Не знам кой е бащата на детето ми

• 37 723
  • 987
  •   1
Отговори
# 300
Имам crowdsourcing предложение:  Понеже всички вече виртуално залагаме кой е бащата, са вземем да съберем пари - по 20 лв. на калпак -  да може младото мамче да направи генетичния тест. Обаче под условие да не се нарушава GDPR, т.е. настоящият баща да даде материал от бузата доброволно и съзнателно.

Да бе, как пък не бих спонсорирала сексуалната глупост на полово невежи. Предпочитам да ги дам на дете, което има наистина има нужда от помощ.

# 301
А ти не разбра ли, че няма как да забременееш без да си в овулация. Т. Е. 5 дни преди овулация или там какво ти беше казала фантасмагоричната АГ. Човек винаги забременява по време на овулация, друг е въпросът че на някои е по-рано, на други по-късно.

# 302
  • София
Спермитата живеят до 5 дена след еякулация, напълно възможно е някой издръжлив да е чакал в засада в тръбите. Яйцеклетките живеят максимум 48 часа.

# 303
А ти не разбра ли, че няма как да забременееш без да си в овулация. Т. Е. 5 дни преди овулация или там какво ти беше казала фантасмагоричната АГ. Човек винаги забременява по време на овулация, друг е въпросът че на някои е по-рано, на други по-късно.

А пък хайде ти 5 дни преди овулация нека мъжа ти да прави секс с теб и да видим,  а ? Рискувай,  за да докажеш?  После пиши за резултата тук. . 5 дни преди овулация са плодовити дни. . Сперматозоидите могат да живеят няколко дни.
Хайде  , опитай 😉

# 304
За да доживеят овулацията и яйцеклетката, иначе какво ще оплодят?

(много сериозно се гъбаркат с нас, но на мен си ми е забавно 🤗)

# 305
  • Варна
Цитат
5 дни преди овулация са плодовити дни.
Теоретично да, на практика - мноооого слабо вероятно.

# 306
Ако беше толкова лесно предпазването от забременяване,  производителите на спирали и противозачатъчни да бяха фалирали досега.  Всеки щеше да си кара по календарчето 😐 жалко,  че тук четат и малки момичета на по 16 - 20 .. нищо чудно някоя от тях да послуша съветите ви и да почне да се предпазва по календар. . Жалко,  много жалко 😐

# 307
Биби, малко е нелепо точно ти да обясняваш за пазене, календари и спирали, имайки предвид какви си ги надробила.

# 308
  • у дома...
Биби, точно с последния си пост си противоречиш. Как знаеш кога ти е била овулацията в онзи месец?

# 309
Ако беше толкова лесно предпазването от забременяване,  производителите на спирали и противозачатъчни да бяха фалирали досега.  Всеки щеше да си кара по календарчето 😐 жалко,  че тук четат и малки момичета на по 16 - 20 .. нищо чудно някоя от тях да послуша съветите ви и да почне да се предпазва по календар. . Жалко,  много жалко 😐

На 21 съм е чета този форум от 16-годишна някъде. На такива  писаници съм се начела от сексуално неграмотни люде, включително и Вас, че съучениците ми поне знаеха как да не стигат до вашата ситуация да търсят бащата между двама. Вашите постове са начело на статистиката ми за сексуална неграмотност.

# 310
Тази тема още ли не е заключена?

# 311
  • Бургас
В страни от ДНК теста, който ще е само за справка, пред закона баща на детето остава приятеля на авторката. И да не е, то не може да оспори бащинството. Та е хубаво момчето да свикне с тая мисъл. Сроковете за оспорване отдавна са изтекли, пък ние си чешем езиците дали поповите лъжици живеели 5 дни. Живеят 5 дни, ама друг път. Нека срещнат нефертилна цервикална слуз, липса на ову, имунна система и т.н. пък да ги видим как ще ги преживеят тез 5 дни.

Като чета поредната такава тема и съм все по - сигурна, че всяко внуче ще мине през един ДНК тест.

# 312
Тази тема още ли не е заключена?
Ами аз казах, ама...

# 313
Аз ползвам този календар .. показва дори вероятността за зачеване на момче или момиче

http://www.vienna-ivf.com/index.php?cID=100&bID=1333&arH … tionCalendar-1333

# 314
  • у дома...
Иначе това със спермитата-партизани, чакащи с дни в засада невинната яйцеклетка, за да я оплодят, ми хареса...

Общи условия

Активация на акаунт