Не знам кой е бащата на детето ми

• 37 775
  • 987
  •   1
Отговори
# 315
Ами айде давайте всички наред , махайте спирали и хапчетата.  Не го правете само в дните на овулация. . Следете си я с тестове.  Дайте този съвет и на дъщерите си 😐

# 316
  • у дома...
Аз ползвам този календар .. показва дори вероятността за зачеване на момче или момиче

http://www.vienna-ivf.com/index.php?cID=100&bID=1333&arH … tionCalendar-1333

И как разбираш, че календара ти показва с точност овулацията? Нали това не е начин нито за забременяване, нито за предпазване по твоите думи?

# 317
Аз ползвам този календар .. показва дори вероятността за зачеване на момче или момиче

Следващия път, когато забременееш от някой случаен, поне ще знаеш какъв пол е бебето. То гнусна работа - 2 лева в джоба нямат, ама ходят да си изневеряват с който им падне. Пусни си микробиология, уреаплазма, Васерман, кой знае с какви болести може да сте се накачили.

# 318

И как разбираш, че календара ти показва с точност овулацията? Нали това не е начин нито за забременяване, нито за предпазване по твоите думи?

Да,  показва ми , че овулацията е била на 6 ноември  с 28 дни цикъл,  а 30 дни на 8 😉

# 319
Ами айде давайте всички наред , махайте спирали и хапчетата.  Не го правете само в дните на овулация. . Следете си я с тестове.  Дайте този съвет и на дъщерите си 😐

Не, можем да ги посъветваме да се трещят с всеки срещнат, пък после комшиите ще кажат на кого прилича детето.

# 320
  • у дома...
А ако този месец си имала ранна или късна овулация?

# 321

Следващия път, когато забременееш от някой случаен, поне ще знаеш какъв пол е бебето. То гнусна работа - 2 лева в джоба нямат, ама ходят да си изневеряват с който им падне. Пусни си микробиология, уреаплазма, Васерман, кой знае с какви болести може да сте се накачили.

Нямаме болести. . А и в днешно време никой,  не е застрахован,  всички мъже изневеряват тайничко. 

# 322

Нали ранната и късната овулация се определя от цикъла. . Повече от 30 дни не ми е бил. . 28 дни ми е по принцип.  По тази логика няма как да съм била в късна

# 323
Аз им се чудя на тия мъже, които 3 години не могат да спестят няколкостотин лева, с какви голтачки и пропаднали изневеряват. Те за презервативи нямат пари.

# 324
  • Бургас
Ами айде давайте всички наред , махайте спирали и хапчетата.  Не го правете само в дните на овулация. . Следете си я с тестове.  Дайте този съвет и на дъщерите си 😐
За човек, който не знае кога е забременял си много смела.
Мерси за съвета. Повечето тук не само знаем кога сме забременели, но и от кого. Както и да го погледнеш, все е по - добре.

Да,  показва ми , че овулацията е била на 6 ноември  с 28 дни цикъл,  а 30 дни на 8 😉
И какво точно те топли това?  Ти си правила секс на 1ви и на 13ти.
Лошото е, че овулация на 1.11 не е възможна, но на 12,13 е.

Със здраве! Горкото момче, с което живееш. Не стига, че чуждо дете гледа, ами и ти не си поплюваш.
Овулация на 5-8 ден от цикъла е химера моме!!!!

Ранната овулация /9-12 ден/ е за късите цикли 21-25 дни. Твоят не е такъв.

Ако си била с мъжа си на 2,3 по - може. Но 30,31 ги пиши бегали.

# 325
  • Варна
Да,  показва ми , че овулацията е била на 6 ноември  с 28 дни цикъл,  а 30 дни на 8 😉
Последно сега да вярваме ли на календарния метод или не, че се обърках? Ясно, че за мезе ни вземаш, ама поне малко по-логично и последователно не можеш ли да пишеш?

# 326
  • София
А и в днешно време никой,  не е застрахован,  всички мъже изневеряват тайничко. 

Аз едно само не разбирам- защото ти бил изневерил, ти се хвърляш на първия срещнат за отмъщение- като че ли него ще опъва, а не теб!?
И кво, отмъсти му, като създаде дете, дето не знаеш от кого е?
Ей заради такива "специалистки" някои мъже разправят, че жената не била като човека. #2gunfire

# 327
  • у дома...

Нали ранната и късната овулация се определя от цикъла. . Повече от 30 дни не ми е бил. . 28 дни ми е по принцип.  По тази логика няма как да съм била в късна
На теория. На практика има и цикъл без овулация. Само информативно ти казвам.

Със здраве! Горкото момче, с което живееш. Не стига, че чуждо дете гледа, ами и ти не си поплюваш.
Овулация на 5-8 ден от цикъла е химера моме!!!!

Ранната овулация /9-12 ден/ е за късите цикли 21-25 дни. Твоят не е такъв.

Ако си била с мъжа си на 2,3 по - може. Но 30,31 ги пиши бегали.
  Неговите семчовци са дебнали 5 дни във засада!  Цял партизански отряд.

# 328
Грешка № 6: Правят секс в деня на овулацията

Ако имате тест за овулация или ако мерите телесната температура, може да смятате, че трябва да правите секс само в деня на овулацията - но това може да е твърде късно. След овулация имате само 24 часа за зачеване. Ако сгрешите с овулацията, ще трябва да изчакате и да опитате отново през следващия месец. Тъй като сперматозоидите могат да живеят от три до пет дни, правенето на секс през няколко дни, водещи до овулация, ще увеличи шансовете за забременяване.

# 329
Ама той още ѝ изневерявв тайничко. Може да е насял няколко деца при изневерите, с това неговото дълбоко свършване. Поне авторката  няма да се притеснява за костен мозък, само за болести, че с тая компетентна гинеколожка, която я има, може и да не забе;ежи никаква болест.

Общи условия

Активация на акаунт