Дъжд, мъгла и есенни листа, носят топла новина и така мечтаната черта.

• 29 514
  • 768
  •   1
Отговори
# 30
Здравей Арвен Simple Smile честита бременност и спокойно до финала Simple Smile Може да се запишеш в отчетните теми, тук момичетата са се запътили на там, но все още не са (дай Боже всеки).

# 31
 И аз се записвам в късметлийската темичка дано ни донесе много положителни тестове ние вече от 2 гд правим опити и не се предаваме този месец дано се получи хванахме късната овулация с тестове кам 16 трябваше да ми дойде 22 но ми закъснява с седмица и се чудя да направя ли тест след толкова отрицателни тестове не ми се ще да бързам

# 32
Роса, разбира се, че ще направиш тест. Една седмица си е сериозно закъснение и веднага би трябвало да отчете, дори да не е със сутрешна урина. Бързо бягай до аптеката и чакаме да споделиш резултата (надяваме се положителен) Simple Smile

# 33
на
Роса, разбира се, че ще направиш тест. Една седмица си е сериозно закъснение и веднага би трябвало да отчете, дори да не е със сутрешна урина. Бързо бягай до аптеката и чакаме да споделиш резултата (надяваме се положителен) Simple Smile
благодаря много задължително ще споделя резултата не сам правила тест заради късната овулация претърпях няколко биохимични и ме е страх много дано този месец се получи толкова силно го искаме успех на всички People Angel

# 34
Роса, бързо един пиклив! Simple Smile  Стискаме палци! А лекарите какво казват, две години са си бая време.

# 35
  • София
Роса, стискам палци да видиш двете чертички и то до прекрасен пухкав финал!

Чакам и аз с нетърпение да се включиш с резултата Simple Smile

# 36
Роса, бързо един пиклив! Simple Smile  Стискаме палци! А лекарите какво казват, две години са си бая време.
казват че няма проблем при мен и всичко си е наред и трява постоянство за мъжа ми не сме пуснали иследвания но този месец ако не се е получило ще пуснем задължително сега чакам мъжо да се прибере и ще го карам да тича за тест че не сме в бг и не разбирам езика ще пиша Hug

# 37
Роса, тихичко честито! Силни прегръдки! Утре пусни кръвен и дано всичко да е наред! Heart

# 38
Тихичко честито, Роса! Зарадвай се! Simple Smile

# 39
Роса, Честито от мен. Най-важното, нека този път е до финал 🌺

# 40
Честито, Роса! Радвам се на двете толкова наситени чертички Flowers Rose Хайде лека бременност и до термин! Дръж ни в течение Grinning

# 41
Благодаря ви много момичета наи накрая   се задава дълго чаканото бебе пожелавам ви от сърце да видите двете чертички в наи скоро време и ползвайте овулационите тестове помагат успех ще ви държа в течение :*

# 42
Здравейте момичета 😊 отдавна не съм се включвала , но ви следя постоянно .
Прекрасна нова тема Чери , надявам се да донесе много положителни тестчета последвани от мънички сърчица 💙
Росса честито и до финал ! При мен също бяха помогнали тестовете за О. 🤗
Аз ви поръсвам обилни с много шаващ прашец, дано скоро всяка от вас види двете чертички 🙏🤞🤗 💙🍀

# 43
Rossa_19, честито и от мен! Много положителни мисли и пухкаво бебе на финала! Simple Smile

# 44
Аз се включвам с един въпрос.
Кога според вас да си пусна изследване на прогестерона ако съм имала положителни Ову тестове на 15ти и 16ти ден?
Изследването е част от хормоналния ми профил и Док каза да го правя 21ви или 22ри ден. Но ако предположим, че съм имала малко по-късна овулация, дали ще отчете правилно?

Общи условия

Активация на акаунт