Дъжд, мъгла и есенни листа, носят топла новина и така мечтаната черта.

• 29 914
  • 768
  •   1
Отговори
# 60
Не, спокойно. Стават бебета и под много голям стрес. Казвам от личен опит. Не знам може би тук другите девойки могат да те посъветват за по-задълбочени консултации с лекар. Една година мисля, че е маркерът, който трябва да отбелязва времето за по-задълбочен поглед при специалисти. Защото има тук доста момичета, при които уж всичко е било наред и после като са задълбали.... Но аз нямам опит. Ако искаш, можеш да споделиш за направените изследвания и съм сигурна, че ще те посъветват нещо.

# 61
  • Варна
Здравейте момичета , сигурно много малко от вас ме помнят , понеже се задържах само 2 месеца в тази вълшебна темичка и чудото се случи . 🤗 Минавам само да ви поръся със син прашец 💙💙 и да ви пожелая в най-скоро време да видите двете чертички 🙃🙃

# 62
simba помня те аз, радвам се, че сте добре. Все така да сте 🍀

Момичета, искам да ви кажа да проверявате добре щитовидните хормони. И да не се доверявате на АГ, когато ви каже че са добре. Ендокринологът е човека, който се занимава с нея и само той може да ви каже дали е наистина добре.
Когато бях с ТСХ 2.4 АГ казваше, че е супер. И така дълго време се заблуждавах. След като отидох при ендото и й казах, че планът е БЕБЕ каза че е високо и трябва да го свалим. Е, за месец тсх ми беше 1.5 и забременях.

Казвам го, защото понякога се доверяваме сляпо на лекарите, без те да са нужните ни лекари. Казвам го, защото при мен може би точно това е бил проблема, а аз дълбах ли, дълбах и откривах още и още проблеми. А било толкова просто..
Късмет 🍀

# 63
Момичета, малко тъп въпрос ще задам 😀 Как действате по време на овулация? Колко често бебеправите? През ден ли, всеки ден ли Thinking

Четох най-различни неща из форума и се обърках. Ние не сме от най-редовните и не знам как ще оцелея ако трябва да бебеправим всеки ден 😀

Ние този месец с моята изненадваща овулация го изпуснахме, от края на този месец ще се опитаме да сме малко по-сериозни в опитите, затова и ви питам, искам да имам някаква представа как е най-хубаво “да се действа” около овулацията?

# 64
  • София
Опити през ден - от първия чист ден до към 20ти ден от МЦ е най-сигурния начин за хора, които не могат да следят овулация.

# 65
Хей Simple Smile Как са бременните коремчета? Може ли да наръсите темичката, за нас, които очакваме чудото Relaxed
Лаленце, Монтал, Сънче, Диана, Чери, Симба, Хулиганка, извинете ако забравям някого!
Хубав уикенд Flowers Hibiscus

# 66
Веднага ръся с розов 2200 прашец Simple Smile ритащ, въртящ се и надявам се силно заразен:)

babydust7

Чакаме те с хубави новини скоро!

# 67
Ау, че хубаво, Сън! Все така да сте Relaxed Благодаря Purple Heart

# 68
Аз за сега ръся с неопределен прашец, но се надявам скоро да го оцветим ❤️

Стискам ви много, много силни палци на всички и до края на годината темата да е празна 🤞

# 69
11ти ден от О ,Чхг тест отрицателен Cry 

# 70
И аз не се стърпях и направих един тест вечерта Belive -  с чуествителност 10 .. отрицателен  4 дни преди МЦ. Поне да не се надявам .. Явно не е и този месец.

# 71
Не искам да давам напразни надежди , обаче тези тестове хич не ги харесвам ... Може и още да е рано , може всичко . Надеждата умира последна

# 72
Така е. Тестовете са 2 , така че ако ми закъснее ще направя втория, но по-рано не - отказвам се. Просто странни неща ми се случват този месец и така се надявах. Поплаках си малко , че ми дотежа само отрицателни тестове да виждам и си казах, че за последно си го причинявам това.

# 73
Разбирам те , всеки месец си го казвам... Разочарованието всеки месец трудно се преживява , рядко и има кой да те разбере . Дано да видим всички много скоро две черти Heart

# 74
  • Пловдив
Разбирам те , всеки месец си го казвам... Разочарованието всеки месец трудно се преживява , рядко и има кой да те разбере . Дано да видим всички много скоро две черти Heart

Тук всички те разбираме и подкрепяме Simple Smile

Този месец не успях да хваня О, а е вече 16-ти ден от цикъла ми. Може би нещо не се тествам правилно, защото О е много редовна между 15 и 18 ден, а може би този месец просто да ме пропусне .... надявам се да е първото.

Така или иначе си продължаваме опитите и се надявам за рождения ден на дъщеря ми (21.11) да получиме най-страхотния подарък

Последна редакция: сб, 03 ное 2018, 16:01 от SheLLia

Общи условия

Активация на акаунт