варна
Дами, метнах в кошницата на Миша Къшъна 23 номер, даже и на прИмоция с рефилър, аха да поръчам и ми се мярнаха 2-3 твърдения в интернет, че къшъните вървели една идея по-светли спрямо ББ крема им. Ако някоя е ползвала и двата, може ли да каже дали е така? Защото ББ крем 27 категорично ми е тъмен, но пък ако къшъните вървят светли...не знам вече...Sweat Smile,

Имам само къшъна, светличък ми се струва, но ВВ крема не съм ползвала. Ако искаш да ти пратя реална снимка ако можеш да прецениш?

Общи условия

Активация на акаунт