Хидратация на устни?

• 5 792
  • 43
  •   1
Отговори
# 15
Цикапласт ни беше препоръчан от кожен лекар и наистина е много добър

# 16
Аз съм доволна от балсамчето на Хималая с какаово масло.

# 17
Много съм доволна от балсама за устни на Алверде с Невен. Откакто го открих, само това ползвам, вече 3 години сигурно.

# 18
    Записвам се в клуба на лющещите се, изпръхналите се и напуканите устни. Откакто се помня винаги устните ми са били в такова състояние. Какви ли не балсами за устни съм опитвала и временно се постига подобрение - за  30 минути - 1 час и пак се влошават. Не слагам червило вече, защото е грозна гледка как подчертава червилото напуканите устни и и виждащите се кожички по устните ми. Много се ядосвам, че преди да изляза и сложа балсам върху  устните ми, виждам в огледалото колко зле са и отивам пак на чешмата да изтъркам и махна по някакъв начин тези кожички, за да не се вижда поне малко в какво състояние са устните ми. Понякога правя пилинг с мед и малко захар. Временно се постига ефект, като се махнат кожичките.

В момента слагам балсам за устни на Nivea  Care Colour Rose. Като съм вкъщи, непрекъснато устните ми са намазани с крем Лимон на Арома. Винаги си мажа устните, с каквото и да е - балсам, крем и т.н. Ако не ги намажа, стават още по-зле и много ме дразнят тяхната сухота. Чувствам ги ужасно изпънати и много сухи, ако не сложа някакво мазило върху тях.

# 19
Може би прекалено много ги мажеш и белиш. А има ли причина да са ти толкова сухи устните- храниш ли се добре, някаква авитаминоза, пиеш ли вода, как дишаш- да не би да дишаш през устата? Лекарства, някакви заболявания имаш ли? Опитай с прием на омега 3, витамини б- те помагат липидния баланс на кожата. Струва ми се ненормално подобно белене.

# 20
Скрит текст:
Вкъщи ползваме тези двато (пробвали сме много други, но нямаше ефект). Не ги сменям за никой други, много бързо оправят устните, напукани, белещи се и т.н. Ползват се много време, така че цената е оправдана.
Скрит текст:
- мазане вечер и
- мазане сутрин преди излизане.

Nuxe в бурканчето е страхотен
Нищо друго не ми е помагало като nuxe. Парите си заслужават, а и е много икономичен

Последна редакция: чт, 08 ное 2018, 15:38 от bubanka

# 21
Може би прекалено много ги мажеш и белиш. А има ли причина да са ти толкова сухи устните- храниш ли се добре, някаква авитаминоза, пиеш ли вода, как дишаш- да не би да дишаш през устата? Лекарства, някакви заболявания имаш ли? Опитай с прием на омега 3, витамини б- те помагат липидния баланс на кожата. Струва ми се ненормално подобно белене.

Храня се добре.  Доколкото ми е известно, но не съм си правила изследвания, нямам някаква авитаминоза. Пия вода до 1 литър на ден. Повече вода не мога да изпия. Понякога дишам през устата. Медикаменти приемам за честото уриниране, но тези медикаменти не са причина за лющещите се и напукани устни. Написах, че винаги са били такива устните ми. По принцип кожата ми е много суха и може би причината е тази, че и устните ми също изпръхват и се напукват.

Скоро ще ходя на дерматолог и ще кажа и за този проблем.

# 22
За устни най-доброто- Glisolid даваха го към някакви пасти..и на изложението на медарите съм взимала балсам с мед,прополис ,вазелин и мента мисля имаше..3 лв.( мисля Кошера се водеше фирмата )и забравих за подобни устни,,

# 23
  • Горна Оряховица
https://www.adonis.bg/avene-cold-cream-балсам-за-устни-стик-х-2-бр/8961
за 2ра година си взимам тези и ги ползвам 1 година 2та. много са икономични и са супер за мойте устни.

# 24
  • София
И аз съм пробвала какво ли не, особено като дойде есента и започва проблема ми със сухите устни. Миналата есен си купих това
и останах много доволна. Тази есен още не съм си го купила. Съдържа невен и витамин Е и учудващо добре се справи с проблема, въпреки невисоката с цена. Единствения му минус беше, че свърши бързо. Simple Smile

# 25
Невенът е известен с това, че спомага за скоростното зарастване на рани. Толкова бързо действа, че понякога нараненото място може да зарасне повърхностно, но в дълбочина да продължи да се развива инфекция.

# 26
Единствено на Himalaya ползвам балсама за устни с какаово масло и съм много доволна. В студено и ветровито време ми е много необходим и ми държи устните меки, гладки и сочни.

# 27
https://www.adonis.bg/avene-cold-cream-балсам-за-устни-стик-х-2-бр/8961
за 2ра година си взимам тези и ги ползвам 1 година 2та. много са икономични и са супер за мойте устни.

Не показва какъв е този балсам за устни. Дава грешка при отваряне на страницата.

# 28
Аз ползвам на First Aid Beauty и на Jack Black. Водят се балсам терапия и са страхотни. С тях ползвам и ексфолианти за устни - сегашния ми е на Ует енд Уайлд. През другото време ги хидратирам с EOS. Преди мноооого харесвам вазелин за устни - голяма, кръгла опаковка (бяла) от аптеката ( не онези малките базелини, и не тези за крака, ръце и т.н., а специално за устни)

# 29
Чета и виждам , че при едни даден балсам действа а при други не. Изпробвай няколко различни и виж кой наистина хидратира. Аз съм доволна от Leocrema с арган , за Nivea не знам какво да кажа , опаковките привличат внимание , има хубави вкусове и някои от балсамите дават и цвят , но не са чак толкова хидратиращи. От балсамите на Avon не съм доволна , имам с шоколад и мирише приятно но само това.
Ако с балсами не се получава опитай с масла - кокосово , какаово , от шеа/карите. Ако си купиш студено пресовани ще можеш да ги използваш и в кулинарията , освен това миришат много приятно и хидратират.

Общи условия

Активация на акаунт