Дъжд, мъгла и есенни листа, носят топла новина и така мечтаната черта.

• 29 865
  • 768
  •   1
Отговори
# 45
7 дни след овулация Hands V

# 46
Моята ендокриноложка държеше да пусна прогестерона на 21ви ден, въпреки че бях с овулация на 18ти ден.

# 47
Хм, ще гледам. Най-много да го пусна на 21ви и на 24ти ден. Само дето ще ме надупчат едно хубаво

# 48
Рокет, аз никога не съм правила подобно изследване и не бих си позволила да те посъветвам, но на твое място и аз бих се надупчила два пъти.. като стане дума за такива неща и искам да имам повече информация, затова и съм склонна да направя и двете..

# 49
Роса, честито! Много се радвам за теб, още повече че си чакала дълго време да видиш двете чертички! Бъдете здрави и се радвай на една лека и прекрасна бременност!

Рокет, аз вече толкова изследвания си направих на своя глава и  имам чувството, че всеки месец се дупча за нещо, понякога и по два пъти... Ако ще си по-спокойна пусни и в двата дни, иначе ако нещо не ти хареса резултата, другия месец, пак ще трябва да се дупчиш... Успех!

# 50
По принцип в темата на Денис много се говори за това на кои дни се пускат различните хормони. Там тя е обяснявала няколко пъти кога и какви са пиковете на хормоните, какъв е ритъмът им (месечен, дневен дори) и т.н. - от там съм запомнила и тези изследвания на 7-ми ден от овулация, иначе не са особено показателни. Съветвам те да пишеш там, ако имаш съмнения и притеснения, също така - и когато са готови изследванията, Денис ги тълкува доста точно. Успех!

# 51
Здравейте! Записвам се и аз в новата тема и дано да ни донесе много късмет! Имах положителен тест за О на 13ти ден от МЦ. Писах в друга тема за стойности за чхг( избързах с теста и той е отрицателен) Но няколко дни след О , започна силна болка в кръста и Пмс . Имам 5 дни до МЦ , но пмс си продължават ( боли няколко минути , после спира ) . Силно се надявам този месец да е станало чудото , пробваме вече близо година Sad  Утре ми е 11 ден след О , мисля пак да пусна Чхг и да се разбере истината

# 52
Анел, стискам палци да се е получило този месец, но защо толкова бързаш с ЧХГ? Имаш още малко време, изчакай МЦ или утре направи един престо с първа урина, на много потребителки им хваща 3-4 преди датата...

# 53
Бързам защото трябва да започна лекарства , не е нещо сериозно , но ако се е случило този месец не трябва да ги приемам . Другото е че съм от нетърпеливите , лошото е разбирам че е рано и пак ги правя... Някаква тиха лудост явно имам Grinning А престо не мога да намеря по аптеките

# 54
Напълно те разбирам, и аз съм от нетърпеливите и правех уринни тестове 10 дни след О, но трябва да осъзнаеш, че наистина това е много прибързано и е излишно. Отделно, че причиняваш голям стрес на тялото си, което също оказва някакво влияние. Аз някак успях да се превъзпитам и вече правя тестове само при закъснение. Опитай да насочиш вниманието си другаде, всички се вълнуваме, но наистина e загуба на нерви и пари да се правят тестове толкова рано. Надявам се да видиш положителен тест този месец и чакаме да споделиш Hands V

# 55
Дано всички тук да видим две чертички Heart ще пиша какво става после

# 56
Анел, опитах се да ти изпратя ЛС, но си ги забранила Simple Smile) Ако решиш - пиши на ЛС, копирах това, което опитах да ти изпратя

EDIT: Анел, получавам ти съобщенията, но не мога да изпратя отговор отново поради забраната. Ако искаш драсни мейл на ЛС и там ще ти пусна нещо Grinning

Последна редакция: чт, 01 ное 2018, 11:10 от Анонимен

# 57
Здравейте, Анел НЕ чакаме М на една и съща дата. И аз избързах и направих тест на 10ден от О - от комплекта за О имаше тест за Б , на който пишеше “за ранно откриване” след това проверих , че всъщност е с чувствителност 25 , колкото е и Шуар Чек. Аз съм си обещала чак на 3ти да правя тест дано да се сдържа 🙏 Стискам палци да видим чертичките .

# 58
Бързам защото трябва да започна лекарства , не е нещо сериозно , но ако се е случило този месец не трябва да ги приемам . Другото е че съм от нетърпеливите , лошото е разбирам че е рано и пак ги правя... Някаква тиха лудост явно имам Grinning А престо не мога да намеря по аптеките
А, то всички сме минали през тая тиха лудост. BlushBlush Само имай предвид, че от Престото дава понякога една изпарителна втора черта и става фалшив положителен. На мен и от 0,60 лв тест от аптеката от най-евтиния ми отчете на 11 ден след ОВУ с първа урина и с чувствителност на теста 10.
Щом трябва да пиеш лекарства, направи си. Но иначе съм съгласна, че е по-добре за психиката ти да изчакаш закъснение или поне един-два дни преди датата на МЦ. Защото и аз се бях затворила в този цикъл - правя едно ранно ЧХГ. Отрицателно. После си викам, много рано го пускам. Трябва да повторя. И пак пускам, пак отрицателно. После пак си викаш, че е рано... И докато ти дойде.... вече си кукуригу.
Гледам, че бебеправите от 11 месеца - имате ли някакви направени изследвания? Спермограма, полови и щитовидни хормони?

# 59
Да, всичко сме направили . Все чета , че хора без проблеми заради психиката не могат. Мисля че там ми е проблема , а за изпарителните черти - толкова много съм виждала ... Стреса си е голям , още не съм успяла да дочакам спокойно датата , според мен точно това ми пречи - че все го мисля

Общи условия

Активация на акаунт